Şimdi Ara

iPod Touch için en iyi müzik formatı hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yabancı şarkılar için kullandığınızı pm atar mısınız
  • Arkadaşlar müzik CD'sini bilgisayara takınca eğer iTunes açıksa otomatik olarak iTunes soruyor bunları iTunes Library'e kopyalayım mı diye. Burada .alac formatına mı çevirerek bu işi yapıyor. Eğer öyleyse başka programa gerek yok sanırım, ama eğer değilse Dbpower ile mi yapalı ?
  • Yabancı şarkı için kaliteli flac wav cda formatında müzik indirebileceğim siteleri pm atarmısınız lütfen. Artık mp3 e tahammül edemiyorum 320 bile kesmiyor, yeni ckm70 kulaklıkğımdan sonra
  • Arkadaşlar;

Bilginiz olsun iTunes audio CD'leri .alac (apple loseless audio codec) formatına kayıpsız çeviriyor sonunda çözdüm, belki geç farkettim ama farkında olmak güzel :-)

Bu arada ben de merak ediyorum, .xlac (.alac, .flac) formatında kayıpsız müzik indirilebilecek bir yerler var mı :-) pm atarsanız sevinirim :-)
  • Site bazından çok, google'da arama yapınca bloglarda ara dersen eğer bir çok site bulabilirsin ki belli bir siteye bağlı kalmış olmazsın. Ben çoğu kişi gibi 320 kbps'lik mp3 kullanıyorum. Zaten 8 GB kapasite varken, flac yada apple lossless boyut sorunu yaratıyor (flac desteği yok tabi). 20 Mb'lık şarkılardan (ortalama) kaç tane sığdırabilirsin ki? Oyunu uygulaması vs.. yeteri kadar kaplıyor. Kayıpsız dinlemek tabi şahane oluyor eğer güzel bir kulaklık varsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximof -- 6 Mayıs 2010; 13:27:16 >
  • arkadaşlar elinde alac arşiv müzikleri olan varmı bursadan ücreti verilir ben uğraşmak istemiyorum öyle hazır elinde olan varsa haber versin
  • beyler alac müzik arşivi yokmu kimse çıkmadı bursadan ücret verilir
  • 320 kpbs olabilir türkçe ağırlıklı
  • şu siteleri biri banada pm atarsa sevinirim
  • Banada pm atarsanız sevinirim.
  • şu meşur bulgar torrent sitesinde bolca kayıpsız müzik bulabilirsiniz.

ancak ben itouch'ın alac performansı beni çokda tatmin etmedi.64gb falan olmadıktan sonra kapladığı alanla ses kalite farkı değmez bence.bundan önce trekstor vibez ile flac dinlerken fark daha belirgindi sanki.
  • hangi bulgar sitesi pm atabilir misiniz?
  • site ismi neden verilmiyor.. zaten versek nolcak onuda anlamıyorum.. onuda sen bulacaksın bu cümleden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klack -- 4 Haziran 2010; 18:51:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekomu
    site ismi neden verilmiyor.. zaten versek nolcak onuda anlamıyorum.. onuda sen bulacaksın bu cümleden

adam coder beyler (:
  • Arkadaşlar ne yaptınız ya, merak ettim nedir bu .apac diye indirdim bir albüm. Bu nasıl bir ses, daha da başka müzik dinlemem ben. Albüm kapağı var, şarkı sözleri yazıyor, isim düzgün olarak çıkıyor yani bunları yapmak için uğraşmak zorunda kalmadım. Çok hoş gerçekten.
  • arkadaslar üyelik için yardım edebilirmisiniz ilgili siteye
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.