Şimdi Ara

iPod Touch (imkansızı başardım) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
13.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roscoe36 -- 2 Ocak 2012; 0:09:43 >
  • kahrolası çin...! Irkçılık değil ama sahteciliğinden sıkıldım artık:@:@
  • o iş yalan oldu gibi geliyor çocuk işte milletle dalga geçiyor
  • üzüldüm walla kardeş sana...arkadaşlar bu arada dalga geçilcek bi konu değil arkadaş mağdur kalmış belii.
  • arkadasım nasıl dalga gecilecek konu degil. adamın mesajlarına bak yani.
  • nerede bu bugi yaf almış mı çakma i-touch unu haberi olan var mı??
  • ya o diil de bi ipod touck vardı ne oldu ona?
  • sahte apple onun için itouck imal etti tek farkı çakma olması
  • yahu üstüne gitmeyin boşverin fake işte büyük ihtimalle şimdi yeni bir üyelik açmış giriydur kafa buluyo milletle işte
  • fenerbahçenin sevılla maçını bekler gbi bekliorum :D
  • ya bence böyle yapmayın yani dalga geçmeyin nedeni ise şu ... apple bazen ekran rengi sönükk ve imal hatası çizim ekranda ölü pixel flan bunlar olabilio ve daa dşük fiata satıolar ... belki onlardandırr
  • uzun süre izledimde arkadaslar zaten oks ye hazırlanan bi çocuk bu değil mi :D ne bekliyorduk ki... kafa bulmuş gitmiş belli ki
  • 3 gün evel Çin'den geldim. Oradaki fiyatlarda Amerika ile aynı. Fark eden birşey yok.Boşu boşuna ucuz alıcam diye paranızı riske etmayın.
  • Selam arkadaslar
    Ben Almanyada calisiyorum bizim isimiz cinden aldigimiz ürünleri Almanyada toptan satmak ve berlinin en büyük toptancisi biziz.
    bir hafta önce USB Sticksler icin fiyat listesi geldi ve icinde Ipod da vardi (Arkadasin orhjinal diye aldigi)
    Bu isler öyle kolay degil, cinden mal almak cok zor ve Ipodun fiyati (8GB) 65 Dolar tabi bu sahtesi icin gecerli, riske girip almadik tabiki, ben sahsima cinden mp3 player aldim kendime bu islerde olmama rahmen cok zor bir pazar. bende Samsung mp3 almistim 8GB tabiki bu cihaz orjinal degil, cinden alinan (Internet araciligiyla) ürünlerin cogu sahte
    Senin aldinin ise 100% sahte degil inan bana %10000000 sahte. Asla bir satici sana bir tane gönderipte sonradan seninle ticaret yapariz demez, oradaki fabrikalar öyle senin gibileri takmazlar (sana mali satanda cindeki capulculardan biridir). ticaret yapmak icin standarti 1000 tane alman gerekiyor. adam yeminetse ne yazar :)

Cuma günü herkezi mors etcem diyordun ama hala bi haber yok, sanirim seni mors ettiler :)

Haaaa tut ki omal sana geldi (orasida sahibeli, ama EMS ile yollandiysa 19 gün icinde elinde oluyor genelde EMS bi nevi DHL gibi bir kurulustur) gümrük parasinida hesaba katmayi unutma, gümrük parasida aldigin malin neredeyse yarisina denk gelir

Elektronik esyayi faturali ve garantili alin, cinde yapilan taklitler cok kisa zamanda bozuluyor

Bana inanin, ben bu isin icindeyim

Saygilarimla :)

