Şimdi Ara

iPod Touch (imkansızı başardım) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
13.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BugiCan malesef bende geçmiş olsun demek durumundayım sen böyle saf saf yazdıkça abilerinde üzerine geliyor:))

Hayat yenilen kazıklarla öğrenilir sakın moralini bozma senin yaşında kaç kişi alibaba.com a girip adamlarla böyle yazışıp ürün getirtiyor.
    Seni bu yönden tebrik ediyorum. Ama Çin öle her malın sudan ucuza satıldığı bir ülke değil bunu aklından çıkarma ve gelecek sefere bu ders olsunki daha büyük bir kazık yeme.
    Bu arada eğer ipod touch almak istersen ve istanbuldaysan sana 550 YTL olur. ( Hakikisidir orjinal)) 16 GB
  • noldu bu sahte itouch merak ettim:)turkuaz sewn bana cowon getirecektn noldu
  • ayın kaçı cuma oluyor
  • hani nerde ipod? ilk şarkıyı benim için dinle dostum
    fes başıma fes başıma püskülü ben olayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ConnorMcLeod

Kesinlikle HAYIR derim..
    Ben Nokia'nın yetkisi teknik servisinde çalışıyorum ve 3 gün önce yurtdışı yani GREY N95 geldi. Resmen çakma N95.
    Üretim yeri bile yazılmamış. Üzerinde Nokia'nın 3100 modelinin product numarası var. En çok kömiğime giden tarafı ise on kapağının üzerinde kocaman harflerle BLUETOOTH yazıyor olmasıydı.
    Artık herşeyin kopyasını yapabiliyorlar onun için orjinali Türkiye'ye gelmeden sakın yurtdışından ürün getirtmeyin.
    Üzgünüm ama %80 değil %100 sahtedir o Touch.

Abi sen nasil türkce konusuyosun valla bravo insanin anlamasi icin iki defa okumasi lazim.

• eeeee noldu touck Bugun cuma
  • yalan oldu touck:D neyse hayirlisi olsun alan arkadasa her insan hata yapabilir. hem cinden siparis vermeyi dusunen arkadaslar icinde bir fikir oldu yada honkonk fazla söze gerek yok alan arkadas tabiki daha msj yazmaz bende olsam yazmam:D skmasin canini buda geceerrr keske almadan önce sorsaydi arkadaslar bilgilendirirdi..
  • http://urun.gittigidiyor.com/apple-ipod-touch-hemen-teslim-16gb-ASGRSIZ-1-YTL_W0QQidZZ8032094

Arkadaşlar şu ürüne bir bakınız. Türkiye'de insanlar nasıl da kolay kandırılıyorlar.

Fotoğrafta görüldüğü üzere beyaz değil siyah ve universal mini usb kablo, gri gümüş renkli, boyu ayarlanan boncuklu ve çok kısa olan üstünde sony yazan sahte kulaklık, gerçek ipod touch'a oranla daha kare bir ekran ve dışa ses veren hoparlörün ekranın üstündeki deliği.
  • Arkadaşlar elemanı kazıkladılarmı bilmem ama ben geçen gün GittiGidiyordan 2 tane ipod touch aldım biri 8gb diğeri 16
    Aletler harika hoş 16 gb tı daha açmadım onu kullanmıcam 600-650 verebilecek bir babayiğit olursa elden satı satı verecem

Benim aldığım fiyatlarıda yazı verem
    8gb 435 ytl+Kargo ücreti yok
    16gb 535 ytl + Kargo ücreti gene yok

Ürünler jelatinli ambalajda hiç açılmamış ürünler süperler valla.
    Tek sıkıntım 8gb tı update ederek 1.1.3. versiyona yükseltip jailbreak işlemini su ana kadar becerememiş olmam.

Anaaaaaa...... yoksa kazıkmı yedim nedir?
    GG deki ürünler sağlam eğer satıcının profili sağlamsa.....

Kolay gelsin paylaşıyım dedim.

• arkadasim sahte mahte yine de getirse ii. hic getirmeme ihtimali de var. en azindan sahte bir mp4 playerin olur.
    bu arada moralini bozmak gibi olmasin ama eger o alet 2. el degilse %95 sahtedir. cunku aletin maliyeti bile o verdigin paradan daha fazladir.
  • heyecanla okudum buraya kadar cevap gelecek konuyu açan arkadaştan die ama hala cevap olmaması kötü olmuş gerçekten de
  • daha da uzatmanın anlamı yok bence bu topig silinsin
  • imkansızı başardım çakma ı pod aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulmate

%80 sahte diyorum. kimse apple'dan daha düşük fiyata satamaz. sadece 2. el de olur boyle birşey. neyse hayırlısı olsun...

