Bildirim
ipod touch bluetooth
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: razor58
s.a arkadaşlar öncelikli iyi geceler...dun arkadasla konusurken aklima takildi itouch 5G bluetooth alışverişini sadece apple cihazlarla mi yapiyor yoksa tüm cihazlarla yapabiliyor mu?
Maalesef sadece apple cihazlar arasında bluetooth alışverişi yapılabiliyor. Diğer cihazlar ile yapılamıyor. Bildiğim kadarıyla jailbreak ile çözülebiliyordu. -
jailbreakle paylaşim yapilabiliyorsa sorun yok zaten jbli kullanmayi planliyorum alinca :) -
quote:
jailbreakle paylaşim yapilabiliyorsa sorun yok zaten jbli kullanmayi planliyorum alinca :)
Jb ıle mumkun 5 dolara airblue satın alman gerekıyor ben aldım hem ipad mini hem ip5 te yuklu sorunsuz calısıyor
Cracklısı calısmıyor air blue nın ayrıca yenı alıcagın cıhazın surumu 6.1.2 veya oncesı olması gerekli 6.1.2 sonrası surumlere jb yok ve ios 7 cıkmadan yenı jaılbreak cıkmıycak beklemenız gerekıcektır bılgınıze saygılarımla
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
cok saolun bu bilgiler cok faydali oldu :)
Peki ios7 itouch 5e gelecek mi? -
quote:
cok saolun bu bilgiler cok faydali oldu :)
Peki ios7 itouch 5e gelecek mi?
Evet
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yurtdışı telefon değişim belgesi
- iphone 11 mi 13 mü yorumlar
- true tone nedir
- toplama iphone nasıl anlaşılır
- apple hangi kargo ile çalışıyor
- ios 18 almayacak telefonlar
- uygulama indirmeden karekod okutma
- iphone"dan bilgisayara fotoğraf aktarma
- iphone 16 çıktı mı
- iphone 14 yurtdışı fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X