Şimdi Ara

İpod Touch 5 - Android Telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangisini almak daha mantıklı? Şöyle bir durum var ipod touch 5 4s in yaptıklarını yapıyor ve fiyat farkı yarı yarıya olacak gibi görünüyor . 4s te androidin en iyi telefonlarıyla karşılaştırılan bir cihaz. şimdi ben bu fiyatlara android telefon baksam anca sola , ace 2 gibi modeller var . androidin enleriyle kıyaslanan özelliklere sahip cihazla (oyun-uygulama açısından) androidin orta seviye telefonlarından birini kıyaslıyorum (tamamen düz mantık :D) oyun oynamak isterim , müzik normal seviyede olabilir . app storede jailbreak çıkana kadar ipod t 5 ücretli olacak çoğu uygulama o şüphem var ama bi yandanda ios u kaçırmak istemiyorum . sizce ne yapmalıyım?

• Şuan bir telefonun varsa Ipod Touch 5 al ama yoksa tabiki Android telefon al
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan1903

Şuan bir telefonun varsa Ipod Touch 5 al ama yoksa tabiki Android telefon al

star wifi var :D bazıları corby wifi la bluetoothla girip interneti kullanabiliyormuş denerim eğer ipod alırsam ama android telefon karşılarmı ipodun yaptığını bu fiyatta
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulucu

quote:

star wifi var :D bazıları corby wifi la bluetoothla girip interneti kullanabiliyormuş denerim eğer ipod alırsam ama android telefon karşılarmı ipodun yaptığını bu fiyatta

Evet karşılar fazlasıyla hemde Jb çıkarsa WhatsApp tarzı programlarıda kurarsın...

• quote:

quote:

quote:

Evet karşılar fazlasıyla hemde Jb çıkarsa WhatsApp tarzı programlarıda kurarsın...

ama bi s3 - ip 4s kıyasında oyunsa 4s diyorlar ki burda s3 te yok sola ace 2 tarzı cihazlar var :D solanın dokunmatiğini sevmedim ace 2 denemedim

• Ben Telimi satıp ipod 5 alıcam +dandik telefon alıcam . Daha sonra biriktirince 2.el bi galaxy wonder alıcam aynısını yapabilirsin :D [Android kullanıyorum İos şart ]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknolojist_44

Ben Telimi satıp ipod 5 alıcam +dandik telefon alıcam . Daha sonra biriktirince 2.el bi galaxy wonder alıcam aynısını yapabilirsin :D [Android kullanıyorum İos şart ]

2 gündür itunesten appstore ve google playe bakıyorum ipod çıktığında jb olmayacak ve çoğu uygulama paralı olacak :) tipo + ipod t 5 ikilisini yaparım ya da bi arc s te alabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arc s 'in rami bildiğim kadarıylar 512 mb . Yeterli olur mu bilmiyorum ama ipod'da felan uygulamalar sorun çıkarmıyor fifa 13 bile iphone 3 te oyunuyor . Samgung galaxy acede felan pes 12 oynanmıyor seçim sizin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknolojist_44

arc s 'in rami bildiğim kadarıylar 512 mb . Yeterli olur mu bilmiyorum ama ipod'da felan uygulamalar sorun çıkarmıyor fifa 13 bile iphone 3 te oyunuyor . Samgung galaxy acede felan pes 12 oynanmıyor seçim sizin :)

aslında seçtim birkaç uygulama hepsi ücretsiz idare edebilir :)
  • Bende ipod touch 4g ve star wifisiz var.telefonunun netini ipoda aktarabiliyorum blutooth ile ama 5 dk sonra baglanti kesiliyor.tekrar ayar yapip baglanman falan lazim ugrastiriyor ve 5 dk sonra baglantisi yine kesiliyor.tam surumu $5 kredi kartin yoksa satin alamiyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plssnwrme

Bende ipod touch 4g ve star wifisiz var.telefonunun netini ipoda aktarabiliyorum blutooth ile ama 5 dk sonra baglanti kesiliyor.tekrar ayar yapip baglanman falan lazim ugrastiriyor ve 5 dk sonra baglantisi yine kesiliyor.tam surumu $5 kredi kartin yoksa satin alamiyorsun.

Eyvallah hocam banada yaradı bu cevap. tenefüs aralarında 2 dakika baksam yeterli olur . okul dışında wifi bulurum zaten . sen şimdi ipodla telefonu eşleştirip ipoddan direk internete mi giriyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr John H. Watson -- 21 Ekim 2012; 20:38:56 >
  • bende de star wifi var bluetoothla telefonun internetini nasil kullaniyoruz ayrintili anlatabilir misiniz

• quote:

Bende ipod touch 4g ve star wifisiz var.telefonunun netini ipoda aktarabiliyorum blutooth ile ama 5 dk sonra baglanti kesiliyor.tekrar ayar yapip baglanman falan lazim ugrastiriyor ve 5 dk sonra baglantisi yine kesiliyor.tam surumu $5 kredi kartin yoksa satin alamiyorsun.

teşekkürler tam olarak nasıl oluyor bu olay?
  • quote:

quote:

Jailbreak sayesinde cydiadan indirillen ibluever isimli programla.ucretsiz olanin ismi ise ibluever demo.

• quote:

quote:

quote:

Jailbreak sayesinde cydiadan indirillen ibluever isimli programla.ucretsiz olanin ismi ise ibluever demo.

jailbreaksiz olmuyor yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: robin scherbatsky

quote:

quote:

quote:

jailbreaksiz olmuyor yani?

Hayir ama eger telefon nokia s40 ise jbye gerek kalmiyor

• corby wifi ile ibluever olmadan bağlanan arakadaşlar var . ben iblueversız sandım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.