Şimdi Ara

Ipoda muzik ekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bi sorum var jb 5.0.1 ip4 kullanıyorum. indirdiğim müziği direkt ipoda (music yani aslında) atabilecek bir uygulama var mı ? mewseek, music box fln denediklerim ama bunlar hep 5.0 öncesi çalışıomuş galiba... varmı yeni bi program ??

bide hazır soru sormaya başlamışken intelliscreenx in cracked versiyonu varmı ? sourcedan indirme yada direkt .deb file ??

• imkansız bişimi yaw bu :D
  • çocuğum cracked program istemek kurallara aykırı. müziği de bilgisayarına itunes ile atabilirsin.
  • Onceden(4.0 ve 4.1 de gecerli) iFile da vardi bu ozellik yani **** ve .mp4 uzantililarin yanindaki oka basinca ipoda ekle bolumu vardi.yeni sürümlerde kapanmış o açık ifile ile kes yapıştır taşı tarzında yapılabiliyor. tabi otomatik eklese güzel olurdu fakat ifile ile sen taşıyacaksın mecbur.
    daha çıkmadı cracklısı,bence parasını hak ediyor verip almanızı öneririm.

cracklısı çıksa bile stabil çalışacagını düşünmüyorum.bende çok crack bekledim deb denedim celeste,photoalbums ve pwntunes gibi hiç verim alamamım.sonra satın aldım.tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iTools denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayyaayya

çocuğum cracked program istemek kurallara aykırı. müziği de bilgisayarına itunes ile atabilirsin.

küçük bebeim cydia programlarından bahsediorum kocaman sabit thread var oda mı yasak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

Onceden(4.0 ve 4.1 de gecerli) iFile da vardi bu ozellik yani **** ve .mp4 uzantililarin yanindaki oka basinca ipoda ekle bolumu vardi.yeni sürümlerde kapanmış o açık ifile ile kes yapıştır taşı tarzında yapılabiliyor. tabi otomatik eklese güzel olurdu fakat ifile ile sen taşıyacaksın mecbur.
    daha çıkmadı cracklısı,bence parasını hak ediyor verip almanızı öneririm.

cracklısı çıksa bile stabil çalışacagını düşünmüyorum.bende çok crack bekledim deb denedim celeste,photoalbums ve pwntunes gibi hiç verim alamamım.sonra satın aldım.tavsiye ederim

büyük ihtimal alcam bende çok ii program... onu zati ölesine sormuştum önemli olan müzik bölümüydü.. tabi itunesdan yükle fln gibi dahiyane cevaplar pek işime yaramıyor... ifile dan copy paste de 4.x den sonra kapatıldı die biliyorum yada en azından 4.3.3 den beri yapamıyorum ben...

• haklısın.
    o zaman inen müzikleri Private/var/mobile/Library/ buradan itools ile medya içine taşıyacagız. keşke direk telefona inen müzikler ipoda atılsa. ipodun içinden direk tek tek müzik silemiyorduk sanırım ? ifile ile yapıyordum ama ipod içinden bu yapılıyor mu biliyor musun ?
  • ios 5 le birlikte silme geldi şarkının üzerine gel sola çek delete gelio.. mesaj yada maildeki gibi telefondan silio.. itunesdada işareti kaldırıo bidaha yüklemiyo... itoolsla yapılabiliyor ama olay pc ye bağlanmamak... artık öle çok indirmek isteidğim bi şarkı olursa music box la indiriyorum ordan dinliyorum ama ipoda atılmıo pc ye bağlıyınca itoolsdan çekip itunesa atıyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.