Şimdi Ara

[İPTAL] Asus Strix 2.0 Kulaklık - 250 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Karaman İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Kulak içi bir kulaklığa ve masa üstü bir mikrofona geçtiğim için satmaya karar verdim. Kozmetik açıdan hiç bir kusuru yok. 30.05.2016 tarihinde alındı fakat 19.07.2017 tarihinde kablosunda temassızlık olduğu için garantiye yollamak zorunda kaldım. Garantiden sıfır ürün yolladılar. Yani alacağınız ürün 5 aylık bir ürün olacak. Kutu içeriği eksiksizdir. Mikrofonunu duymak isterseniz özelden iletişime geçin Discord üzerinden konuşabiliriz. Hem sesini duyarsınız hemde sormak istediğiniz bir soru varsa sorabilirsiniz. Önce para sonra kargo şeklinde satmayı düşünüyorum. Enpara ve Ziraat kartım var ikisinden de parayı yollayabilirsiniz. Fiyat olarak 250 Tl düşünüyorum. Ufak bir pazarlık yapabiliriz. Hızlı iletişim için 0507 225 04 51 whatsapptan mesaj atabilirsiniz.

Ürünün Asus sayfası :https://www.asus.com/tr/Headphones-Headsets/STRIX_20/

[İPTAL] Asus Strix 2.0 Kulaklık - 250 TL
    [İPTAL] Asus Strix 2.0 Kulaklık - 250 TL[İPTAL] Asus Strix 2.0 Kulaklık - 250 TL[İPTAL] Asus Strix 2.0 Kulaklık - 250 TL[İPTAL] Asus Strix 2.0 Kulaklık - 250 TL[İPTAL] Asus Strix 2.0 Kulaklık - 250 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crestand -- 15 Ocak 2018; 15:9:0 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.