Şimdi Ara

IPOD TOUCH HOTMAİL DESTEĞİ VAR MIDIR? ACİL YARDIM EDİN ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA, İPOD TOUCH 8 GB ALMAK İSTİYORUM, AMA AYNI ZAMANDA DEVAMLI HOTMAİLİMİ DE KONTROL ETMEM GEREKİYOR, MSN FALAN DEĞİL DE ANINDA HOTMAİLİMİZİ GÖRÜP CEVAPLAYABİLİYOR MUYUZ? YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM..

• Wifi olduğu sürece evet dostum
  • tabii bu jailbreak vs. ile kırdıktan ve gerekli programı yükledikten sonra olabilen birşey değil mi ??
  • hayır her zaman için wireless olan biryerde direk ana menüsünden mail tuşuna basıp gerekli ayarlarını kaydedip tek tıkla bakabilirsin kendinden var yani
  • hmm ben hotmailin popup desteği yok o yüzden sadece gmail , yahoo vs. gibi mailleri tanımlayabiliyoruz diye duymuştum, o yüzden sordum...ok, çok teşekkürler arkadaşım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zentroviç

hmm ben hotmailin popup desteği yok o yüzden sadece gmail , yahoo vs. gibi mailleri tanımlayabiliyoruz diye duymuştum, o yüzden sordum...ok, çok teşekkürler arkadaşım...

Dediğin dogru hotmail için baska aracı siteler vasıtasıyla bakabilirsin...İpod touch mail icinden hotmail e bakamazsın

• hadi yaaa çok ümitlenmiştim hotmailime bakabilicem diye, sonuçta bütün işim gücüm ordan, ve başka siteler üzerinden şifre yazarak girmek ne kadar güvenli olabilir ki ??? sırf bu yüzden alamayacak mıyım ben bu güzel aleti şimdii :(((
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: zentroviç

hadi yaaa çok ümitlenmiştim hotmailime bakabilicem diye, sonuçta bütün işim gücüm ordan, ve başka siteler üzerinden şifre yazarak girmek ne kadar güvenli olabilir ki ??? sırf bu yüzden alamayacak mıyım ben bu güzel aleti şimdii :(((

Alırsın neden almayasın :D ana ekrana hotmail giriş sayfasını bookmark olarak eklersin ve tek tıkla girersin :D

• ewt arkadaslar gordum ki bir konu eksik. o da mail seceneklerinde hotmail i nasıl yukleyecegimiz. bu aslında normal sartlarda mumkun olmuyor fakat programlamalarda sınır yok. Simdi islemleri uygulamaya gecelim.

1)www.izymail.com adresine giriyoruz. acılan pencerede ipod resmi goreceksiniz. yanında free registration linki var. ona tıklayıp boslukları dolduruyoruz. e-mail adresinizi girin. password yazın. ve son olarak validation code u da girip free registration yapın.

2) Simdi sırada bilgisayarımızdan hotmail'e girip maillerimizi kontrol etmek var. izymail'den bir posta alacaksınız. postayı actıgınızda bir takım bilgiler goreceksiniz. hic kapatmayın.

3) Evet simdi sıra verileri ipod'a girmekte. settings-mail-add account a tıklayıp 'Others' secenegini tıklıyoruz. Ewt karsımıza gelen ekranda IMAP baslıgı altında isminizi yazıyorsunuz. Adres kısmına e-mail adresinizi yazdıktan sonra Gelen posta Sunucusu ( incoming server) a tıklıyoruz. (acıklama kısmını es geciyorum cunku otomatik olarak mail adresiniz orayada yazılıyor) Incomıng kısmına Sunucu adı: in.izymail.com adresini yazıp kullanıcı adınızı: yani mail adresinizi. ardından izymail'de yazdıgınız parolayı yazıyorsunuz. Farklı passwordler oluyor mu bilmiyorum ama ben izymail sifremi hotmail sifremle aynı yaptım garanti olsun diye. kullanıcı adı ve sifrenizi girdikten sonra, Outgoing (giden posta) secenegine iniyoruz. burada Sunucu adına out.izymail.com adresini girip kullanıcı adı ve password kısmına yine aynı uygulamayı yapıyoruz. (mail ve sifreniz yani)

4) Son olarak save (kaydet) tusuna tıklayıp bekliyoruz. bir sure bekledikten sonra karsımıza ufak bir pencere cıkacak. yes tusuna basıp devam ediyoruz. bunun ardından tekrar bir ekran daha acılacak ve bunada yes dedikten sonra biraz daha bekleyecegiz. Evet save islemi bittikten sonra ana menuye donup Mail link ine tıklayın.

5) Hayırlı ugurlu olsun.

ALINTIDIR

• iyi de izymail bir süre sonra para istiyor diye biliyorum ben, youtube da bununla ilgili yorumlar da var..doğru mu acaba?
  • bu arada Radeon senin dediğin yöntem izymail değil sanırım, safari kısmından yapıyorsun.. peki alınan mailleri görüyorsun da, cevaplamaya da izin veriyor mu?
    valla arkadaşlar içime dert oldu, alıcam alamadım bi türlü şu aleti sırf bu yüzden, internetten de bayağı araştırdım, izymail denen yöntem 1 ay sonra paralı hale geliyor ve aylık 17$ ücreti varmış, ve başka bir site üzerinden şifremi vermek pek de güvenli gelmiyor bana..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.