2. jenerasyondan almayı planlıyorum ama bi kaç konuda kararsız kaldım size danışayım dedim.
1 - Öncelikle 8-16 gb sürümler arasında düşünceliyim. Uygulamalarla felan 8 gb hemen dolar 16 gb al gibi tavsiyeler aldım. fiyat meselesinde de gg den 8 gb için en makul 400 liraya . 16 gb içinse 530 liraya buldum bu fiyatlar uygun mu. yakın zamanda yurtdışı felan olsa bunların yüzüne bile bakmam da neyse işte tavsiyeleriniz nelerdir ?
2 - Almamış olsam da çizilmelere karşı şimdiden araştırmaya başladım sağlam bişiy olmasını istiyorum. zagg den Invisible Shield baktım gg de yok sanırım.. zagg den sipariş halinde 25$ a geliyor. tr dede shield.com.tr getirdiğini söylüyor ama sahte olması muhtemel sanırsam.
3 - İpod Tocuh ın kendi kulaklığı nasıl ve ipod touch ın kulaklık çıkışında farklılıklar var mı ? yani ben sennheiser cx300 alsam takma problemi olur mu ? ya da buna uygun bi kulaklık önerisi alabilirim. Yardım eden herkese teşekkürler ..
1-16lık veya 32lik al. 2-Shielddekiler orjinal diye biliyorum. 3-3.5lik tüm kulaklıkları kullanabilirsin.
1-Tabiki 8dense 16 lık daha çok işini görecektir. ama farketmez kullanma amacına bağlı bu 2-shield kaliteli ama çiziklerden %100 korurda darbelere karşı ne yapar bilemeyiz. çantadayken düşer ezilir falan gibi durumlarda zarar görebilirsin. oyüzden kristal tavsiye ederim. şöyle söleyim touchun arkası nazik oldugu için en ufak darbelerde ezilebiliyor malesef :) 3-3.5 jack standart ancak bazen zorla girebiliyorlar mesela bende eski sony walkmandan kalan kulaklık vardı o biraz sıkışıyormuş gibi girdi tabiki ürünle gelen ipod kulaklıgı son derece kaliteli başka bir ürüne yönelmene gerek oldugunu dusunmuyorum.
şimdiden hayırlı olsun diyorum sana.
yorumlarınız için teşekkür ederim. Dediğiniz kristal kılıfı bulamadım gg de felan satış bitmiş. fiyat konusunda emin olamadım 16 gb 530 lira buldum dah ucuz bulunabilir mi yurtdışına çıkmadan ? Peki aklıma gelmişken bi kaç soru daha sorayım. Bu invisible shield i kullanlar için soruyorum. Bu ürünün kullanım süresi ne kadar yani çıkmıyo mu ne kadar süre sonra çıkıyor ? ve ön tarafa uygulanırken dokunmatik ekrana da mı yapışıyo resimde ööle gözüküyo kafam karıştı.
tekrar tekrar teşekkürler
invisible shield ön ve arkaya uygulanıyor, yani dokunmatik kısımda dahil. Ben sevmedim ve ön camdakini çıkardım ama normal koşullarda kendi kendine çıkmıyor. Yani sen çıkarana kadar kendi kendine kolay kolay çıkmaz. Tabi uygulama şeklinde önemli eğer doğru uygulayamazsan elbette problem yaşarsın. Ben ön camın kaygan olmamasını sevemedim bir türlü, oyunlarda felan biraz sıkıntı oluyor.
i touchla birlikte gelen kulaklık bildiğimiz ipodlarda gelen kulak içi olmayan kulaklık. o kulaklık bana 1 sene yetti ses olarakda basta senı tatmın edebılır ama kulak içini denedikten sonra hayal kırıklıgına ugruyabılırsın benim gibi. ben nano da cx300 kullanıyorum ipodun kulaklıgı yanından gecemez. bence bu ürünü alırken yanında cx300 de al tavsiye ederim.. ayrıca biraz daha bekle istersen cunku touch makyajlanabılır onumuzdekı aylarda veyahutta tamamen yenı jen. cıkabilir
gittigidiyordansa türkiyenin apple storu olan bilkom storeye bak birde elmasepetine bak orda kaliteliler var