Şimdi Ara

ipod touch mu samsung wave 2 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok kötü durumdayım, hangisini alsam diye...
    size durumu şöyle açıklayayım:
    Benim telefonum var, noia 3600 slide. dokunmatik filan değil tuşlu kaydırma kapaklı hoş bir telefon.
    Yani aslında telefona ihtiyacım yok, ama benim için önemli olan 3 şey var:
    +Fotoğraf ve video çekimi,
    +Müzik dinleme, video izleme vs (videoların net olmasını istiyorum ama
    +Vee, en önemlisiiiiii internet.

Evet, şimdi farklara gelelim:
    ipodda sadece wifi ile internete bağlanabilirim. her yerde wifi bulmak zor işte...
    samsung wave nin kamerası şüphesiz daha iyi ama.
    ipod un koskoca appstore'si var.
    İpod da sonuçta apple. öbürü ise samsung...
    ipod'un grafikleri, daha iyi. Müzikçalar, anamenü vs...
    Samsung wave'nin ekranı daha büyük ve net...

Evet arkadaşlar durum bu... Ama benim aklımı kurcalayan tek ve tek mesela kameradır ekrandır şudur budur değil sadece İNTERNET.
    Wave 2'de internet için wifi'ye gerek yok,, vodafone'lu olarak aylık alacağım bir internet paketi çok işimi görür. İpodda ise wifi var, iyi, güzel ama her yerde nasıl bulacağız wifi'yi?
    Ayrıca ipodun tarayıcısında flash player yok, oysa wave 2de, ekimde gelecek yeni sürüm ile flash player olacak...
    Ne olur yardım Edin!!!

• dostum bence wave bi arkadasimda var inceledim cok guzel video cekimi mukemmel oyunlarin kalitesi guzel (ipod kadar olmasada) hoş hızlı interneti de güzel bence wave, ipod hoş cihaz ama waveyle karşılaştırılamaz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6B2BA3F92

dostum bence wave bi arkadasimda var inceledim cok guzel video cekimi mukemmel oyunlarin kalitesi guzel (ipod kadar olmasada) hoş hızlı interneti de güzel bence wave, ipod hoş cihaz ama waveyle karşılaştırılamaz bence
    Wave i tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

Wave i tavsiye ederim.

+1
    quote:

Wave i tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: düşünen_adam

quote:

Wave i tavsiye ederim.

+1
    quote:

Wave i tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    bencede ipod touch eger cok büyük ekranda istiyorsan tablet bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: P.Escobar

bencede ipod touch eger cok büyük ekranda istiyorsan tablet bak

Alıntıları Göster
    Kendi sorunuza kendiniz cevap vermişsiniz. Yazdıklarınızdan Wave almak istediğiniz belli oluyor. İçinizdeki sesi dinleyin derim.

Edit: Tabletlere de bakmanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkEnergy -- 5 Haziran 2011; 15:00:24 >
  • 3600'ın internetini Bluetooth ile paylaştırıp, Touch ile her yerde internete girebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362
    3600'ın internetini Bluetooth ile paylaştırıp, Touch ile her yerde internete girebilirsiniz.

3600 da o ozellk varmi, itouchin bluetothu kullaniliyor mu kisitlama yok mu

Wave 2 daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

3600'ın internetini Bluetooth ile paylaştırıp, Touch ile her yerde internete girebilirsiniz.

Wave 2 daha iyi olur

Alıntıları Göster
    ben olsam ipod touch alırdım, foto ve video çekiminden fazla birşey beklemeyin ama :)

• quote:

quote:

Wave 2 daha iyi olur

Bluetooth'u olan her telefon oluyor. Ama 3600'da 3G yokmuş. Net yavaş olur. Bu arada Touch JB'li olmalı.
  • quote:

quote:

quote:

Wave 2 daha iyi olur

Bluetooth'u olan her telefon oluyor. Ama 3600'da 3G yokmuş. Net yavaş olur. Bu arada Touch JB'li olmalı.

Alıntıları Göster

böyle demişsin arkadaşım ama eğer 4g alacaksan bu yanlış çünkü 4gde retina ekran var ve dokunmatiğine hiç bişi ulasamaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: FUATITTO

böyle demişsin arkadaşım ama eğer 4g alacaksan bu yanlış çünkü 4gde retina ekran var ve dokunmatiğine hiç bişi ulasamaz..

Alıntıları Göster
    evet aynen öyle retina ekran var
  • quote:

Orijinalden alıntı: FUATITTO

4G diye bi telefon yok.

