Şimdi Ara

IPOD TOUCH 4G - IOS 6- Performans-İzlenimlerim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün ios 5.1.1 jb'li sürümden ios6'ya geçiş yaptım. Temiz bir restore'nin ardından güncellemeyi yaptım. İlk başta çekincelerim vardı. Malum ios 4'den 5'e geçince cihazda bir yavaşlık oluşmuştu. Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki ortada böyle bir durum yok performans son derece güzel.

* Ios 5'de ki o saçma, kilit ekranını açtıktan sonraki 4-5 sn donma olayı tamamen ortadan kalkmış.

* Harita güncellenmiş. Daha önce bulunduğum konumda yaklaşık 1 sene önce açılan bir yol gözükmüyordu. Mesela şimdi orası yol olarak gözüküyor. Onun dışında map gösterimi de değişmiş, hoş olmuş.

* Ayarlar - Genel - Kullanım ekranında "son tam şarjdan geçen süre" adı altında kullanım ve bekleme süreleri yazıyor. ( iphone'daki gibi )

* Artık klişe bir laf olacak ama pil performans iyi geldi bana. Ancak diğer sürümüm jb'li olduğu için ondan da olabilir tabi. Yalnız şu haliyle memnun kaldım. Kullanım 1 saat 31 dk, Beklemede 9 saat 23 dk. Kalan pilim tahminimce % 70 küsür. 1 saat 31 dk full wifi açık nette gezdim.

* Twitter gibi facebook entegre edildi bildiğiniz gibi. Bildirim ekranında facebook duvar yazısında gözükmesi adına yazı yazacağınız yer eklenmiş. Yani oraya yazacağınız yazı anında facebook duvarınıza yazılıyor.

* Yine aynı şekilde diğer cihazlara geldiği gibi ayarlar sekmesine "rahatsız etme" eklenmiş. Bunu açtığınız zaman tüm bildirimler,face time zart zurt kapanıyor tek tuşla.

EN ÖNEMLİ OLAYI SONA SAKLAMAK İSTEDİM. SAFARİ PERFORMANSI MÜTHİŞ ÖTESİ OLMUŞ. ADETA UÇUYOR ESKİ SAFARİYE GÖRE. DONANIMHABER'DE HİÇ BU KADAR GEZİNDİĞİMİ HATIRLAMIYORUM. SAYFALAR O KADAR SERİ AÇILIYOR Kİ ŞAŞIRIYORSUNUZ. SANKİ 1 MB İNTERNETTEN 10 MB İNTERNETE GEÇİŞ YAPMIŞSINIZ GİBİ.

SON OLARAK AYARLAR SEKMESİNDE İSTEDİĞİNİZ GİBİ SERİ ŞEKİLDE GİRİŞ ÇIKIŞ YAPIN SAYFAYI KAYDIRIN HİÇ BİR ŞEKİLDE KASMIYOR CİHAZ. 3GS GİBİ DEĞİL.

Not: Cihazım yaklaşık 1.5 senelik ipod touch 4g.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallurgy -- 21 Eylül 2012; 20:53:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Arkadaşlar dün ios 5.1.1 jb'li sürümden ios6'ya geçiş yaptım. Temiz bir restore artından güncellemeyi yaptım. İlk başta çekincelerim vardı. Malum ios 4'den 5'e geçince cihazda bir yavaşlık oluşmuştu. Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki ortada böyle bir durum yok performans son derece güzel.

* Ios 5'de ki o saçma, kilit ekranını açtıktan sonraki 4-5 sn donma olayı tamamen ortadan kalkmış.

* Harita güncellenmiş. Daha önce bulunduğum konumda yaklaşık 1 sene önce açılan bir yol gözükmüyordu. Mesela şimdi orası yol olarak gözüküyor. Onun dışında map gösterimi de değişmiş, hoş olmuş.

* Ayarlar - Genel - Kullanım ekranında "son tam şardan geçen süre" adı altında kullanım ve bekleme süreleri yazıyor. ( iphone'daki gibi )

* Artık klişe bir laf olacak ama pil performans iyi geldi bana. Ancak diğer sürümüm jb'li olduğu için ondan da olabilir tabi. Yalnız şu haliyle memnun kaldım. Kullanım 1 saat 31 dk, Beklemede 9 saat 23 dk. Kalan pilim tahminimce % 70 küsür. 1 saat 31 dk full wifi açık nette gezdim.

