Şimdi Ara

İPODUM İÇİN YARDIM İSTİYORUM :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadadaşlar benim apple ipod 30 GB var fakat ben bunu ilk defa başka bilgisayara itunes yüklemiştim ve o bilgisayar attıgım zaman bütün şarkılarım ,videolar silinmişti . şimdi işyetrimdeki yeni bilgisayarımada itunes yükledim fakat tekrark içeriginin sileceginden korkuyorum .. bi fikri olan varmıı ?? çok mutlu olurum gerçekten :))

• arkadasim senin itunes'in auto-syncronization özelligi açik kalıyor demekki, başka bir bilgisayara taktığında ona göre senkronize ediyordur ve o bilgisayarda mp3 olmadigi için eşitlemek için sendekileri de siliyordur
    çözümü gayet basit;
    itunes'i açtığında sol kenarda shekerce's ipod gibi bir secenek çikar oraya tiklayıp auto-sync özelligini kapatirsan hiç bir şekilde itunes kafasina göre silme yükleme yapmaz, sen sürükle bırak şeklinde atarsın mp3lerini ve videolarını
  • iTunes içinde surukle bırak olayı yanlız klasik manada degil.
  • klasik mana derken?
    quote:

Orjinalden alıntı: soulmate

iTunes içinde surukle bırak olayı yanlız klasik manada degil.
  • yani bilgisayarımda disk olarak gozukuyor ya.O sekilde.Arkadas yeni belliki.Ayrıntılara yer vermek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: DrynhwyL

arkadasim senin itunes'in auto-syncronization özelligi açik kalıyor demekki, başka bir bilgisayara taktığında ona göre senkronize ediyordur ve o bilgisayarda mp3 olmadigi için eşitlemek için sendekileri de siliyordur
    çözümü gayet basit;
    itunes'i açtığında sol kenarda shekerce's ipod gibi bir secenek çikar oraya tiklayıp auto-sync özelligini kapatirsan hiç bir şekilde itunes kafasina göre silme yükleme yapmaz, sen sürükle bırak şeklinde atarsın mp3lerini ve videolarını

Çok teşekkür ederim fakat bu dediğini evdeki bilgisayarımda yapacagım dimi ipodu takıp sonra istedigim bilgisayar gelip ipodumu takabilirim..

• o bilgisayarı açınca diyorsunya işte başka bilgisayarda açınca o anda silinmezmikiii

daha bi çok sorum varrr soulmate meselaa video yükleyemiyorum eskiden vardı silindi şimdi mp4 yaptım fakat ipodda listelerimden birine direk ekliyorum ama gelmiyoo bunada yardımmm :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o anda silinmiyor.. silinseydi benim mp3lerim de silinirdi, okulda sarj olsun diye buldugum bilgisayara takıyorum da..
  • tamamda okula itunes yokki itunes olan bilgisayarda siliniyo herşeyy .. herhalde o bilgisayardaki itunesin özlleiklerinden ayarlanmalıı yaa işte onu bilmiyomm:(
  • kafama takildi bu evdeki ikinci bilgisayarıma da kurdum itunes'i, kendi bilgisayarimda manual-sync'i işaretlediğim için, diğer bilgisayarda da ayni şekilde tanidi ve silmedi.. kendi bilgisyarina takip auto-sync'i kapatirsan bundan sonra itunesi olan hangi bilgisyara takarsan tak sorun çıkartmıyor itunes
    quote:

Orjinalden alıntı: SHEkerce

tamamda okula itunes yokki itunes olan bilgisayarda siliniyo herşeyy .. herhalde o bilgisayardaki itunesin özlleiklerinden ayarlanmalıı yaa işte onu bilmiyomm:(

• ozaman evdekinde manuel sync yi kapatacagımki başka bilgisayarlarda silinmesin hiçbişey... pekiiii çok teşekkür ederim ama bunu nerden seçiyorum üstte yazılan gibi üzerinde sag tıklayıp manuel sync öylemiii .. çok soru sordum sankiiii
  • bana mail attigin adresten msne eklersen screenshotlarla gösteririm ne yapacagini
    quote:

Orjinalden alıntı: SHEkerce

ozaman evdekinde manuel sync yi kapatacagımki başka bilgisayarlarda silinmesin hiçbişey... pekiiii çok teşekkür ederim ama bunu nerden seçiyorum üstte yazılan gibi üzerinde sag tıklayıp manuel sync öylemiii .. çok soru sordum sankiiii

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.