Şimdi Ara

Ipod TOUCH[4g] INTERNET BAGLANTISI ( ibluever gerek yok, jb gerek yok ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
3
Favori
9.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Android cıhazla deneyın olmadımı bunu ? android cıhazın var ne ısın var demeyın

Az once ipod touch 8 gb aldım 4.nesıl , cıhazım da htc chacha , acaba eslestırme olur mu ? yok mu hıc deneyen android cıhazla ?

Neyse ipod touch 2 3 gune gelır gelınce deneyıp sonucu yazarım buraya.

Sen dener bizi de bilgilendirirsen memnun oluruz.
  • nokia n96 telefonumla ipod 4g eşleştirmeye çalışıyorum bağlantı kulrulamıyor diyor bunun sebebi neden olabilir.cihazım jbli
  • Nokia c3 ile denedim oldu

(iPod Touch 4)(ios 5.0.1)
  • Sony Ericsson W810i almayı düşünüyorum bu iş için uygun mudur? İpod 4g 64gb var iOS 5.0.1 yüklü.
  • Arkadaşlar bende nokia x3' le denedim bugun. İnternete baglandım ama internet paketim olmadıgı için tl ' den çekti :D. kısa zamanda vodafone internet paketi alıp kullanmaya baslayacagım. ( ipod touch 4 ios 5.0.1 jb li )
  • Nokia 6700'da denendi çalışıyor hatta arkadaşla bayağı bi kullandık :) evinde kablosuz modem olmadığından hususi bunun için telefon almayı düşünüyo :)
  • blackberryi desteklemiyor böyle bi sisteme ihtiyacım var ücretsiz olarak nasıl yapabiliriz mümkünse jb'siz jb çok yavaşlatıyor cihaz zaten 8Gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phæton58

blackberryi desteklemiyor böyle bi sisteme ihtiyacım var ücretsiz olarak nasıl yapabiliriz mümkünse jb'siz jb çok yavaşlatıyor cihaz zaten 8Gb

Genellikle eski sürüm telefonlar destekliyor galiba jb olmadan bu mümkün değil bende iPod touchi 8 gb jbli kullanıyorum yavaşlama falan yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_1997_25_1907_fb

quote:

blackberryi desteklemiyor böyle bi sisteme ihtiyacım var ücretsiz olarak nasıl yapabiliriz mümkünse jb'siz jb çok yavaşlatıyor cihaz zaten 8Gb

Genellikle eski sürüm telefonlar destekliyor galiba jb olmadan bu mümkün değil bende iPod touchi 8 gb jbli kullanıyorum yavaşlama falan yok

ilk başlarda bendede olmuyodu ios 5 yaptım sonra jb attım yavaşladı siz jb'yi redsn0w ilemi attınız ve tethered mi? untethered mi? yavaşlamadan kastım ara sıra donma olup safari kapanıyodu ve gta 3 te oyuna başladığınızda biraz gidiyosunuz çıkıyor aynı sorun action movie' de de oluyodu bende restore edip jb'yi kaldırdım free uygulamalar yetiyo şuan ama asıl konuya gelirsek bende 6300'ımı satmadan önce denemiştim bağlanmıştım bb niye bağlanmıyor anlamıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omer_1997_25_1907_fb

quote:

ilk başlarda bendede olmuyodu ios 5 yaptım sonra jb attım yavaşladı siz jb'yi redsn0w ilemi attınız ve tethered mi? untethered mi? yavaşlamadan kastım ara sıra donma olup safari kapanıyodu ve gta 3 te oyuna başladığınızda biraz gidiyosunuz çıkıyor aynı sorun action movie' de de oluyodu bende restore edip jb'yi kaldırdım free uygulamalar yetiyo şuan ama asıl konuya gelirsek bende 6300'ımı satmadan önce denemiştim bağlanmıştım bb niye bağlanmıyor anlamıyorum.

Ben iOS 5 de untethered çıkana kadar terlerde kullandık sonra untethered çıkınca direk yükledim yani jbsiz hic kullanmadım bir sorun yok yavaşlama falan

• quote:

JB iOS 5.0.1'le Blackberry de çalışıyor iBluever kurunca. Sadece bir seferlik 10$ filan gibi bir şey vermek gerekiyor iBluever almak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

JB iOS 5.0.1'le Blackberry de çalışıyor iBluever kurunca. Sadece bir seferlik 10$ filan gibi bir şey vermek gerekiyor iBluever almak için.

10$ değil 10tl olmasın o.. Ama ibluever'ın şöyle bir sorunu mevcut, dahili bluetooth'u engelliyor ve kilitleniyor, dahili bluetooth ile aç-kapa yapamıyorsunuz... Bende şimdi bununla ilgili bir video koyucam ibluever başlığına, çok güzel bağlantı sağladım, ancak 7 dk sonra otomatik bağlantıyı koparıyor... Kullandığım cihaz da Nokia 6630 ....

• quote:

Orijinalden alıntı: KeShhh®

quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

10$ değil 10tl olmasın o.. Ama ibluever'ın şöyle bir sorunu mevcut, dahili bluetooth'u engelliyor ve kilitleniyor, dahili bluetooth ile aç-kapa yapamıyorsunuz... Bende şimdi bununla ilgili bir video koyucam ibluever başlığına, çok güzel bağlantı sağladım, ancak 7 dk sonra otomatik bağlantıyı koparıyor... Kullandığım cihaz da Nokia 6630 ....

"10$ filan gibi" derken 10 TL demek istemiştim canım ben

• Nokia C3-00'da oldu kardeş senden allah razı olsun o kadar işime yaradı ki adamın dibisin vallahi :)) not: ipod touch 4g 8 gb sürümü var :) ios 5 kullanın...
  • keşke zamanında vodafone nun 8 tl lik internetini iptal etmeseydim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: vp09

Nokia C3-00'da oldu kardeş senden allah razı olsun o kadar işime yaradı ki adamın dibisin vallahi :)) not: ipod touch 4g 8 gb sürümü var :) ios 5 kullanın...

Sevindim olmasına. Güle güle kullanın
  • Ancak konum servisleri çalışmıyor tek sıkıntım o çok kötü oldu ya, etiket seven adamlarız biz. :)
  • benimki ipod touch 2g 8gb 4.2.1 sürüm jbli. sony ericsson k810i, nokia 7210 ve samsung d520 ile denedim. hiçbirini görmedi ipod. acaba sürümden kaynaklanıyor olabilir mi? nokia 7210 için google'a s40 oyunu yazıp indirmiştim birkaç oyun. çalışmıştı. internet s40'ta çalışıyor demiştiniz. 7210 s40 arayüzüne sahip değil mi? ibluever'de hemen kesiliyor internet. bir yolunu bulmam lazım :(
  • nokia 5130 express music sorunsusz çalışıyor.ipod touch 4 5.1 jbsiz.
  • ipadle deneyen varmı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.