Merhabalar bende iPod Touch 1.Nesil 16GB bir ürünüm var.cihazı 2.el almıştım ve aldığım kişinin bilgileri vardı.tek tek silmektense fabrika ayarlarına geri yükliyip kurtulmak istedim.fakat artık cihazım açılmıyor logoda elma resmi geliyor orda kalıyor.hiç bir işlem yapamıyorum.Acil yardımlarınızı bekliyorum
jailbreak yaptın mı ??
i tunnes yukeyıp pc ye baglamalısın ayarları otomatık atıyo.
saolun servis modunaq alıp yeniden yazılım attım düzeldi.
aynı şeyi bende yaşadım falan servis modunda yeniden yazılımı nasıl yükleyebilirim, açıklarmısınız?
quote:
Orijinalden alıntı: hknbz
aynı şeyi bende yaşadım falan servis modunda yeniden yazılımı nasıl yükleyebilirim, açıklarmısınız?
İtunes'a bağlayıp restore et
itunes ipodu algılamıyor. ipodun ekranında elma sembolu altunda devamlı yuvarlak şeklinde yukleniyor sembolu var başka hareket yok .
itunes ipodu algılamıyor. ipodun ekranında elma sembolu altunda devamlı yuvarlak şeklinde yukleniyor sembolu var başka hareket yok .
İpod'u kapat 3 saniye boyunca power tuşuna bas sonra 15 saniye boyunca home ve power tuşuna bas sonra power tuşunu bırak 10 saniye daha home tuşuna basmaya devam et
cok tesekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: hknbz
cok tesekkürler
Rica ederim kolay gelsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme