Şimdi Ara

ipod u tv ye bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ipodu tvye nasıl bağlarım ipodtaki filmleri tvde izlemek istiyorum bunun için bir aparat varmı

• zannetmioum olsun. tv out cıkışı warmıki ?
  • evet var. iPod classic kullanıyorsunuz apple ın orjinal kitini almanız gerekecek. ipod video kullanıyorsanız kameraların rca kablosu lazım. bu kablo bir ucu kulaklık girişi gibi digeri ise kırmızı beyaz sarı. tvy e bagladıgınızda sarıyı sarıya kırmızıyı kırmızıya beyazı beyaza bagladıgınızda olmuyor... kombinasyonları deneyin bunun sebebi abd standartları bide denemeden once ipod uzerinden video-video ayarları-tv çıkışı:var- yapın bundan sonra goruntu alıyorsanız ama siyah beyaz ise pal ntsc ayarını deneyin yine ipod uzerinden.. kolay gelsin..
  • Ancak piyasada satılan av kabloları ile yapabilirsin. ipodun kulaklık girişleri ile kameraların çoğunlukla bir birine uymuyor.
  • peki touch için boyle bir kablo warmı???
  • bende n95 var acaba onun video kablosuyla ou baglayabilirmiyim suna yanımda olmadıgı için kablo deneyemiyorum.ama en kısa zamanda denemek için telin kutusunu bulundugu yerden gatirtmem lazım
  • Bugun darty magazasında gordum.İpod orjınal tv baglantı kablosu 45 ytl idi.Bilginize
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kasayı TV'ye bağlama
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • War olmazmı Bende war aynen resımdekı gibihttp://www.weblebi.com/1Sub_dCLzJHRujaT6EU8PQ.wim ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: storm660

peki touch için boyle bir kablo warmı???

hepsi birbiri ile aynımı

nano veya touch farkedermi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: warriour

quote:

Orjinalden alıntı: storm660

peki touch için boyle bir kablo warmı???

hepsi birbiri ile aynımı

nano veya touch farkedermi.

??
  • Farketmez. Ama;
    3.Nesil iPod Nano
    iPod Touch
    iPod Classic
    kullanıcılar orjinal almak zorundalar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulmate

Farketmez. Ama;
    3.Nesil iPod Nano
    iPod Touch
    iPod Classic
    kullanıcılar orjinal almak zorundalar.

nerden alırız orj.?
  • Selamlar ipod nano 4.nesil var bende,tv için kablosunu aldım ama videoya bastıgımda tv cıkısı etkin donanımı baglayın diyor,scart girişide ps2 "nin kini aldım (standart) zaten denilince gerek duymadım,

görüntüyü nasıl yakalarız ? kablo bozuk değil zira ipod"taki mp3 leri tv de calıyor ?

acaba tv için baska uzantılı mı dosyaya convert etmek gerek ?

tv bildiğimiz tüplü olanlardan.

ipod u tv ye bağlama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.