Şimdi Ara

Ipod Touchunuzda Hangi Kulaklık Kullanıyorsunuz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ürünün fiyatı ne kadar. görünüşü güzel ama teknik özelliklerini anlayamadım. nokia xpress telefonları için olduğu söyleniyor. diğer mp3 çalarlardaki performansı nedir bilmiyorum ama. arkadaşların tavsiyesi beni cx300 üzerinde yoğunlaşmaya yönlendiriyor.
  • teknosada 70 ytl olması lazım
  • Abicim uzak durun, yemin ediyorum pişman olursunuz. Kulağın içine bile oturmuyor. Ben başka bi kulaklık alıcaktım kalmamıştı sonra philips vardı (verdiğiniz linktekinin aynısı, görünüş olarak) DNR da 65 ytl idi, sonra başka bi yerde 50 ytl ye buldum ne kadar kötü olabilirki deyip aldım. almaz olaydım ses kalitesi iğrenç, çok kısık çalıyor + olarak kulağın içine oturmuyor PHILIPS kulaklıklardan nefret ediyorum artık, alıcaksan creative falan al
  • hobaa alıcaktım bıde biraz sonra... peki ne önerirsiniz?
    70 - 80 ytl civarı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hatred

hobaa alıcaktım bıde biraz sonra... peki ne önerirsiniz?
    70 - 80 ytl civarı?

photographer arkadaşın dediğine göre bu kulaklık alınacak bişey değil. biraz daha ucuza creative ep 630 var. be şu anda kullanıyorum. çok beğenmesem de fiyatına göre en iyi ürünlerden birisi. ama 20 ytl daha fazla vereceksen cx 300 al. yorumlarda pek şikayet eden yok bu kulaklıktan.
  • quote:

70 - 80 ytl civarı?

Arkadaşım al bi Creative EP-630 yüksek seste yor bi de onu.. Bass ve tizler oturuyor Şu anda techno müzik falan dinlediğimde basslar vurduğunda gözlerimi kapatıyorum Ses kalitesi beni fazlası ile tatmin ediyor. Ben kolay beğenen biri değilimdir, EP-630 fiyat performans olarak bir numara.

::tıklayın::

Yorumları okumanız yeterli

• quote:

Orjinalden alıntı: photographer86

quote:

70 - 80 ytl civarı?

Arkadaşım al bi Creative EP-630 yüksek seste yor bi de onu.. Bass ve tizler oturuyor Şu anda techno müzik falan dinlediğimde basslar vurduğunda gözlerimi kapatıyorum Ses kalitesi beni fazlası ile tatmin ediyor. Ben kolay beğenen biri değilimdir, EP-630 fiyat performans olarak bir numara.

::tıklayın::

Yorumları okumanız yeterli

evet olabilir. bazı yerlerde okumuştum. overburn, burnin gibi kulaklığı yorma işleminden sonra kulaklıktaki ses gücü bariz artıyormuş. ben denemedim. ep 630 u alalı 1 ay oldu. çok fazla yüksek seste dinleyemedim daha. overburn yapmadan kulaklığın oturması bir kaç ay alıyormuş.

• Evet 1 ay sürekli kullanın, ara ara pcye takıp yüksek seste yorun (techno türü parçalar önerilir :) Kulaklık tam performansına o zaman ulaşıyor...
  • arkadaşlar bende sony w810 orjinal kulaklık var bilen biliyordur kulak içi oda ama yetmiyo daha iyi bass vurabilen yüksek db'li parçalara uyumlu bir kulaklık istiyorum. bu önerdiğiniz 630 ona göre nasıl?
  • quote:

arkadaşlar bende sony w810 orjinal kulaklık var bilen biliyordur kulak içi oda ama yetmiyo daha iyi bass vurabilen yüksek db'li parçalara uyumlu bir kulaklık istiyorum. bu önerdiğiniz 630 ona göre nasıl?

106 dp ses hassasiyetine sahip, bass'ları mükemmel vuruyor
  • quote:

quote:

arkadaşlar bende sony w810 orjinal kulaklık var bilen biliyordur kulak içi oda ama yetmiyo daha iyi bass vurabilen yüksek db'li parçalara uyumlu bir kulaklık istiyorum. bu önerdiğiniz 630 ona göre nasıl?

cx300 113 db ye sahipmiş..
  • Sennheiser mxl 51
  • quote:

quote:

quote:

cx300 113 db ye sahipmiş..

karar sizlerin cx300 ve ep-630 karşılaştırması her yerde var. İnceleyin

• Aralarında öyle aman aman bi fark yok. Kendime 1 sene önce cx300 aldım , 1 ay sonra kız arkadaşıma ep630 aldım. Arada bir test ediyorum , fiyat farkına değmeyecek bir fark var arada. Ep630 alın
  • ben sizin gibi ıpod falan kullanmıyorum muzio fs 300 var basmanyagı biri olarak aletten cok kulaklıga yatırım yapmayı severimki muzio her ne kadar genel hatlarıyla dandik olsada ses kalitesi olarak isim yapmıs bi firma ben ep 630 kullanıyorm ve shenheiser koss jays sony hatta jbl (shure u saymıyorum onun yeri ayrı):D bu aletin basına yaklasmıyor daha iyidir demiyorum ama basta tek gecerim bas verirken bi cok tiz sesi gomuyor bu bi gercek ama banada boyle kulaklık lazım.:D size bi test onerim var lady sovereing love me or heat me sarkısının basındaki bası dinlerken kulaklıgı cıkarıp fırlatasınız geliyomu eger evetse kulaklıgınız kral alet demektir ama ben cx 300 de denedim banamısın demedi normal dinledim creative ep 630da ise kafa beyin kalmıyor isteklerinizi belirleyin ona gore bi kıyaslama yapın derim bu arada ep 630 50 lira cx300 100 lira kıyaslama yaptıgınız alet 2 kat pahallı ama yinede ep 630 ondan iyi. sayısal veri tablolarına falan bakmayın kulagınız ne diyorsa onu dinleyin zira ben oyle yapıyorum bu islerle profesyonel ugrasan biri olarak!!!

• bende kendi mp3playerımda sony kulaklık kullanıyorum. memnunum. çok aşırı ses vermesi de iyi değil kulaklar için. rahatsız ediyor yani..
  • EP630
    çok güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: astaf

EP630
    çok güzel

onun fiyatı ne kadar ki.. denesem mi..?
  • quote:

Orjinalden alıntı: laplacess

quote:

EP630
    çok güzel

Fazla pahalı değil.google yaz ep630 çıkar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: S@ldırg@n

quote:

Orjinalden alıntı: laplacess

quote:

EP630
    çok güzel

Fazla pahalı değil.google yaz ep630 çıkar.

böyle 25-30 ylt bişeyse almak istiyorum ama bazı kulaklıklar 100ytl diyorlar.. yani onu alasıya gider mp3playır alırsın çok pahalı geldi.. öğrenci işi bişey olursa en güzeli o olur..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.