Şimdi Ara

Ipod Touchunuzda Hangi Kulaklık Kullanıyorsunuz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben ep630 kullanıyorum. fakat pek memnun değilim. Özellikle ekolayzır ayarlarındaki bass bosteri seçtiğim zaman bazı parçalarda bozulmalar meydana gelmekte. böyle bir tecrübe yaşayan varmı? sizler hangi kulaklığı kullanıyorsunuz ve tavsiyeniz varmıdır? teşekkürler.

• ben cx 300 kullanıyorum ancak cx300 bass ağırlıklı bi kulaklık olduğundan ekolayzır ayarını bass azaltmaya getiriyorum, baya güzel oluyor müzik dinlerken.
  • Sennheiser IE4 kullanıyorum.
  • ben de aslında yorumlara bakarak ep 630 almıştım. ama şimdi yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum. bass sesleri verirken bozulma yapmayan makül seviyede tiz sesleri olan bir kulaklık olmalı. sanırım cx300 alıcam. ama ie4 de ilgimi çekiyor. şimdilik biraz daha araştırmak lazım. teşekkürler.
  • SONY MDR-EX32LP
    orta seviyede bir kulaklık.ben kullanıyorum memlunumda.
    fiyatıda 55 ytl civarı
  • kendi kulaklıklarını kullanıyorum ve sanırım sağır oluyorum yavaş yavaş.. son seste dinlemekten.kulağımda acayip bir uğultu var 2 saat önce dinlemeyi bıraktığım halde
  • Sennheiser Mx440 ve Cx500 var, bulunduğum ortama göre ikisinden birini kullanıyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cX300 ve Um1 kullanıyorum, Um1 i aldığımdan beri Cx300 ü kullanmadım hiç...
  • üniversiteye hazırlanırken sony walkman almıştım. 9 yıl kadar önce galiba. onda megabass vardı ve kendi üzerindeki kulaklığıyla muhteşem bir ses veriyordu. zaman içinde SE w800i ve daha sonrada k790i aldım. ve tabi bir çok mp3 player denedim. ama nedense hiç biri ilk aldığım walkman gibi değildi. üstelik üzerindeki kulaklığı da çok uzun zaman kullanmıştım. um1 biraz pahalı gelir bana. çok methediyorlar kulaklığı. sanırım cx300 ya da ie4. olacak. bu ara da yorumlar için herkese teşekkürler.
  • touchun flat hariç diğer ekolayzır ayarlarında hangi kulaklığı getirirseniz getirin basslarda patlama oluyo.sony mdr-ex90 modeliyle denedim.o da aynı sonucu verdi.kendi kulaklığı zaten fiyasko bişey.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leylandi

touchun flat hariç diğer ekolayzır ayarlarında hangi kulaklığı getirirseniz getirin basslarda patlama oluyo.sony mdr-ex90 modeliyle denedim.o da aynı sonucu verdi.kendi kulaklığı zaten fiyasko bişey.

Ben, Um1 ile Rock ayarında kullanıyorum bass ta tiz de herhangi çatlama bozulma hissetmedim. Sadece kalitesi kötü mp3 lerde bir miktar ses kötü çıkıyor. Ama benim tüm mp3 ler 256kbps ve üzeri, hiç patlama çatlama yok ne bass ta ne de tiz de. 1.1.4 iliberty jailbreak li...
  • bende ep630 kullanıyorum dediğin gibi basslarda bozulma oluyor bass booster seçtiğinde o yüzden ekolayzırı kapalı kullanıyorum gayet iyi oluyor
  • hocam bence um1 al kullanmadım fakat yorumlara göre olağanüstü bişey
  • cx300 kullanıyorum, oldukça memnunum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

cx300 kullanıyorum, oldukça memnunum.

Valla Um1 alana kadar bende memnundum Cx300 den, 1.5 sene falan kullandım. Ama Um1 i kulağıma taktığımdan beri cx300 kenarda duruyor.

Ama bu işler çok göreceli, kişiye göre çok değişiyor o yüzden, karar vermek zor oluyor, kulağına takıp dinleyip karşılaştırıp karar vermek gerekiyor aksi takdirde iş biraz şansa kalıyor...
  • cx500 kullanıyorum ekolayzır da teeble booster da gayet memnunum ipod touch 1.1.4 jb
  • cx300
  • gördüğüm kadarıyla çoğunluk cx300 kullanıyor. görünüş itibariyle ep630 la nerdeyse aynı. ama hepsiburada da cx 300 iki kat daha pahalı. bu fiyat farkının vardır bir hikmeti.
  • Creative EP-630 kullanıyorum. Kulaklığı yüksek seste 2 gün ardarda 6, 7 saat kadar bıraktım ve bass ile tizler tam oturdu. İpod touchta boost treble ile kullanıyorum, EP-630 zaten bass ağırlıklı bir kulaklık olduğu için "boost treble" ile çok iyi uyum sağladı. Ben birde yüksek ses ile müzik dinleme hastasıyım Tüm mp3 lerin sesini itunes'da 2 kademe yükselttim, mükemmel oldu Şu an çok memnunum, ses kalitesi mükemmel. Haziranda çıkması beklenen 2.0 firmware ile equalizer ayarlarının düzeltilerek ses kalitesinin dahada iyi olacağına eminim

• arkadaşlar cx300 yerine bunu alacak olsam;http://www.consumer.philips.com/consumer/tr/tr/consumer/cc/_productid_SHH9201_00_TR_CONSUMER/SHH9201-00

kulaklığı tavsiye eder misiniz?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.