Şimdi Ara

Ipod TOUCH[4g] INTERNET BAGLANTISI ( ibluever gerek yok, jb gerek yok ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
3
Favori
9.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arakadaşın demek istediği, çalıştığını söyleyen kişilerin internet yapılandırma ayarlarını paylaşması, belki çalışmayanlarınkinde internet yapılandırma ayarlarındaki bir farktan dolayı çalışmıyordur şeklinde
  • acaba jailbreaksız cihazlardamı diğer bluetooth cihazlarını görüyor
  • Evet, gerçektende veri bağlantısı kuruyor. Telefon E63, cihaz iPod Touch 4G.
    Ancak 30 sn sonra bağlantı kesiliyor. Sebebini anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sultanomar

acaba jailbreaksız cihazlardamı diğer bluetooth cihazlarını görüyor

hayır. arkadaşın ios 4.3.3 jb li görüyor.

ayrıca 30 sn sonra bağlantı kopması vs yaşanmadı hiç.
  • Bağlantı kopması yine veri aktarımı ayarlarındandır
    Gerektiğinde ya da sürekli şeklinde seçenekler vardır onlardan olabilir ya da zaman aşımı falan varsa 30 sn olarak ayarlı ondan kopuyordur
    Biraz ayarları kurcalamak lazım
    Madem oluyor, her telefonda olur bence, en azından her Nokia da olur gibi geliyor bana
  • Baya iyiymiş.Bende yakında IT4 alıyorum inşallah internet paketi alıp uygulamaları öyle indiririm.Teşekkürler konu için.
  • Joikuspot isimli program var arkadaşlar , wifi olan bir telefon u btooth değilde wi-fi ile interneti dağıtmaya yarıyor onuda söyleyim bendeki E71 ile laptop uma ve arkadaşımın iphone una denedik sıkıntısız çalışıyor fakat btooth ilede olurmu onu bilmiyorum açıkçası ama wi-fi varsa onu paylaştırmanız mümkün onuda belirteyim

edit: soru ekliyorum acaba btooth mu yoksa wi-fi mı şarjı daha çok yer arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctauren -- 18 Ekim 2011; 16:05:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otganbıllık

Evet, gerçektende veri bağlantısı kuruyor. Telefon E63, cihaz iPod Touch 4G.
    Ancak 30 sn sonra bağlantı kesiliyor. Sebebini anlayamadım.

Dün yaptığım denemede Wi-fi ağına bağlanmış. Bugün deniyorum ancak veri bağlantısı olmuyor. Ayrıca bağlantı kesiliyor hemen. iPod üzerinde Bluetooth ile ilgili hiçbir ayar yok malesef.
  • Arkadaşlar bugün baktım ayarlara.

6600 bluetooth ayarlarında bir şey yok. Bilindik on-off , isim vs.....

Ancak bluetooth ayarının altında paket veri diye bir yer var olay burada bitiyor heralde.

Paket veri ; Gerektiğinde

Erişim noktası ; Erişim noktası 1
  • ya ios5 yüklü iT4 nokia c6 01 e blututu açınca görmüyor fakat nokia 6600 slide(eski büyük değil 63 00 gibi yazılımı olan) bağlantı kurdu fakat internete bağlanamadı 6600da kontör yoktu ama 0.facebooka girmeyi denedim onu açması gerekmezmi
    ve bu arada siz4.3.3 demi çalışıyor demiştiniz
  • hem 4.3.3 çalışıyor hem de ios 5 de çalışıyor. 2'sinde de denedim jbli jb siz her türlü çalışıyor.

it4 + 6600 olan deneyebilir her türlü sorunsuz giriyor. bu kez iyicene test ettim sorunsuz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

hem 4.3.3 çalışıyor hem de ios 5 de çalışıyor. 2'sinde de denedim jbli jb siz her türlü çalışıyor.

it4 + 6600 olan deneyebilir her türlü sorunsuz giriyor. bu kez iyicene test ettim sorunsuz....

nokia c6 ya da bağlansa güzel olacakda annemin nokia 6600 slide a bağlanıyor
  • arkadaşlar tekrar sorayım bilen varmı acaba ben deneme fırsatı bulamıyorum
    telefon da bluetooth ile interneti paylaştırmamı daha fazla şarj bitirir
    yoksa telefonda wireless ile inteneti paylaşmamı daha fazla şarj bitirir?
  • bşutut daha fazla şarz yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Arkadaşlar bugün baktım ayarlara.

6600 bluetooth ayarlarında bir şey yok. Bilindik on-off , isim vs.....

Ancak bluetooth ayarının altında paket veri diye bir yer var olay burada bitiyor heralde.

Paket veri ; Gerektiğinde

Erişim noktası ; Erişim noktası 1

gerektiğinde ve 1 yaptım nokia c6da olmadı biraz daha detaylı bilgi verme şansın varmı kardeşim
  • Bende de telefon olarak Sony Ericsson w810i var, bluetooth aracılığı ile Ipod toucha bağladım. Bağlanırken
    " ipod touch telefonunuzu modem olarak kullanmak istiyor, izin veriyor musunuz ? " gibisinden birşey sordu. Evet dedim, telefonun internetini ayar yapmadan kullanabiliyor sadece bluetooth aracılığı ile :)
  • nokia 6600 dediğim telefonda 6300 imiş arkadaşlar.

6300'ı olanlar kullanabilir sorunsuzca.
  • Paylaşım için çok teşekkürler nokia c3-00 ile oldu.
  • Nokia 2630 ile deneyen var mı? Touchun yanına gidebilecek en iyi telefon bana göre hafiflik olarak. İnterneti de oradan alabilirse bu telefonu edinmeye çalışıcam.
  • Nokia 6300-iTouch 4G 4.3.3 JB ile denendi ve sorunsuzca çalışıyor.

Nokia 6300 için ayarlar;

Bluetooth;

Paket veri bağlantısı-Gerektiğinde
    Paket veri ayarları-Etkin erişim noktası-Erişim noktası 1

Ayarlar-Yapılandırma-Varsayılan yapılandırma ayarları-Turkcell Wap
    Tercih edilen erişim noktaları-Erişim noktam

Kişisel yapılandırma ayarları-wap
    Hesap ismi-wap
    Ana sayfa-http://wap.turkcell.com.tr
    Kullanıcı adı-wap
    Tercih edilen erişim noktası olarak kullan-Evet

Kişisel hesaplar-Erişim noktam
    Hesap ismi-Erişim noktam
    Erişim noktası ayarları-Veri taşıyıcı-Paket veri

Taşıyıcı ayarları
    Paket veri erişim noktası-internet
    Ağ türü-IPv4
    Doğrulama türü-Normal
    Kullanıcı adı-wap
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.