Şimdi Ara

İPOHNE DAN VERİ ALIŞ-VERİŞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İPHONE DEN WİFİ İNTERNET PAYLAŞIMI, DOSYA VİDEO VB. PAYLAŞIMLAR APLLE CİHAZLAR DIŞINDAKİ CİHAZLARA MÜMKÜN MÜ? AYRICA NORMAL TTNET MODEMİMİZİN WİFİ'NDAN İNTERNET ALIMINDA FALAN Bİ SORUN VARMI ACABA? TEŞEKKÜRLER...
    Not: alma konusunda bunlar beni tereddüte düşüren noktalar...konunun uzmanı arkadaşlara çok cahilce sorularmış gibi gelebilir evet biraz ıphone cahiliyim...

• Apple dışındaki cihazla Whatsapp ile buna benzer şeylerle mümkün lakin Bluetooth ile olmaz
    Internet paylaşımı her cihaz ile olur
    TTNet ile sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdemiks E kullanıcısına yanıt
    Veri paylasımını da jailbreak ile yapabilirsiniz ayrıca bluetooth ile. Eğer iPhone almayı düşünüyorsanız jailbreak ile bir çok farklı özellikler katabilirsin tavsiye ederim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında bu devirde bluetooth kullanan kalmadı hocam. Whatsapp gibi alternatiflere bakmaya calısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hd player - wifi aracılığı ile windows bilgisayar- iphone arası veri atılıyyor mesela

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay A

Hd player - wifi aracılığı ile windows bilgisayar- iphone arası veri atılıyyor mesela

Ben dosyaları wifi ile yandex disk kullanarak atıyorum. :)

• saolun arkadaşlar anladım çok da faydalı oldu eksik olmayın. son bişey kaldı aklıma takılan şimdi benim toshıba laptob um var ıphone umdaki interneti bu pc ile paylaşabılır mıyım acaba sıkıntı olur mu? (wifi modem olarak)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • erdemiks E kullanıcısına yanıt
    Hem usb kablosu ile hemde wifi olarak internetinizi paylaşabilirsiniz sıkıntı olmaz

• eyvallah arkadaşım cok saol :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.