Şimdi Ara

İpod Touch mı 3GS mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var, şu an cep telefonu olarak Nokia N79 kullanmaktayım, aslında genel olarak telefonumdan memnum, diğer taraftan iphone daki uygulama, oyun vs gibi özelliklerinden dolayı da bir iphone isteğim var fakat malum bütçe, sorum beni ipod touch 8 Gb mutlu eder mi, yoksa dişimi sıkıp bir 3GS mi alayım?

• N79 gayet güzel bir cihaz..kamerası GPS'i kullanılışlı bir alet..eğer bi telefon bi iPod gezdirmek zorunuza gitmezse iPod alın..zira iPod'un iPhone'dan farkı kamerası GPS'i pusulası ve telefon özelliği olması..bu farklılıklardan da pusula hariç diğerleri N79'unuzda mevcut..pusulaya da çok ihtiyacınız olacağını sanmıyorum..maddi açıdan bakınca da şu an sizin iPod almanız mantıklı bence..

şimdi imzama bakıp diyeceksiniz ki sen ne ayaksın? ben manyağım dayanamam alırım..eğer siz de nakdi sıkıntım yok iki alet gezdiririm sorun olmaz derseniz iPod alın..yok iki cihaz olmasın bi tanesi bile fazla geliyo iki tane hiç taşıyamam derseniz iPhone alın..

eğer iPod alacak iseniz de 8 GB olanlardan almayın..çünkü onlar sadece yeni sistem yüklenmiş 2. nesil iPod..şu an piyasada dolanan iPod 3G 8 GB ile iPod 3G 32 GB arasında donanımsal farklar var..işlemci ve ram iki cihazda farklı..32 GB ile 64 GB arasında bi fark yok tabi..iPod 32 ya da 64 GB alınır..

takdir sizin :)

• bence biraz sik kendini,belli bi sure sonra sikabilir iPod seni,sonucta wifi olmadigi yerlerde ôlü bir alet haline geliyor itouch devali applerle mp3lerle takilmakta bir Yere kadar
  • İpod touch'da 3GS'deki uygulamaları ne oranda kullanabilirim acaba? alırsam hangi versiyonu alayım?
  • tabiki 3 gs , pişman olmayacaksın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainyday

İpod touch'da 3GS'deki uygulamaları ne oranda kullanabilirim acaba? alırsam hangi versiyonu alayım?

GPS ve GSM hattı gerektirmeyen bütün iPhone uygulamalarını iPod Touch'larda kullanabilirsiniz. (4. jenerasyon için geçerli, 3. jenerasyon iPod Touch'larda kamera olmadığı için kamera gerektiren uygulamaları da kullanamazsınız)

Uzun süre telefon + iPod Touch kullanmış biri olarak tavsiyem iPhone almanız. En başta bir hevesle "İkisini de taşırım, sorun olmaz" diyorsunuz ama özellikle yaz aylarında, hafif ve rahat olmak istediğinizde bütün ceplerinizin dolu olması sıkıntı yaratıyor. (Telefon + iPod + anahtarlık + cüzdan)

Ayrıca yukarıda bir arkadaşın yazdığı gibi wi-fi olmayan yerlerde iPod Touch ölü bir alet.

Bir diğer unsur da Appstore'daki uygulama zenginliğini ve aletin yapabildiklerini gördükten sonra telefonunuzdan soğumanız, keşke biraz dişimi sıkıp iPhone alsaydım demeniz olası.

• Touch 4G + N79 her ihtiyacını görür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad mi macbook mu?
    7 yıl önce açıldı
    İphone X mi? İphone XR mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.