Şimdi Ara

Ipod Touchunuzda Hangi Kulaklık Kullanıyorsunuz. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ep 630 hepsiburada fiyatı 50 ytl civarında. ben oradan taksitle aldım. tabi yanında bşaka ürünlerde almıştım. kargo da bedavaya geldi. şimdi kullanıyorum. fiyatına göre iyi bir kulaklık. zamanla da sesleri oturuyor. ama daah iyi diyorsan cx300, cx500, um1 vs...
    tabi fiyatları yüksek.
  • Sennheiser PX100 tek gecerim
  • Arkadaşlar multimedia sektöründe çalışıyorum Kendim Sennheiser cx300 kullanıyorum ama Pioneer cl-20 Hemen Hemen aynı kalitede 39.99 fiyatı bulunuyor ve türkiye temsilcisi çok iyi kullanıcı hatalarını bile abartı yoksa yenisiyle değiştiriyor.Şu an sennheiser alacaklar beklesin çünkü cx300 2 ay önce 75 YTL idi 89 oldu şuan 110 yani oldukça fazla ve seri zam yapıyorlar nedeni Euroya bağlanıyor 35 ytl fark edecek kur dalgalanması yaşanmadı.
  • fiyatı begendim hemen gidip alıyorum bi tanede ben..
  • quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

Sennheiser PX100 tek gecerim

bu kulaklıgı görmüştüm ama pek fazla inceleyemedim cook karizmatik bir kulaklık bence :) cx300 ilaveten almak istiyorum ama satıcıda px200 varmış tereddüteyyim px200 alsammı die...
  • philips e710.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoDRaC

quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

Sennheiser PX100 tek gecerim

bu kulaklıgı görmüştüm ama pek fazla inceleyemedim cook karizmatik bir kulaklık bence :) cx300 ilaveten almak istiyorum ama satıcıda px200 varmış tereddüteyyim px200 alsammı die...

PX100 ile PX200 arasında cok ciddi bir fark vardır hocam. PX100 derin ve çok kaliteli yumuşak bass'lara sahip açık tip bir kulakliktir. PX200 ise bass'tan eser olmayan vocal agirlikli ve kapalı bir tip kulakliktir. Sayet trance, dance, disco vs dinliyorsan px100 tertışmasız 1 numaradır bu konuda kesinlikle tavsiye ederim...

• cx300
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahilderya

fiyatı begendim hemen gidip alıyorum bi tanede ben..

belirttiğin kulaklığı görmüştüm. nerdeyse de alıyordum. ereyon da 50 küsür ytl idi. ama neden sonra ep 630 aldım hepsi buradadan. son günlerde biraz fazla alışveriş yaptım. ipod touch kulaklık, kablosuz modem derken kredi kartını biraz şişirmişim. şimdilik yeni kulaklık alma planı uzak bir ihitmal. ama alırsam cx 300 alacak gibiyim.
  • sony 30 ytl kulaklığı var iyi midir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: oeste

sony 30 ytl kulaklığı var iyi midir ?

uzak dur.
  • Creative ep-630 kullanıyorum. Çok memnunum. kendi orjinal kulaklığı ile arasıdna dağlar kadar fark var. bass lar ve tizler gerçekten mükemmel. Şiddetle tavsiye ederim.
  • kendi kulaklığını tabi kide.en iisi bölesi dostum
  • ep-630
  • bende bugun cx300 aldım orj. kulaklık gerçekten kötü
  • quote:

Orjinalden alıntı: RukNeTTin

bende bugun cx300 aldım orj. kulaklık gerçekten kötü

kulaklığı aldığınız ilk günlerde sesinden memnun kalmayabilirsiniz.bunun nedeni kulaklığın açılmamış olmasıdır.2 hafta gibi bir süre zarfında kulkaklığında bariz bir ses kalitesi iyileşmesi olacaktır.basslar daha belirgin,tizler daha dengeli hale gelecektir.
  • AKG K 324P kanal tipi kulaklıklarda şimdiye kadar kullandıklarımdan çok daha dengeli bir sese sahip (CX300, EP630, CX500). Tavsiye ederim. Burn in yapmak ses kalitesini olumlu yönde etkiliyor. Deneyimlerime dayanarak söylüyorum sesi asla sonuna kadar açmayın ortalamanın biraz üzerinde yeterlidir, mp3 den değil direk audio kaynak kullanın (ya da başka bir kayıpsız format) ve mümkünse yüz saat gibi bir sürede yapın.
  • ipod touch la cx300 kullandım ... ya ben ayar yapamadım yada kulaklarım bozuk...:)... ses rezaletti aynı kulaklığı iriver t60 la kullandım...ses kalitesi çok iyiydi...ipod touch a göre bi kulaklık bulamadım henüz
  • merhabalar

aklıma kulaklıkla ilgili bir soru takıldı
    bende sony ericson marka telefon var
    kulaklıgını bilenler vardır. normal jack olarak da kullanılıyor
    fakat i pod iicin cok kısa kalıyor
    sorum şu: sony kulaklıgın jackını uzatabilecek bir aparat var mıdır
    yani jack uzatacak bir jack var mı acaba

sonucta sony kulaklıgının daha iyi ses verdigini dusunuyorum
    var ise almak isterim
    blgilerinizi paylasırsanız sevinirim
  • Gitti gidiyor da belki bulabilirsin genelde bu tür şeyler satılıyor. ayrıca uzatma kablosunu bulunduğun şehire göre de temin edebilirsin. telefon olarak 2 tane sony ericsson kullandım. ikisinde de kulaklıklar ve sesler gerçekten kaliteliydi. ama ipod un varsa başka alternatifler de düşünmelisin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.