Şimdi Ara

Ipod touch 5?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
8.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ipod touch 4 alacaktim ama hazirana kadar kutudan çıkartmayacam LYS den dolayı ama bi arkadaşım bana bekle 3 ay daha 5 nesil alırsın dedi sizce mantıklı mı bi de 5 nesil ne zaman çıkar

• arkadaşım şimdi alıp niye 2.5 ay kutuda yatıracan cihazı ??? mantıklı geliyor mu bu sana ??

he şimdi çok çok ucuza bulursan tamam al eyw ama eğer normal fiyata alacaksan gerek yok. lys den sonra alırsın daha iyi olur. hem garanti geç başlar hem de fiyat belki ucuzlar veyahut o süre zarfında indirimleri takip edersen ve ne zaman ucuzlarsa o zaman alırsın.

ayrıca 3 ay sonra 5. nesili zor alırsın. Türkiye'ye geç geliyor + pahalı oluyor. Ama internetten alışveriş sitelerinden veya bu forumdan getiren arkadaşlardan alabilirsen olur. 4.nesil bile çıktıktan kaç ay sonra Türkiye de raflarda yerini aldı bir bak istersen.
  • haci apple ipod ları september da çıkarıyor devamlı .

http://en.wikipedia.org/wiki/IPod_Touch
  • bu sene çıkarmıycaklar heralde sadece sürümü yenilediler ios 5 yaptılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: atahan14

bu sene çıkarmıycaklar heralde sadece sürümü yenilediler ios 5 yaptılar

son mesaj nisan 19 ?
  • :):):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadde22 -- 25 Kasım 2011; 12:44:03 >
  • sonuçta yok dimi :)))))))

son mesajın ne zaman atıldığını ben de biliyorum september falan geçti gitti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: atahan14

sonuçta yok dimi :)))))))

son mesajın ne zaman atıldığını ben de biliyorum september falan geçti gitti

atahan aldınmı cihazı ben ağustosta aldım cihazı gayet menunum sen ne zaman alıcan zaten almassan 1 sene bekliyip alıcan
  • Geçen aylarda yenisi çıkacak diye yenisini bekleyin demiştim mesajlarımda ama aynısı çıktı gene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Geçen aylarda yenisi çıkacak diye yenisini bekleyin demiştim mesajlarımda ama aynısı çıktı gene.

vay be ben taa ocakta amerikadan getirtmiştim 4.nesil 64 gb 600 tl ye siyah ama bu sene beyazı çıkmış am ne farkederki aynı cihaz aynı ürün ha beyaz ha siyah hem beyaz çok çabuk kirleniyo. n86 ım beyaz şimdi grimsi oldu yani ama gördüm ki iki almışım ya bundan sonra ne geliştirecekler cihaz zaten on numara şuan am gördüm baktımr şuan bile türkiye de fahiş fiyatlara satılıyo 1.200 tl ne lan oha beyaz felan gg de 900 e gördüm 4 nesil 64 gb ben bi de ocakta aldım vay beeeeeeee.....

• ben iphone 5 i bekleyenlerdenim..

Fakat benim zaten blackberry telefonum var.. Alo da diyorum neden o kadar para vereyim diye düşündüm..

bu touch dan sosyal medya kullanılıyor değilmi?_

bide apps store uygulamaları...

örneğin instagram...

birde kamera fotoğraf kalitesi iphone göre nasıl?

wifi harici dışarda net nasıl kullanılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehtap_2308

ben iphone 5 i bekleyenlerdenim..

Fakat benim zaten blackberry telefonum var.. Alo da diyorum neden o kadar para vereyim diye düşündüm..

örneğin instagram...

MERHABA çok haklısın zaten blackberry telin var alo diyorsun bir tanede ipod touch alırsan olur sana iphone sosyal meda ne demek acaba yani iphonela nerdeyse herşeyi aynı(arama filan)appstore iphone un çalıştırdıklarını ipod da çalıştırır wifi harici blue bilmemne filan vardı cep telefonundan bluetootla bağlanıyordun falan filan yani bildiğin iphonu al incelt aramayı filan çıkart bide kamerasını 1 mekapiksel yap

• teşekkürler

belkide mart ayında 5.nesil çıkar o zaman fotoğraf kaliteside yükselir sanırım...

foursquare gibi gps programlar kullanılıyor ama değilmi
  • quote:

örneğin instagram...

keşke konuya cevap yazmadan önce tarihe baksaymışsınız.
  • quote:

teşekkürler

belkide mart ayında 5.nesil çıkar o zaman fotoğraf kaliteside yükselir sanırım...

foursquare gibi gps programlar kullanılıyor ama değilmi

evet ama internet üzerinden ama belkide şöyle bir özellik varır internet üzerinde deilken son kaldığın yeri gösterir sende ona göre talimat bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: burrnn

quote:

örneğin instagram...

mesaja cevap gelmişmi gelmiş o zaman sorun ne belki arkadaş konu açıp ortalığı kirletmek istememedide burdan söyledi sanane!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: DjSemiH1

quote:

quote:

örneğin instagram...

mesaja cevap gelmişmi gelmiş o zaman sorun ne belki arkadaş konu açıp ortalığı kirletmek istememedide burdan söyledi sanane!!!

sana mı yazdım ben? asıl sana ne? hortlatmasaymış cevap gelmeyecekmiş bir de burdan düşün, tabi yeteneğin varsa.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DjSemiH1

quote:

quote:

örneğin instagram...

sana mı yazdım ben? asıl sana ne? hortlatmasaymış cevap gelmeyecekmiş bir de burdan düşün, tabi yeteneğin varsa.

arkadaşım bana yazmadın evet ama onu korumak bana düşer çünkü kendini koruyamıyor. nedemek istediğini anlayamadım hortlatmasaymış zaten yazmamış olacaktı biraz yeteneğin varsa bunuda anlayabilirsin.

• sanane kardeşim herkes istediği zaman yazabilir
  • bi de ben hortlatayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.