Şimdi Ara

iPod Touch için en iyi müzik formatı hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • flac dosyalar falan var, bunları kalitesini düşürmeden nasıl dinleyebilirim ipodumda? veya hangi dosyalarla en iyi kaliteyi alabilirim?

• apple loseless olabilir,aslında benimde böyle bir sorunum var.flac dosyayı mp3 yapmak bana mantıklı gelmiyor.

birkaç forumda aac ile benzer kalite yakaladım demiş birileri ama ne derece doğru denemek laızm...
  • loseless
  • apple loseless
  • Çoğu yabancı şarkının .flac şekli yabancı sitelerden kolayca bulunabiliyor. Bunları indirip .alac (apple lossless audio codec) formatına çevirirsen kalitesi düşmeden dinleyebilirsin.
  • .ape ve .flac dosyalarını hangi progamla alac formatına çevirmeliyim?
  • wav 'da iyidir aslında...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepsi aynı bir bakıma ama .alac .flac sıkıştırılmış...
  • .alac ve .flac sıkıştırılmış ama ipod .flac çalmıyor. @abdsev, bu programla çevirirken hiç kalitede hiç azalma olmuyor, değil mi?
  • Yok olmaz Dbpower iyidir...
  • peki bu dbpower ogg dosyalarını alac formatına dönüştürüyor mu?
  • Kayıplı dosya formatını kayıpsız dosya formatlarına çevirmen bir şey ifade etmez. Sadece boyutu büyür. CD'den veya wav dosyalarından .alac formatına çevirdiğin zaman ses kaliteli olur.
  • pardon zaten ogg değilmiş, .ape miş. onlar da kayıpsız diye biliyorum. onları çevirebilir mi?
  • kaç kb olması gerekir iyi bir kalite için ve ben çok fazla müzik dinlemeyi sevmem .128kb ile 320kb arasındaki fark beni etkiler mi yoksa çok fazla fark olmaz mı?
  • Orta düzey bir sisteminiz varsa farkı anlayabilirsiniz. Genellikle 320'lik mp3ler tercih edilir boyut ve kalite açısından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevindi42

Orta düzey bir sisteminiz varsa farkı anlayabilirsiniz. Genellikle 320'lik mp3ler tercih edilir boyut ve kalite açısından.

Peki format olarak .mp3'ten daha kaliteli neler var ve iPod Touch ve iTunes arşivi için 320kb ve albüm kapaklı orijinal şarkıları indirebileceğim web siteleri mevcut mu?
  • Torrentleri kullanı genelde 320lik mp3ler bulunmakta. Albüm kapaklarını da amazon.com'dan temin edebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevindi42

Torrentleri kullanı genelde 320lik mp3ler bulunmakta. Albüm kapaklarını da amazon.com'dan temin edebilirsiniz

http://www.ez-tracks.com diye bir site buldum 1 şarkı indirdim ama 128kb çıktı. Torrent sitelerini bana pm atar mısınız?
  • Kaliteli müzik torrent sitelerine davetiye bulmak zor..İsimlerini alayım ben bulurum davetiye dersen pm atayım.
  • Türkçe şarkıları zor bulursunuz ama yabancı arıyorsanız ben isohunt kullanıyorum gayet iyi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.