• Haa yok ben illa cinden mal alcam ucuz ve güzel diyorsaniz en azindan bana mesaj atin yardim etmeye calisayim (bu arada benim Klavyemde türkce karakterler yok o yüzden bazi kelimeler yanlis anlasilmasin arkadaslar :D )
  • benim bir arkadaşta sadece ticaret amaçlı satarım diye almıştı aynı siteden gerçekten sahte çıktı son anda farketti ama parayı yatırmıştı çoktan adama söyledi gönderme paramı istiorum diye adam gerçekten orjinal fln dedi o kdr uğraştırıo ki insanı parayı göndermemek için tekrardan her şeyi yaptı snra sahte mal geldi ve cevabı şu oldu; biz orjinal şeyler üretioruz dedi. Kendi çapında orjinal kelimesi kendilerine has olmasıydı yani yeni bir şey üretmeleriydi çünkü içi ipod touch la hiç uyuşmuyordu.
  • BEDİRCAN kardeş bizde bu işin içindeyiz ama sanırım Almanyada içinde olmak farklı galiba

1- Hem çinle iş yapıyorum diyorsun hemde çin mallarınıo kötülüyorsan o zaman neden çinden mal getiriyorsun. Bir kere bu fikrine karşıyım eğer sen bu işin içinde olduğunu söylüyorsan ve hala sahte kalitesiz mal almaktan endişe ediyorsan işi bırak. Zira Çin malı oluıpta çokda kaliteli olan mallar var.Yetrki araştırmayı bil.
    örnek: aigo, meizu,ainol,teclast,

2- Çinden söylediğin adetlerden daha küçk miktarlarda toptan mal getirtmek mümkün 1000 adete falan gerek yok yani

3- EMS sanırım almanyaya 19 günde gidiyor türkiyeye 1 haftada geliyor en geç 10 gün rekorumda 3 gündür.

quote:

Orjinalden alıntı: bedircanpolat

Selam arkadaslar
    Ben Almanyada calisiyorum bizim isimiz cinden aldigimiz ürünleri Almanyada toptan satmak ve berlinin en büyük toptancisi biziz.
    bir hafta önce USB Sticksler icin fiyat listesi geldi ve icinde Ipod da vardi (Arkadasin orhjinal diye aldigi)
    Bu isler öyle kolay degil, cinden mal almak cok zor ve Ipodun fiyati (8GB) 65 Dolar tabi bu sahtesi icin gecerli, riske girip almadik tabiki, ben sahsima cinden mp3 player aldim kendime bu islerde olmama rahmen cok zor bir pazar. bende Samsung mp3 almistim 8GB tabiki bu cihaz orjinal degil, cinden alinan (Internet araciligiyla) ürünlerin cogu sahte
    Senin aldinin ise 100% sahte degil inan bana %10000000 sahte. Asla bir satici sana bir tane gönderipte sonradan seninle ticaret yapariz demez, oradaki fabrikalar öyle senin gibileri takmazlar (sana mali satanda cindeki capulculardan biridir). ticaret yapmak icin standarti 1000 tane alman gerekiyor. adam yeminetse ne yazar :)

Cuma günü herkezi mors etcem diyordun ama hala bi haber yok, sanirim seni mors ettiler :)

Haaaa tut ki omal sana geldi (orasida sahibeli, ama EMS ile yollandiysa 19 gün icinde elinde oluyor genelde EMS bi nevi DHL gibi bir kurulustur) gümrük parasinida hesaba katmayi unutma, gümrük parasida aldigin malin neredeyse yarisina denk gelir

Elektronik esyayi faturali ve garantili alin, cinde yapilan taklitler cok kisa zamanda bozuluyor

Bana inanin, ben bu isin icindeyim

Saygilarimla :)

• İNTERNETTEN MAL ALACAKLARA TAVSİYE ARKADAŞLAR ATALARIMIZ BOŞA DEMEMİŞ UCUZ ETİN SUYU KARA OLUR DİYE.

TAMAM FİYAT FARKI VAR ELBET AMA BİRAZDA AKLI KULLANMAK ŞART. AMERİKADA BİLE 16 GB LİĞİ 300-350 USD YE SATILAN BİR ÜRÜNÜN AYNISI 60-70 USD YE SATILMAZ. KAR MARJI O KADAR YÜKSEK OLAMAZ. BU YÜZDEN BİR ÜÜMİT YADA ŞANS DİYEREK BÖYLE ÜRÜNLERE TENNEZZÜL ETMEYİN TEK TAVSİYEM BU.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.