Şimdi Ara

iPod Touch 6 Alınırmı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar,Mart Ayında New York'a Gideceğim Yaklaşık 600 Dolar Bütçem Var ve Oradan iPod Touch 6 Almayı Düşünüyorum Benim 12 Yaşımda Bir Oğlum Var ve 1 iPadi Var Ona Telefon Vermek İstemiyorum Bu Yüzden iPod Almayı Düşünüyorum Oda Çok Sevdi Benimki Yaklaşık 100 Üstü Uygulama Yüklediği İçin 32 GB Almayı Düşünüyorum Sizce iPod Touch Nasıldır 250 Dolar Edermi Ne Dersiniz ? Bu Arada Bide Yeni Çıkan Apple TV'den Almayı Düşünüyorum Sizce Nasıldır Kullanan Varsa Bana Tecrübelerini Yazabilirmi Bekliyorum ???

• Telefon vermek istememenizin sebebi ne ?
    Ipod ile telefonun farkı ne ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birine hat takılıyor dıgerıne takılmıyor git iphone al gun gelır ısıne yarar onada simkart takarsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kral_Jumong

Birine hat takılıyor dıgerıne takılmıyor git iphone al gun gelır ısıne yarar onada simkart takarsınız

Tamam Öle Ama Ben Şuand iPodu Sordum Telefon Almak İstesem Çoktan Alırdım Tecrübesi Olan Varsa Yazsın alütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ereniko_

quote:

Orijinalden alıntı: Kral_Jumong

Birine hat takılıyor dıgerıne takılmıyor git iphone al gun gelır ısıne yarar onada simkart takarsınız

Tamam Öle Ama Ben Şuand iPodu Sordum Telefon Almak İstesem Çoktan Alırdım Tecrübesi Olan Varsa Yazsın alütfen

ilk apple cihazım ipod touch'tı ve bence en saçma apple ürünüdür. bütçem iphone almaya yetmediği için ipod touch almıştım zaten.

ne bir ipad'tir ne bir iphone'dur. çocuk için oyun oynamaya yeter ama sonra satmak meseledir. şimdilik çocuğunuza oyuncak olarak verebilirsiniz ama ondan sıkıldığında satmakta zorlanırsınız.

• Whatsapp yükleniyorsa bende alayım bir dal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neoorog kullanıcısına yanıt
    Kaçıncı Nesildi Acaba ??? Oyun Performansı Ve kamera Kalitesini Merak Ediyorum 6. nesil Kullanan Varmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kaçıncı Nesildi Acaba ??? Oyun Performansı Ve kamera Kalitesini Merak Ediyorum 6. nesil Kullanan Varmı

İphone 6 da kullanılan A8 işlemci var,gayet iyi bir işlemci. Ekran çözünürlüğü de düşük olduğu için 5-6 yıl boyunca çıkacak her oyunu oynatır. Kameraya gelirsek f2.4 diyafram aralığında bir sensör kullanılmış. iPhone 5 kalitesinde kamera performansı alırsınız. Bana kalırsa bu cihaz gereksiz ve alınmaz. Ses çıkış gücü ve ses kalitesi İphone lardan geride. İşlemcisi evet çok iyi ama bu kadar güçlü işlemci bu cihaz için olsa nolur olmasa nolur? Bugün iphone 5 bile her oyunu oynatıyor. Bu cihazda yapılacak şeylerin hepsi orta seviye bir akıllı telefonla yapılabilir. Bazı arkadaşların dediği gibi telefon ihtiyacınız da doğabilir telefonun satması da çok daha kolay olur. İpod satılmaz veya çok ölü fiyattan satmak zorunda kalırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ereniko_ E kullanıcısına yanıt
    Hocam çocuğa alıyorsan kesinlikle iPod al. Bak bu kadar emin diyorum. Sim Kart takılı olsun olmasın her türlü cep telefonunu şebeke ile alışverişte bulunur ve radyasyon yayar. Küçücük çocuklara ben teknolojik cihaz verilmesine bile sıcak bakmıyoum, bana kalırsa hiç bir şey alma hatta elinde ki tableti de ortadan kaldır, zamanını geçirecek başka bir aktivite veya uğraş kaynağı düşünün. Ama yine de alacağım diyorsan çocuğa zarar vermemesi adına iPod derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

benim dediğim olay olduğunda ios 5 daha yeni çıkmıştı hocam. 2. ya da 3. nesildi benim ipod touch. retina olmayan son nesildi.

6. nesil ipod touch'ta a8 işlemci 1 gb ram, 8 mp isight kamera var. iphone 6 değerinde yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.