Şimdi Ara

Ipod Touch Player Tavsiyeleriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birkaç tane 720p film indirdim. Altyazılarıyla oynatmak için OPlayer kullanıyorum. Dosya formatlarından bazıları avi bazıları mp4. OPlayer bu filmleri aşırı kasarak oynatıyor. Aynı 720p filmlerden mp4 olanları videolardan açtığımda film hiç kasmıyor ama altyazı da olmuyor doğal olarak. Filmleri kasmadan ve altyazıyla oynatan player önerileriniz var mı ?

• emin değilim am vlc playera baksaydın bi
  • Bilgisayardan altyazıyı videoya gömerek yapabilirsin. Birde gizli altyazılar diye bir seçenek vardı sanırsam videodaki altyazılar için Ayarlar'dan bakabilirsin.
  • AVplayer denedin mi?
  • ben inception i izledim mesela video takılsada altyazı nasıl oluyor bende anladım tekrar yerine oturuyor.. touchda avi formatındaki videoları izleyelim bence mkvler çok fena kasıyor aksiyon sahnelerinde..

• video kalitesinin bozulmasını istemiyorum. VLC de kasıyor. AV Player denemedim bir de onu deneyeyim. 1280x720 gibi çözünürlüklerde aviler de kasıyor ;)
  • cinexplayer tavsiye ederim sadece xvid oynatıyor ama atıyorsun içine sub dosyasını canavar gibi walla bu aralar how i met your mother izliom paso yatarken otobüste vapurda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nec85

cinexplayer tavsiye ederim sadece xvid oynatıyor ama atıyorsun içine sub dosyasını canavar gibi walla bu aralar how i met your mother izliom paso yatarken otobüste vapurda

evet cinexplayer divxlerde çok başarılı, az ve öz :)

oplayer ve avplayer güzel seçenekler. vlc pek başarılı gelmedi bana.
  • bende itouch 2g var AVplayer ve CineXplayer yüklenmio ama Oplayer i yükledim oda açmıo hiç bi video yu Quick time pleyer destekler gibi bi hata veriyo şu convert işinden kurtulaiblirmiyim:) tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagriii
    AVplayer denedin mi?

Evet bunu dene. Neredeyse tüm uzantıları destekliyor. Yalnız mkvlerde donanım yetmezliğinden kasilmalar oluyor. Ha bir de programın flvlerle arası pek iyi değil, onu da ekleyeyim. Diğer tüm formatlar sorunsuz!!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.