iPod Touch Vatan Bilgisayarda %25 indirimli fiyatı acaba ne kadar ? Sitesindede kaldırmışlar iPodu Birde iPod Touch arka için saydam slikon güzel bir kılıf-case tarzı birşey önerir misiniz ? Teşekkürler...
hiç uğraşma kardeşim doğubanktan amerika fiyatının biraz üstünde alırsın. 1 yıl uluslararası garantisi var. ipt'lar iphone ve ipad gibi sorun çıkartmazlar adamı rahat bırakırlar.
quote:
Orijinalden alıntı: ayyaayya
hiç uğraşma kardeşim doğubanktan amerika fiyatının biraz üstünde alırsın. 1 yıl uluslararası garantisi var. ipt'lar iphone ve ipad gibi sorun çıkartmazlar adamı rahat bırakırlar.
Cevabın için teşekkür ederim ancak doğubank denen yere (heryerde doğubank doğubank) gitmedim bilmiyorum ve İstanbul' da yaşamıyorum. Garantisi o kadar önemli değil. Jb yapacağım için. Güvenilir bir yerden almak istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Brk58
quote:
Orijinalden alıntı: ayyaayya
Cevabın için teşekkür ederim ancak doğubank denen yere (heryerde doğubank doğubank) gitmedim bilmiyorum ve İstanbul' da yaşamıyorum. Garantisi o kadar önemli değil. Jb yapacağım için. Güvenilir bir yerden almak istiyorum.
whops pardon o zaman. fiyat sıkıntın yoksa dediğin gibi mağazalarda indirim beklersin. veya az çizilmiş ikinci el alabilirsin. ayrıca restore yapabildiğin sürece jailbreak garantiye etki etmez.
%25 indirimli fiyatına hala ulaşamadım :S
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme