Şimdi Ara

ipod touch a çeşitli internet seçenekleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar şuan telefon olarak samsung galaxy s3 mini kullanıyorum çoğunuzun cihaz hakkında bilgi sahibi olduğu kanısındayım aslında iphone ve apple a karşı ayrı bi sempatizanlığım var fakat ödeme imkanları uymadı alamadım bende bu apple ihtiyacını ipod touch 5 ile gidermek istiyorum her ay 1 gb internetim var ve ben ipod touch aldığım zaman wireless olmayan yerlerde bu interneti bunda telefonu modem moduna getirerekmi ipod da kullanabilirim veya daha farklı yollar varmı ?

• Bluetooth, hotspot disinda yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wifi olan yerde Wifi ağını kullanır, olmayan yerlerde ise telefonunuzun HotSpot özelliğini aktif edip iPod Touch' ınızla internetinizi paylaşırsınız. Aklınızda bulunsun, hiç hızlı olmuyor internet... Tam bir baş belası, veremli.
  • ne yapacağım konunda kararsızım ya telefonumu satıp bi iphone 4 4 5 ay sonrada bi ipod touch 5G alma çok cazip geliyor da satma tarzı işler beni çok uğraştıracağa benziyor
  • Wıfı agı olan yerlerde wıfı kullanabılırsınız.Yokken telefonunuzdakı hotspot ozellıgı sayesınde 3gden gwlen ınternetı wıfı agı ıle ıpod aktarıp ınternete gorebılırsınız ancak cıdden pek normal 3g gıbı saglıklı olmadıgı gıbı asırı bır yuk bındırıyor ve ıkı cıhazı gectık ıkıncı cıhaza aktarırken bıle performans haylı dusuyor.Bazı programlarla bluetoothla olur ancak böuetooth olayının asıl amacı bu yonde degıl verı aktRımında o yuzden yeterınce perfromanslı olmaz.Yasa bazı ulkelerdekı openzoneu kullanırsınız ıpod touch konusubda be olduunu yazdık ama bu llayda trde yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.