Şimdi Ara

iPod Touch (imkansızı başardım) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
13.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roscoe36 -- 25 Mart 2013; 0:56:30 >
  • o touch orjinal değil ki çünkü alkalin pilden bahsediyo normalde lityum polmayer pil kullanırlar bana pek inandırıcı gelmedi orjinal olduğu soulmate bile sahte diyosa bende sahte diyosam ve diğer arkadaşlarda sahte diyosa bi bildiğimiz vardır
  • o touch elinde patlıcak senin asıl sen g*t olacan millete laf yetiştireceğine
    ipodum un üzerine iddaya bile girerim lityum polmayer kullanırlar alkalin değil hemde o touck değil touch tamam mı öğren ondan sonra gel
  • polyanna reenkarnasyon gecirmis millet!..
    tahmin edelim bakalim kim olarak geri dönmüş
  • imkansızı başarmışsınız hakikaten tebrik ediyorum....
  • harbiden imkansızı başarmışsın...Zarar etmezsin...sahtesi de alıcı buluyo...dalga geçilecek de bi durum değil...ama sahte olduğu yüzde 99.9999999...
  • touck ne oldu sahte olduğunu görünce yazmaya cesaret edemedin mi
  • Arkadaşlar kusura bakmayın ama arkadaş bir ümit de olsa sizlerden olumlu bişeyler duymaya çalışmış ama çoğunuz alay eder gibi geçmiş olsun ohhh ohhhh dermiş gibi yazılar yazmışsınız .Kusura bakmayın ama insanları aşşağılayan anlamsız canlılardan hiçbir farkınız kalmamış.ipod ya da touch herneyse alan arkadaş da hiç üzülmesin.Sonuçta işlevsel olarak aynı makine gelir.Tabiki sen orjinal istersin ama sonuçta öyle çok üzülecek bi para vermemişsin. İstersen GG den aynı paraya satabilirsin.Hiiç kafaya takma.
    Biliyorsunki bu forumda birçok kişi aman birileri kazıklansında hata yapsında azıcık üzülelim(sevinelim) geçmiş olsun diyelim diye bekliyolar.Bu tepkileri , genellikle aynı hataları ( ki insanoğlu bu hata yapabilir! )zamanında yapmış olanlar gösteriyor.
    Bir kişi dememişki hadi hayırlısı arkadaşım.Bakarsın orjinal gelir ya da sıkma canını filan.Hiiiiç nerde.
    Tekrar kusura bakmayın YUH diyorum çoğunuza.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 16 Aralık 2007; 17:36:27 >

• arkadaş illa orjinal diye tutturdu biz ne yapalım

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roscoe36 -- 25 Mart 2013; 1:07:30 >
  • Arkadaşlar bu çocuk eğleniyo işte. daha önceki mesajlarına da bakarsanız hep böyle. aynı muhabbet. eğer sahtesi de orjinalide geldiyse, bir fotoya bakarım
  • orjinali gelseydi herkese kapak olsun işte geldi siz sahte diyodunuz hesabı yapıp artislik yapardı forumda
  • ya geldi üstünde kocaman elma resmi var

ya gelmedi kargoda sadece kapakları var
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanlevent

ya geldi üstünde kocaman elma resmi var

ya gelmedi kargoda sadece kapakları var

Koptum allah iyiliğini vermesin
  • ya eski mesajlarına bakmanız konusunda tekrar hatırlatıyorum...
  • gelmedimi şimdi hala yaw..?
  • valla ben de merak ettim, o arkadaş en azından bi cevap yazsa biz de alsak/aynı tuzağa düşmesek ?
  • ilk sipariş ettiği tarihe bakarmısınız... 3gün sonra 1 ay olucak...
    hala gelmediyse itouck'u da alamıcak!!!
    bayadır gözüme çarpıyo konu ama mantıklı olarak bakın ya...
    bu forumdaki yada türkiyedeki bütün ipod kullanıcıları internetten veya başka biyerden araştırmamışmıdır ipod alırken...
    sen git bütün dünyada ne varsa sahtesini çıkaran bi ülkeden imkansız sayılıcak fiyata itouch al...
    sonrada 1ay boyunca boşu boşuna öyleydi böyleydi tartışma çıkar...
    milleti oyala, geldi de sahte diye söylemeye mi çekiniyosun yada;
    ucuz etin yahnisi misali 1bardak su mu içtin?
    Neyse herşeye rağmen geçmiş olsun

• beyler gg dediğiniz gitti gidiyor mu bide ordan alacağımız ürünler daha mı garantili olur
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.