* Twitter gibi facebook entegre edildi bildiğiniz gibi. Bildirim ekranında facebook duvar yazısında gözükmesi adına yazı yazacağınız yer eklenmiş. Yani oraya yazacağınız yazı anında facebook duvarınıza yazılıyor.

* Yine aynı şekilde diğer cihazlara geldiği gibi ayarlar sekmesine "rahatsız etme" eklenmiş. Bunu açtığınız zaman tüm bildirimler,face time zart zurt kapanıyor tek tuşla.

EN ÖNEMLİ OLAYI SONA SAKLAMAK İSTEDİM. SAFARİ PERFORMANSI MÜTHİŞ ÖTESİ OLMUŞ. ADETA UÇUYOR ESKİ SAFARİYE GÖRE. DONANIMHABER'DE HİÇ BU KADAR GEZİNDİĞİMİ HATIRLAMIYORUM. SAYFALAR O KADAR SERİ AÇILIYOR Kİ ŞAŞIRIYORSUNUZ. SANKİ 1 MB İNTERNETTEN 10 MB İNTERNETE GEÇİŞ YAPMIŞSINIZ GİBİ.

SON OLARAK AYARLAR SEKMESİNDE İSTEDİĞİNİZ GİBİ SERİ ŞEKİLDE GİRİŞ ÇIKIŞ YAPIN SAYFAYI KAYDIRIN HİÇ BİR ŞEKİLDE KASMIYOR CİHAZ. 3GS GİBİ DEĞİL.

Not: Cihazım yaklaşık 1.5 senelik ipod touch 4g.

Paylaşım için teşekkürler,yazmışsınız ancak yine teyit etmek istedim,

iPod Touch 4g ios 5 ve uzantıları olan güncellemeler sonrası birhayli kasmaya başlamıştı ki cihazımızda JB yok.
    Kilit ekrandan açılışa, ayarlarda, App Store'da vs vs çoğu yerde kasıyor, daha kötü olur diye ios 6'yı yüklemedim.
    Güncellemeyle bu kasmalar bittimi, cihaz rahaca menülerde gezebiliyor mu ?

• Yourmlar için teşekkürler. Gayet yardımcı oldu :)

Ana ekrenda pilin yanında % kaç pil kaldığını gösteriyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakNSX

Yourmlar için teşekkürler. Gayet yardımcı oldu :)

Ana ekrenda pilin yanında % kaç pil kaldığını gösteriyor mu ?

Göstermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: step-team

iPod Touch 4g ios 5 ve uzantıları olan güncellemeler sonrası birhayli kasmaya başlamıştı ki cihazımızda JB yok.
    Kilit ekrandan açılışa, ayarlarda, App Store'da vs vs çoğu yerde kasıyor, daha kötü olur diye ios 6'yı yüklemedim.

Ios 5'den çok daha iyi merak etmeyin. Kilit ekranı sonrası açılış hızı, ayarlar vs vs dağ kadar fark var. Alet akıyor şimdilik. Performans çok güzel. Kesinlikle ios 5'den kötü değil emin olabilirsiniz jb de yokmuş hem. Vakit kaybetmeden geçin ve aradaki farkı görün.

Yalnız restore + new ipod olarak güncellemeyi yapın. Her şey sıfırlansın. Bence en iyisi bu şekilde oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Orijinalden alıntı: step-team

Ios 5'den çok daha iyi merak etmeyin. Kilit ekranı sonrası açılış hızı, ayarlar vs vs dağ kadar fark var. Alet akıyor şimdilik. Performans çok güzel. Kesinlikle ios 5'den kötü değil emin olabilirsiniz jb de yokmuş hem. Vakit kaybetmeden geçin ve aradaki farkı görün.

Yalnız restore + new ipod olarak güncellemeyi yapın. Her şey sıfırlansın. Bence en iyisi bu şekilde oluyor.

iPad 2'yi feda edip güncellemiştim , şimdi ufaklığın iPod'unu güncelleyeyim öneriniz için teşekkürler. Umarım şu kasılmalar ve takılmalar biter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her sey iyi hos ama Apple neden pil yuzdesine ipodlara koymuyor ki? 5.0.1 kullanirkende 5.1.1 kullanirkende vardi. Daha sonra 5.1.1 deyken restore etmistim pil yuzdesi kaybolmustu bu arada anlatim harika olmus benimde ios 6ya cok gecesim var ama once belirli sorunlari gidersin Apple daha sonrada jb ciksin o zaman gecerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.