Şimdi Ara

iPod Touch (imkansızı başardım) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
13.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çinli bir kadın zaten yanlız bunlar bir şirketmiş öle gittigidiyordaki gibi canı isteyen falan giremiyormuş onu da bi gözz önünde aldım ben zaten..

hocam lafını beyendim bu arada çinlinin yemininden ne olcak ki zaten dimi?
  • bencede kesinlikle sahtedir o kimse zarara girmez apple da kimseye o fiyata touch ı vermez gelince görcez artık
  • geldigi zaman artık bi töreni haketti.. baya kişi bekliyor ne cıkacagını
  • merak edilmicek gibi değil ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: bugi_003

Çinli bir kadın zaten yanlız bunlar bir şirketmiş öle gittigidiyordaki gibi canı isteyen falan giremiyormuş onu da bi gözz önünde aldım ben zaten..

hocam lafını beyendim bu arada çinlinin yemininden ne olcak ki zaten dimi?

Konuyu buralara kadar yaşıdığına inanamıyorum, zararına mı satıyorlar şimdi sana bu cihazı? Birde te honkong lardan geln cihazın 40-50$ kargo ücreti var malum oralardan alıcı ödemeli gönderilemediğine ve sende ödemeye kargo ücretini dahil etmediğine göre hayırsever Çin'li arkadaşlarımız biraz daha sevaba girebilmek için kargo masraflarını da karşılamışlar, tabi yemin de ettikleri için kesinlikle orijinal cihaz gelir. Hayırlı olsun o zaman cihazın artık sonraki mesajını ipod touch ından yazman dileğiyle.(tabi wi-fi si olursa)

• arkadaslar bugun ogrendim. bir iphone'un cikis maliyeti 225-250 euro civarlarinda birseydi. bu alet iphone bile degil,dolayisiyla en azindan 75 euro düsersek,geldigi maliyeti hayatda bu olamaz!
  • bence boşuna saçmalıyorsunuz... unuttuğunuz bişey var burası "hala türkiye"... arkadaşlar bişeyi çooook ucuza alıyorsanız sahte olma olasılığı orjinal olma olasılığından kat be kat daha yüksek malesef... zamanınızı ve paranızı boşuna harcamayın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bugi_003

Çinli bir kadın zaten yanlız bunlar bir şirketmiş öle gittigidiyordaki gibi canı isteyen falan giremiyormuş onu da bi gözz önünde aldım ben zaten..

ah be bugi_003...
    sen böyle iyi niyetli konuştukça, ben daha çok üzülüyorum senin adına...
    geçmiş olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemile_bozal

bedavaya almışşın sen o ıpod touch u ama kesin sahtedir o fiyata bulunmaz orjinali

• Malesef sahte almışsın Hayır gelmeme ihtimalide var
  • çinliler ipod touch'dan daha fazla özelliği olan yeni touch üretmiş :D tek eksiği multi touch değil kalemle çalışıyor , hoparlörü de var hem de stereo :D
  • 29 kasım dan 6 gun sonra hala yok nedense?Noldu ki bugi?
  • Alet en geç cuma günü elimize gelecek galiba bende çok merak ettim inşallah gerçek alet gelir arkadaşlar bu arada birilerinin yapış olduğu ipod touch için yapılan bir site buldum ben size onuda vereyim:

http://ipodtouch.iphorum.com

ben çok beğenmedim ama sizde bir girin bakın isterseniz
  • Arkadaşlar ben biraz önce benm aldığım adamdan alışveriş yapan bir türkle konuştum ben de ordan ipod touch aldım ama o kadar ucuza vermedi bana sana nedense çok ucuza vermiş dedi sordum orjinalmi diye.O da teknosadan alsanda bişey değişmez sadece orda ucuz nasıl yapıyorlar ben anlamadım dedi adamdanda 1 yıldır alışveriş yapıyormuş bu adam..
  • Herkezin cevaplarını bekliorum yanlız biraz olumlu yaklaşırsanız sevinirim
  • Battery life: 10-16hours, alkaline batteries

verdigin linkten aldım bunu. gecmiş olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulmate

Battery life: 10-16hours, alkaline batteries

verdigin linkten aldım bunu. gecmiş olsun.

+1907 o orjinal olsun bende ipodumu soulmateye hediye edecem
  • cliffburnstein bu sözünü unutma cuma günü hatırlatırım.
  • Geçmiş olsun...
  • Dediğiniz tek şey geçmiş olsun demek zaten insanlar bu kadar mı cahil oldu..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.