Şimdi Ara

Ipod Touchunuzda Hangi Kulaklık Kullanıyorsunuz. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • almadım bir sey değil bozulcak uyu ac uyu ac
  • Sennheiser IE4
  • BEN WESTONE UM2 İLE KULLANIYORUM AMA İPOD UN SES RENGİNİ BEĞENMEDİM.SONY LE BU KONUDA YARIŞAMAZ.
  • sennheiser mx550 baslar da tizler de harika.
  • PX200 (siyah) kullamıyorum.. Mükemmel...
    Saatlerce dinle, kulaklarda ve başta ağrı yapmıyor..
    Zaten kulaç içi kulaklıklar kulaklara çok zarar veriyor..Ne kadar kaliteli olursa olsun tavsiye etmem.
    PX200 paranın hakkını veriyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: zaferk

PX200 (siyah) kullamıyorum.. Mükemmel...
    Saatlerce dinle, kulaklarda ve başta ağrı yapmıyor..
    Zaten kulaç içi kulaklıklar kulaklara çok zarar veriyor..Ne kadar kaliteli olursa olsun tavsiye etmem.
    PX200 paranın hakkını veriyor..

ses şiddetini abartmazsan iem ler zarasızdır
  • Arkadaşlar yaklaşık 1.5 saattir kulaklıklarla ilgili yorumları okuyorum. Sadece ipod başlığı altında değil, diğer ilgili tüm konuları da inceledim ve ep 630 almaya karar verdim. 2 dk önce de hb den sipariş verdim. Yorum yazan, deneyimlerini paylaşan, fikir edinmeme yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: murtezacan

Arkadaşlar yaklaşık 1.5 saattir kulaklıklarla ilgili yorumları okuyorum. Sadece ipod başlığı altında değil, diğer ilgili tüm konuları da inceledim ve ep 630 almaya karar verdim. 2 dk önce de hb den sipariş verdim. Yorum yazan, deneyimlerini paylaşan, fikir edinmeme yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum.

hayrılı olsun. umarım beğenirsin. bende ep 630 kullanıyorum. muhteşem değil ama fiyat/performans oranı iyidir. cx 300 hakkında da güzel yorumlar var. ama sen almışsın. beyazı da vardı. ona dikkat ettinmi. bence ipod'a çok yakışır. ben aldıktan sonra farketmiştim. eğer beğenirsen siparişi iptal edip beyazı alabilirsin.
  • Evet, beyaz sipariş ettim zaten. Siyahın basit durduğunu düşünüyorum. Dediğin gibi, touch ın yanına beyaz yakışır
  • Arkadaşlar kulaklığım bugün geldi. Hemen teste tabi tuttum. Bass a diicek bişe yok. Özellikle soft şarkılarda mükemmel. Ama rock yani elektro gitar ağırlıklı şarkılarda problem var arkadaşlar. Tizler acaip berbat, son ses dinleyemiyosunuz. Bunu kalite anlamında söylemiyorum, biri tırmalıyo sanki beyninizin içini. Eq hiçbiri yemedi. Nası yapcaz, var mıdır bi çözüm? Bu overburn denen olaydan bahsediyodu bikaç kişi, yer mi?

Edit: Arkadaşlar bu msj için özür dilerim. Eşeklik etmişim ep-630 a laf söylerken. Ben kulağıma tam oturtamamışım Büyük başlıklarla denedim. Tek kelimeyle inanılmaz. Ep-630 dan tam olarak test yapmadan laf söylediğim için tekrar özür diliyorum ve bu kaliteye bu fiyatta olduğu için önünde saygıyla eğiliyorum Ben o orjinal cızırtılı kulaklıkta müzik dinlediğimi sanıyomuşum meğer... Almayı düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim. Fiyat/kalite on numara not: eq-off

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtezacan -- 10 Haziran 2008; 22:03:32 >

• size bu kanal ici kulaklıklarla ilgili bi puf nokta belirteyim arkadaslar kulagınıza takmadan once 10 saniye kadar silikonları parmaklarınızla ezip kulagınıza yerlestirin ses kayıpları minimum olup sesler resmen insanı buyuleyen bi kıvama erisiyor!!!!kesinlikle onerilir!!!!
  • ep630
  • quote:

Orjinalden alıntı: murtezacan

Arkadaşlar kulaklığım bugün geldi. Hemen teste tabi tuttum. Bass a diicek bişe yok. Özellikle soft şarkılarda mükemmel. Ama rock yani elektro gitar ağırlıklı şarkılarda problem var arkadaşlar. Tizler acaip berbat, son ses dinleyemiyosunuz. Bunu kalite anlamında söylemiyorum, biri tırmalıyo sanki beyninizin içini. Eq hiçbiri yemedi. Nası yapcaz, var mıdır bi çözüm? Bu overburn denen olaydan bahsediyodu bikaç kişi, yer mi?

Edit: Arkadaşlar bu msj için özür dilerim. Eşeklik etmişim ep-630 a laf söylerken. Ben kulağıma tam oturtamamışım Büyük başlıklarla denedim. Tek kelimeyle inanılmaz. Ep-630 dan tam olarak test yapmadan laf söylediğim için tekrar özür diliyorum ve bu kaliteye bu fiyatta olduğu için önünde saygıyla eğiliyorum Ben o orjinal cızırtılı kulaklıkta müzik dinlediğimi sanıyomuşum meğer... Almayı düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim. Fiyat/kalite on numara not: eq-off

bende ilk başlarda basların ve tizlerin dengesizliğinden şikayet ediyordum. hatta bu konuyu açmamın en önemli nedeni yaşadğım problemin herkeste ortak olup olmadığını öğrenmekti. fakat kulaklık zamanla düzeldi, sesler oturdu. bir de orta boy silikon aparatlarını kullanıyordum. bir gün büyükleri deneyeyim dedim. ve sonrasında böyle kaldı. sanırım büyük aparatın iç hacminde daha fazla bulundurması ve seslerin daha fazla hava ortamından geçmesinden kaynaklanıyor. sonuç itibariyle şu anda memnunum. tek şikayetim sipariş verirken beyazını farketmemiş olmamdı. seni uyarmamın sebebi de buydu. neyse gerçekten iyi bir kulaklık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afterburner27 -- 12 Haziran 2008; 18:55:20 >

• bende itouch 8gb ile creative ep630 kulanıyorum. gerçi ipodu pek müzik için kullanmıyorum,video ve internet için kullanıyorum daha çok. genede kulaklıktan memnunum
  • sennheiser CX 500
  • kendi kulaklığını kullanıyorumbi de ayrı kulaklık mı alcaktım
  • EP630 kullanıyordum iPod Touchı babama verene kadar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.