Şimdi Ara

iPod Touch Hafıza Sorunu ve Bir kaç Soru??? Lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar. iPod Touch 4G 8GB alalı 1 ay falan oldu. Aldıktan sonra jailbreak yaptım. 1 aydır her şey güzel giderken 2 gündür itunes ile alete atmaya çalıştığım resimleri ve uygulamaları atmaz oldu. Bir de hafızayı yanlış gösteriyor. İçinden uygulama silince boş hafıza 2.3 gb'dan 2.2 gb'a düşüyor. Bir de aletle itunes'u sync yaparken boş hafıza bir anda 2.5 gb oluveriyor. Bununla ve ipodla iligili bir kaç sorum var. Yanıtlarsanız sevinirim. Cevap vermeye çalışan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.----Alet özellikleri: iPod Touch 4G 8GB-Jailbreak yapılmış-Sürüm 5.0.1

1- Yukarıda anlattığım sorunun bir çözümü var mı?
    2- iPod'u jailbreakli iken güncelleştirsek ne olur? Güncelleştirmek için illa reset atmak mı gerekiyor?
    3-iPod'u tamamen resetlemek için ne yapmak gerekiyor?
    4-İOS 5.1.1 için jailbreak çıktı mı? Çıktı ise nasıl yapılıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: occ37

Öncelikle merhaba arkadaşlar. iPod Touch 4G 8GB alalı 1 ay falan oldu. Aldıktan sonra jailbreak yaptım. 1 aydır her şey güzel giderken 2 gündür itunes ile alete atmaya çalıştığım resimleri ve uygulamaları atmaz oldu. Bir de hafızayı yanlış gösteriyor. İçinden uygulama silince boş hafıza 2.3 gb'dan 2.2 gb'a düşüyor. Bir de aletle itunes'u sync yaparken boş hafıza bir anda 2.5 gb oluveriyor. Bununla ve ipodla iligili bir kaç sorum var. Yanıtlarsanız sevinirim. Cevap vermeye çalışan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.----Alet özellikleri: iPod Touch 4G 8GB-Jailbreak yapılmış-Sürüm 5.0.1

1- Yukarıda anlattığım sorunun bir çözümü var mı?
    2- iPod'u jailbreakli iken güncelleştirsek ne olur? Güncelleştirmek için illa reset atmak mı gerekiyor?
    3-iPod'u tamamen resetlemek için ne yapmak gerekiyor?
    4-İOS 5.1.1 için jailbreak çıktı mı? Çıktı ise nasıl yapılıyor?

1)Vardır elbet.Bence restore etsen yada güncellesen düzelir.
    2)Bişi olmaz sadece jb ve içindekiler gider.
    3)Güncellesen yeter.Ama ayarlardan ipodu sil desen jb olduğu için bozuluyor.(Tabi çözümü vAR)
    4)Evet Absinthe 2.0.4 ile var bende o sürümü kullanıyorum .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.