Şimdi Ara

IPS Monitör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hem oyun hem multimedia kullanımı için bir monitör alacağım o yüzden tn yerine ips panel almak istiyorum renkleri daha canlı gösteriyor acaba 700 tl ye kadar 24 inç öneriniz nelerdir ben bir tane buldum lakin kullanan varsa yorum yazabilir mi? önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

http://www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-23-vx2363smhl-w-led-ips-monitor.html#genel-bakis

• http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-236-ls24e390hluf-4-ms-hdmi-pls-monitor.html#genel-bakis
    bende bunu kestirdim gözüme hafta sonu almayı düşünüyorum
  • Fiasco kullanıcısına yanıt
    güzel monitör hocam lakin sizcede tepki süresi biraz fazla değil mi ? ghosting yapar mı acaba ?
  • berkcano B kullanıcısına yanıt
    bilemiyorum işin uzmanı değilim.http://www.vatanbilgisayar.com/asus-236-vn247h-1ms-full-hd-hdmi-gaming-monitor.html
    bu ikisi arasında kararsız kaldım zaten.. VN247H en son baktığımda 630 civarıydı fiyatı şimdi ise 693tl olmuş..1 sene kadar önce ise 500tl civarındaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiasco

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-236-ls24e390hluf-4-ms-hdmi-pls-monitor.html#genel-bakis
    bende bunu kestirdim gözüme hafta sonu almayı düşünüyorum

Bu monitörün 21.5 inç olanını alıp 1 hafta sonra iade etmiştim. Dehşet bir göz ağrısı yapıyordu. Bu boyutlusu aynımıdır bilemiyorum ama kesinlikle mağazada deneyip alın derim ben aldığıma pişman oldum ve iade ettim.

Bu arada banada göz yormayan 21.5 inç ips monitör önerirseniz sevinirim..

• gokhans19 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu nasıldır acaba çok merak ediyorum amazondan araştırdığım kadarıyla fiyatına göre baya iyiymiş 2ms ips-led olması da ekstra bir özellik diyolar. Gidip bakacağım pazartesi günü ordaki görevlilere de sorup bir teyit etireyim istiyorum baktıktan sonra.
    21.5 inç olanı yok bu modelin. edindiğim bilgiye göre samsung'un bu modeli yeni çıktı piyasaya. ama tabiki mağazada monitörü deneyerek alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiasco -- 6 Ocak 2016; 21:25:39 >
  • quote:

21.5 inç olanı yok bu modelin. edindiğim bilgiye göre samsung'un bu modeli yeni çıktı piyasaya. ama tabiki mağazada monitörü deneyerek alıcam

Yanılıyorsunuz.

http://www.hizlial.com/samsung-215-ls22e390hsuf-4ms-genis-ekran-led-monitor/10944554?pid=10970224

Geçen hafta iade ettim. Ancak 23 inç olan versiyonuda aynı şekilde göz ağrıtacak diye birşey yok. Yinede deneyip almakta veya sorunsuz iade alan yerden almakta yarar var. Sonra monitöre uçan tekme atasınız gelir. Öyle berbat bir göz ağrısı olamaz.

linkteki monitörde bi anormallik var resimler birbirini tutmuyor. haklısınız 21.5inçlik olanı varmış bu monitörün
  • quote:

linkteki monitörde bi anormallik var resimler birbirini tutmuyor. haklısınız 21.5inçlik olanı varmış bu monitörün

21.5 olduğu için çerçevesi 23e göre daha kalın. Belki 23 inç olanında gözlerde sıkıntı çıkarmayabilir ama 21.5 olanını kesinlikle kimseye önermiyorum. Eğer zenginseniz iade etmeye üşenip monitöre kafa atıp kırarsınız o derece göz ağrıtıyor. 23 inç olanı alacaklara kesinlikle mağazada denemelerini öneririm.
    monitörü satın aldım bu sabah. şimdilik herhangi bir sorun yaşamadım. kontrastını biraz abartmışlar gerçektende. ayarlardan kısıpda kullanıyorum. şuanda memnunum
    Hayırlı olsun hocam. Hocam oyun oynarken telefondan video çekip koyablilir misiniz acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkcano -- 8 Ocak 2016; 22:09:58 >
    o uğraştırır. ama bir ara resim çekebilirim farklı açılardan en azından bir fikir oluşturur akılda
    pazartesi kesin alıcam zaten bir şey ya viewsonic yada seninkinden düşünüyorum aynen yanlardan bakınca kararma oluyor mu ?
    hayır olmuyor, zaten bunu tercih etmemim nedenide bu, pls panel
    Oyunlarda ghosting var mı peki ?
    dota dışında bir oyun oynamadım henüz
    Haftasonu fps(cs,call of duty, battlefield...) tarzı oyunları da deneyip deneyimlerinizi burada paylaşır mısınız hocam .
    masaüstü pc'min güç kaynağı yok şuan, bu yüzden laptopla kullanıyom monitörü. güç kaynağı bulduğumda yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiasco -- 8 Ocak 2016; 23:51:09 >
  • quote:

masaüstü pc'min güç kaynağı yok şuan, bu yüzden laptopla kullanıyom monitörü. güç kaynağı bulduğumda yaparım
    aslında kullandıkça farkettim yukarda bu monitörün göz yorduğunu söyleyen arkadaş haklı. monitörde anormal şekilde bir parlaklık var. oyun oynarken ve film izlerken harika ama internette gezinirken rahatsızlık veriyor. kontrastı kısıyorum ama beklediğim etki olmuyo. sonuç olarak saydığım avantaj ve dezavantajlar hakkında düşünürek karar verebilirsin. ben belki geri götürüp vn247h ile değiştirebilirim...
    bahsettiğim parlaklık normal parlaklık değil bu arada. kontrast parlaklığı. normal bir monitörün kontrastı %100 yapıldığında karşılaşılan durum gibi..
    acaba bu durum normalde, ben 5 yıl boyunca 20inçlik casper monitör kullandığımdan mı bana öyle geliyor eminde değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiasco -- 9 Ocak 2016; 2:08:02 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.