Dostum malesef bu tr elektronik cihazlar Türkiye'de pahalı..
    BEn Kuşadası'nda yaşıyorum.. Gemilerde çalışankişiler ipod/psp vb. gibi cihazların ülkelerinde (Filipinler vs.) 4/1 fiyata olduğunu söylüyorlar.. Hepside yalan sölemiodur herhalde..
  • ne oldu acaba hala ses seda yok
  • bayağı bi çakma geldi herhalde dayanamadı arkadaş ve bayıldı
  • turkuaz29ist, Ukalalik icin degil bil diye yaziyorum :D

1- Senin bu saglam dedigin markalari bilen pek nadir (aigo, meizu,ainol,teclast) tabiki cin ürünlerinin saglami var örnegin HP yazicilari vs....
    2- Bizim bransimiz Hediye ürünleri, oyuncak, büro malzemeleri aklina bir ev ve isyeri icin gelecek hersey. Yani Tahtakale gibi ama Multimedia ürünleri satmiyoruz, satarsakta markali olanlarda alip satiyoruz
    3- Evet cin mallarini aliyoruz cünkü cok ucuz ve cesit cok, cine mal almak ve ürünleri görmek icin gittiginde (bunun icinde oldukca 23 saat ucakla gitmelisin buda deli para hersey dahil en az 6000 Dolar sadece gidis gelis masraflarin) binlerce ürün görüp ismarliyorsun ve parasini pesin yatiriyorsun. Öyle 3-5 tane almak degil, karton hesabi daha acikcasi CONTAINER dolusu ve bir CONTAINER mal demek en az 30000 Dolar demek. Senin anlattigin gibi herkez alir ama sadece capulculardan (bu adamlari türkiyedeki isportaci gibi düsünebilirsin :) ) sadece 3-5 tane alabilirsin oda Posta yoluyla. 2 Taneden fazla elektronik ürün alman demek ticarete giriyor ve türkiye gümrügünden o mali alman coook zor. Hediyelik veya kullanmak icin bir kac mal alabilirsin tabi.
    4-Cin mallari cok kalitesiz ama fiyatlarina göre kalite normal, evet satiyoruz cünkü insanlarin alim gücü, ekonomik gücü cok düstü , böyle olunca herkez cin malina yöneldi. Herkezin güncel hayatinda kullandigi ürünlerin 60% cin mali belki daha fazlasi.
    5- Diyorsunki Çinden küçük miktarlarda toptan mal getirtmek mümkün 1000 adete falan gerek yok yani!!! Ne kadarmis seni o dedigin rakam? Senin dedigin olay ürünü ismarlamak parasini online yollamak ve mali Kargoyla almak, bumu anlatmak istedigin? Bende bu isin icindeyim diyorsun peki cinden ne getiriyorsunuz ve bransiniz ney????
    6-Takildigin bisey olursa bana sor yardimci olurum :D (berlin-zitty@live.de)
    7- Birde bedircan degil bedir canpolat!

BEDİRCAN kardeş bizde bu işin içindeyiz ama sanırım Almanyada içinde olmak farklı galiba

1- Hem çinle iş yapıyorum diyorsun hemde çin mallarınıo kötülüyorsan o zaman neden çinden mal getiriyorsun. Bir kere bu fikrine karşıyım eğer sen bu işin içinde olduğunu söylüyorsan ve hala sahte kalitesiz mal almaktan endişe ediyorsan işi bırak. Zira Çin malı oluıpta çokda kaliteli olan mallar var.Yetrki araştırmayı bil.
    örnek: aigo, meizu,ainol,teclast,

2- Çinden söylediğin adetlerden daha küçk miktarlarda toptan mal getirtmek mümkün 1000 adete falan gerek yok yani

3- EMS sanırım almanyaya 19 günde gidiyor türkiyeye 1 haftada geliyor en geç 10 gün rekorumda 3 gündür.

• Geçmiş olsun .
  • ilk mesajdan beri bekliyorum ve tüm mesajları tek tek okudum harbi çocğu iyi ezdiniz o yüzden valla sizin üstünüze yok

bu arada çocuk geçmiş olsun diyorum! Burdaki seni ezen arkadaşlar taraafından daha fazla ezilmek istemiosan sessizliğini koru!!
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.