Şimdi Ara

ipod touch için whatsapp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 hafta önce ipod touch 5 aldım. Genelde ipod'u kullanıyorum ama whatsapp için telefonumu kullanıyorum. Bir süre sonra ipod'a whatsapp yüklemek istedim. ios 7.1.1 jailbreak yaptım. cydia'dan whatspad'i yükledim ama app store'dan indirmeye çalışınca yine 'whatsapp uygulaması ipod ile uyumlu değil' hatası aldım. internetten bilgisayara en son sürüm whatsapp.ipa indirdim. itunes ile uygulamalar bölümünden yüklemeye çalıştım. yükleye bastım sonra alttan uygulaya bastım. eşzamanlama yapıyor ama sonra whatsapp birden gidiyor. gözükmüyor yani. heryerde whatspad yükleyince oluyor demişler ama olmadı. ne yapabilirim?

• Cydia dan whatspad indir sonra whatsapp indir uyumsuz deme sorunu ortadan kalkar ipad öiniye yaptım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısını yaptım zaten ama olmuyor işte. neden olmuyor onu soruyorum.
  • 7.1.1 uyumlu AppSync kurman lazım dışarıdan ipa dosyaları yüklemek istiyorsan.
  • o nedir? anlatabilirmisiniz? ayrıca zaten koyamadım uygulamalar listesine ama teyzem de iphone'nunu benim bilgisayarımdaki itunes'a bağlamıştı. bu yüzden listede whatsapp vardı. onun yanındaki yükleye daha sonra alttaki uygula kısmına bastım. aynen şu hatayı verdi: whatsapp uygulaması ipod'a yüklenmedi. onun için bu bilgisayrda yetkilendirilmiş değilsiniz.'' ama ben yetkilendirdim bilgisayarı hatta oradaki listeden bir oyun daha indirdim ipod'a.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgapeker -- 27 Haziran 2014; 16:00:19 >
  • tolgapeker T kullanıcısına yanıt
    AppSync tweaki dediğim işe yarar yani harici olarak dışarıdan itunes ya da itools ifunbox gibi araçlarla .ipa dosyalarını yüklemeye izin veren tweak. Aynı şekilde telefona yüklenen Appcake Appadict tarzı yine değişik store lardan da uygulama kurmak için gerekli olan bir tweaktir.

Ama dediğim gibi IOS 7 için değil IOS 7.1.x için olanını kurmanız gerek o çalışıyor çünkü. Kalora reposunda vardı sanırım. Cydiada kaynaklara eklerseniz görebilirsiniz kalora reposunu.

Kalora repo : cydia.myrepospace.com/kalora/
  • Tamam. ben dediğiniz gibi kalora reposunu indirdim ordan appsync for 7.1.x indirdim ardından whatspad indirdim ama yine aynı hatayı verdi :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgapeker -- 27 Haziran 2014; 20:16:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Açıkcası iTunes ile ipa yüklemedim ama yüklendiğini okumuştum. Deneyin bir. Olmazsa iTools öneririm. Direk uygulamalar sekmesinde Install App seçeneği vardı seçip kuruluyor.
  • itools'u nereye kuracağım? bilgisayara mı ipod'a mı?
  • tamam. bilgisayara kurdum. oradan whatsapp'ı başarıyla indirdim. açınca app store hesabımı soruyor. doğru bir şekilde giriyorum ama itunes store'a bağlanamıyor diyor. çıkıyorum itunes ikonuna basıp giriyorum. açıyor itunes'u. neden böyle oluyor?
    Hatayı nerde aldığınızı anlamadım ama itools bilgisayara kurunca herhangi bir appstore hesabı istemiyor. Ya da istese bile girmenize gerek yok. Bilgisayardan ipa ları böylelikle telefona kurabilirsiniz.

iTunes hakkında çok fazla bir bilgim yok malesef kullanmıyorum.
  • hayır itools'da istemedi. whatsapp ikonuna basınca açıldı ve benden app kimliğimi istedi. yazıncada hata verdi.
  • Tamam hallettim. jailbreak yapabilmek için saati 20.30 yapmam gerekiyordu tarihide otomatik yapmayınca öyle kalmış. şimdi otomatik yaptım. bu sefer hata vermiyor ama whatsapp kendini kapatıyor. direk menüye geliyor. bunu nasıl düzeltebilirim? siz bilirsiniz :D
    Bir fikrim yok hocam ya tweakler ya da ipa hatasından kaynaklanabilir. Ana konudan yazarsanız başka birileri biliyor olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.