Şimdi Ara

İpod Touch almalı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar suan elimde E72 var onu kullanıyorum ve ipod touch 4e takmış durumdayım. Gercekten teknolojiye cok meraklı biriyim, sürekli bi fazlasını istiyorum ama sizce elimde boyle bi alet varken touch4 almaya gerek var mı. o kadar para vermeye gerek var mı. Görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler :)

• arkadaşım ben anlayamadım bu bahsettiğin eğer nokia e72 ise ipod touchla nasıl bir karşılaştırma bu böyle :) ipod tpuch sadece müzik için üretilmiş bir cihaz yani mantıken almaya gerek var ama paran varsa :)
  • e63 kullanıyorum hani konsept olarak e72yle aynı ve yanında touch 4 kullanıyorum, en güzel yatırımlardan biri olur touch4 ;) tabi ne beklediğiniz de önemli bu konuda
  • Ben pek müzik dinlemem ama ipod touch 4 e bende takıldım şuanda müzik tabikide dinleyeceğim ama oyun daha ağır basacak. Malumunuz full dokunmatik ekran + Multitouch olunca oyunlarda tadından yenmez. O yüzden bana 8gb modelininde yeteceğini düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ??
  • Valla bende taktm bende bu cihaza aldim.8gb hafıza ama cihaz kullanım için 6.5gb izin veriyor.fazla müzik isterim diyen 32gb falan alsın.ama alet süper ona laf yok.
  • Harbi misin ? Sen öyle diyince bi an düşündüm. Şimdiden iPod a atilmayi bekleyen 3 gb oyun, uygulama itunes de duruyor. 3,5 gb müzik alanı yeter heralde ? yetmezmi ?
  • Ben bugün taktım iTunes a aleti versiyon falan gosterdi baktım aşağıda kullanilablecek alan 6.5gb olarak yaziyor. bu sırf bende böyle değildir heralde sıfır aldım çünkü.bende suan 300 mb müzik var:) uygulama fln yüklemedim daha ama yeter diye düşünüyorum çok müzik arşivi fln yapmicakssanz
  • Bnde 64luk var 2gb bos, ablamda 8lik var 4,5gb bos. Eger oyle müzik arsivi hastasi degil ve yanimda tasimam dersen 8 yete"bilir" Ama su da var ben kendimi uygulama oyun bakmaktan alamiyorum , bu bile doldurur. Su son oyunlar oyle 50,60 mb degil belirteyim. Rage hd, modern combat2, infinity blade,fifa 11 vs.. 32lik dusunun derim
  • şahsi fikrim ipod

iphoneyi salla yaa
  • Telefonum olmasada olur ama iPod touch oazsa olmaz
  • bir ipod bide yanına 1112 ooh mis ben öyle yapucam
  • fazla uygulama yuklemeyenler icin 8 gb ideal yok ben uygulama doldururum dersen 32 gb al.Ben sahsen 32 aldim
  • :) babama 100 TL daha gerekiyor diyeyim ozaman. Hakkınızı helal edin kardeşlerim 500 TL ye sıfır kutulu 32 GB modelini bulabileceğim yer varmıdır. Birde mağaza olacakki karttan çetirme imkanımız olsun ???????????
  • Valla 2-3 büyük, 20-25 orta boy uygulamam var. 1 film (2 part) birsürü setup. Youtubeden indirdiğim videolar var, 560 şarkı var. Kalan yer 150 MB

JB yaparken azalan alan hafıza bitince yeniden kullanıma açılıyor. Bende Ayarlarda hafıza dolu diyor, JB programlarından bakınca 150 MB yer var diyer ve oralarıda kullanmama izin veriyor. (Dosya indirme program yükleme falan filan)
  • quote:

Valla 2-3 büyük, 20-25 orta boy uygulamam var. 1 film (2 part) birsürü setup. Youtubeden indirdiğim videolar var, 560 şarkı var. Kalan yer 150 MB

JB yaparken azalan alan hafıza bitince yeniden kullanıma açılıyor. Bende Ayarlarda hafıza dolu diyor, JB programlarından bakınca 150 MB yer var diyer ve oralarıda kullanmama izin veriyor. (Dosya indirme program yükleme falan filan)

dostum senin iTouch kaç gb 32 veya 64 mü???

+ Birr sorum daha var...

8gb lıklarda sistem yazılımı vsvsvs 1.5 gb yermi kaplıyor??? peki 32gblıkda ne kadarını kullanabiliyoruz?(bazı yerlerde okudum da 8gbnin sadece 6.5 gbsini kullanabiliyormuşuz...)

Bump: bende iPod nano 4G 8 gb var şu anda 1.17gb boş yer var ve nanolar 8gbnin 7.42 gbsine izin veriyorlar... İlk başta i.touch 4 alcakken (daha almadım) 8gb yeter die düşünmüştümde ulan sonra dedim bunun sistemi iyi oyunlarıda fazla yer kaplar en iyisi 32gb oyun,müzik, vidyo,film,resim , foto alayını atar keyfine bakarsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 26 Ocak 2011; 12:04:37 >

• 500 Tl ye 32 Gb 4. Nesil ancak 2. el bulursunuz.
    Bulabileceğiniz kartla alınabilecek en ucuz bu benim bildiğim.

http://www.sanalpazar.com/item_details.php?name=iPod-Touch-4-Nesil-32GB--Sifir-Kutusu-Acilmamis&auction_id=616856
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

quote:

Valla 2-3 büyük, 20-25 orta boy uygulamam var. 1 film (2 part) birsürü setup. Youtubeden indirdiğim videolar var, 560 şarkı var. Kalan yer 150 MB

dostum senin iTouch kaç gb 32 veya 64 mü???

+ Birr sorum daha var...

8gb lıklarda sistem yazılımı vsvsvs 1.5 gb yermi kaplıyor??? peki 32gblıkda ne kadarını kullanabiliyoruz?(bazı yerlerde okudum da 8gbnin sadece 6.5 gbsini kullanabiliyormuşuz...)

Bump: bende iPod nano 4G 8 gb var şu anda 1.17gb boş yer var ve nanolar 8gbnin 7.42 gbsine izin veriyorlar... İlk başta i.touch 4 alcakken (daha almadım) 8gb yeter die düşünmüştümde ulan sonra dedim bunun sistemi iyi oyunlarıda fazla yer kaplar en iyisi 32gb oyun,müzik, vidyo,film,resim , foto alayını atar keyfine bakarsın...

8 GB Itouch 2G IOS 4.0

• quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

500 Tl ye 32 Gb 4. Nesil ancak 2. el bulursunuz.
    Bulabileceğiniz kartla alınabilecek en ucuz bu benim bildiğim.

http://www.sanalpazar.com/item_details.php?name=iPod-Touch-4-Nesil-32GB--Sifir-Kutusu-Acilmamis&auction_id=616856

Fişi var fotokopisini göndericem demiş adam. Güvene bilirmiyiz bu tip sitelere

• Ben o satıcıdan aldım.
    Satıcının yorumlarına bakın isterseniz.
    Site zaten Gittigidiyor kadar güvenilir, hem ödeme seçenekleri çok daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Ben o satıcıdan aldım.
    Satıcının yorumlarına bakın isterseniz.
    Site zaten Gittigidiyor kadar güvenilir, hem ödeme seçenekleri çok daha iyi.

kefilsin yani sen şimdi bu adama
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.