Şimdi Ara

ipod touch oyunlar için acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben oyun yüklemeyi filan biliyorum hatta oynuyordum ama ben touchımı kardeşime vermiştim o geri verdiğinde oyun filan vardı tabi başka bi pcden yaptığı için sync gerekliydi yaptım ama sadece erase and sync yazıoyordu bastım onun müzikleri gitti sonra transfer dont transfer diye 2 seçenek geldi transfer dedim oyunlar çalışmıo artık tıklıyorum 2 saniye sonra tekrar ana menüye atıyor lütfen yardım edermisiniz

• Oyunları yeniden yükle eğer düzelmezse başka yollarla yüklemeni tavsiye ederim. Mesela cydia dan yüklüyosan oyunları ve açılmıyosa internet sitelerinden yükleyipte dene. Bende de öle bir sorun olmuştu oyunları internet sitelerinden indirip kurmuştum düzelmişti. Ya da hiç uğraşma restore et tekrar kur.
  • ben o sorunumu çözdüm ama başka bi sorun daha var ben ituneste sync yaparken ''itunes could not back up the ipod because a session could not be started with the ipod'' diye bi hata alıyorm ne yapabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kral_hades

ben o sorunumu çözdüm ama başka bi sorun daha var ben ituneste sync yaparken ''itunes could not back up the ipod because a session could not be started with the ipod'' diye bi hata alıyorm ne yapabilirim

Ipod'unu kapa, Windows'u baştan başlat, sonra Ipod'u aç, bilgisayara bağla. Itunes otomatik açılacak sonra kullanmaya devam edebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone-Acil Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.