Şimdi Ara

İptal Durumunda Modem Akıbeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar selam, bir konuda bilgi almak istiyordum. 2014 Eylül'ünde Yalın İnternet bağlatmıştım evime. Aradan 3 senenin üstünde bir vakit geçti, 24 ay taahhüt vermiştim. Uzun bir zamandır bu interneti kullanmıyordum, sadece faturalarını ödüyordum. Zaman bulamadığımdan iptal etmek için de gidemedim bayilere.

1-2 sorum olacak ;

1) Aboneliğimin iptali için faks ile başvurabilir miyim?
    2) Modem evi taşırken sanırım ortadan kayboldu, modemi geri isterler mi?

• modeme ne parası isteyecek, istemez, sen kullanmadığın ayların parasını geri iste

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

modeme ne parası isteyecek, istemez, sen kullanmadığın ayların parasını geri iste

İnternette biraz gezindim de, sürekli 100+ TL kayıp modem masrafı çıkartma olayları gördüm o yüzden sormak istedim.
  • goudelock0 G kullanıcısına yanıt
    modem hediye paketde ise ücretsizdir, ücretliyse eğer, ücretini taksitlerle faturaya yansıtmış ödetmiş olabilirler, peşinde ödetmiş olabilirler, başka türlü modemi emanet verme yok, taahhüt bitmezse alıyolardı, genede başına gelenler bilir, Telekom keyfi şeyler yapabilir.

• 8 yıl önce 20 tlye aldığım zeyxel modemde yok yok, 100 mps bağlantı veriyor, band genişliği ayarı, içerik engelleme var, yok yok, halen kullanıyorum, 3 yıl önce abonesi olduğum telekomdan modem almadım bunu kullandım, böyle bi modemi 20- 30 tl ye gene buluyorsun 2elde,

• 1) Aboneliğimin iptali için faks ile başvurabilir miyim?

abone merkezine giderek iptal isteğinde bulunup verdiği kağıdı imzala, en etkilisi budur, uzaksan fax olabilir, ama araştır sor olup olmadığını.

iptal için gidiş günü, gün 9 da biten taahüte 10 da gideceksin alacak verecek olmasın dersen. bu konuda ben 2 defa 2 iptale gitmişimdir. ikikere gider gelirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 24 Aralık 2017; 20:16:46 >
  • Müşteri hizmetlerinden net bir bilgi alayım o zaman en kısa zamanda. Gün 9da biterse gün 10da gideceksin kısmını pek anlayamadım yalnız.. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: goudelock0

Müşteri hizmetlerinden net bir bilgi alayım o zaman en kısa zamanda. Gün 9da biterse gün 10da gideceksin kısmını pek anlayamadım yalnız.. :)

Taahüdün son Günü 9 ise kapamaya 10da gideceksin

• aslanoto A kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkür ederim, taahhüt biteli 1 yılı geçti, 14 ay falan oldu yaklaşık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.