Arkadaş zaten İphone IV de demiyor İpod Touch diyor ,

İtouch almaktansa Wave II almak daha iyi olur ama Android işletim sistemli bi telefon alırsa çok daha iyi yapar

Xperia X10 yada Optimus Black gibi
  • quote:

4G diye bi telefon yok.

4th generation.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycho.Sensei

quote:

4G diye bi telefon yok.

4th generation.

Farkındaysan 4G diye bir telefon yok dedim. 4G diye birşey yok demedim

Atrix 4G var mesela 4G bantını destekleyen ama arkadaş
    quote:

demiş de bu hangi telefondan bahsediyo ?

• ya oğlum kapı gibi ace var dlash da gelicekmiş ,gorilla glass,android vs vs daha iyi bir seçim olur bende senin gibiydim ipod u seçmiştim ,fakat hata yaptım bi kere wi-fi yok sa cihazda yapabileceklerin çok kustlı oluyor,iki tane mp3 atmak için bile hayatımda gördüğüm en gıcık program ituunes ile güreşiyorsun ,gelen her yamada bi yerlerden perf. Düşüyor ,arka kapağı çizilmek için adeta yalvarıyor sanki nolur beni çiz tırnaklasan iz kalıyor ,kamerasını salla ama yinede 720 p çekiyor oyunları iyi ama bataryası çabuk bitiyor tam dolu batarya ile max 1,5 saat oynayabiliyorum lanet olsun ipod touch aldığım güne ,lanet olsun apple ,aldıktan 3 ay sonra ios4 geldi 30-35 fps aldığım oyunlardan 20 bile zor almaya başladım ,çok meraklıysan al ben satıyorum bi kurtulayım şundan bir daha da apple almam ,Ben bir apple mağduruyum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

ya oğlum kapı gibi ace var dlash da gelicekmiş ,gorilla glass,android vs vs daha iyi bir seçim olur bende senin gibiydim ipod u seçmiştim ,fakat hata yaptım bi kere wi-fi yok sa cihazda yapabileceklerin çok kustlı oluyor,iki tane mp3 atmak için bile hayatımda gördüğüm en gıcık program ituunes ile güreşiyorsun ,gelen her yamada bi yerlerden perf. Düşüyor ,arka kapağı çizilmek için adeta yalvarıyor sanki nolur beni çiz tırnaklasan iz kalıyor ,kamerasını salla ama yinede 720 p çekiyor oyunları iyi ama bataryası çabuk bitiyor tam dolu batarya ile max 1,5 saat oynayabiliyorum lanet olsun ipod touch aldığım güne ,lanet olsun apple ,aldıktan 3 ay sonra ios4 geldi 30-35 fps aldığım oyunlardan 20 bile zor almaya başladım ,çok meraklıysan al ben satıyorum bi kurtulayım şundan bir daha da apple almam ,Ben bir apple mağduruyum..

Kim çıkarıyo bu yalanları ya ? Galaxy Ace için flash player gelemez, flash lite gelir ancak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

ya oğlum kapı gibi ace var dlash da gelicekmiş ,gorilla glass,android vs vs daha iyi bir seçim olur bende senin gibiydim ipod u seçmiştim ,fakat hata yaptım bi kere wi-fi yok sa cihazda yapabileceklerin çok kustlı oluyor,iki tane mp3 atmak için bile hayatımda gördüğüm en gıcık program ituunes ile güreşiyorsun ,gelen her yamada bi yerlerden perf. Düşüyor ,arka kapağı çizilmek için adeta yalvarıyor sanki nolur beni çiz tırnaklasan iz kalıyor ,kamerasını salla ama yinede 720 p çekiyor oyunları iyi ama bataryası çabuk bitiyor tam dolu batarya ile max 1,5 saat oynayabiliyorum lanet olsun ipod touch aldığım güne ,lanet olsun apple ,aldıktan 3 ay sonra ios4 geldi 30-35 fps aldığım oyunlardan 20 bile zor almaya başladım ,çok meraklıysan al ben satıyorum bi kurtulayım şundan bir daha da apple almam ,Ben bir apple mağduruyum..

Kim çıkarıyo bu yalanları ya ? Galaxy Ace için flash player gelemez, flash lite gelir ancak.

qualcomm un baskısıyla adobe çıkaeacak deniliyor ,10.3 için chipset temelde destekliyormuş ,bende öyle pek bir şwy bilmiyorum DH deki ace ci lerin yalancısıyım :)

• Yoktur oyle bisey onlar kendilerini avutur
  • quote:

Yoktur oyle bisey onlar kendilerini avutur
    güncellesirme yapılıyorken yada bir sonraki güncelestirmede degistirlecekmis diye duydum resmi acıklama vardı galiba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.