Şimdi Ara

İPTAL OLUR MU? YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kitapçık etikenin yanlış yere yapıştırılması sonucun sınav iptal olur mu?

bugün kimyaya geçerken gözetmen yandaki sıra ve benim bulunduğum sıradaki etiketleri her parmağına birer tane yapıştırdı ve etiketleri kendi sırasında kağıda yapıştırdı

dikkat dağıtmamak için yaptı

normal de kişinin yanına gidip onun yanında etiketi kağıda yapıştırmıştı fizikte hatta biyolojide de öyle yaptı ama kimyada yapmadı

orada bi yanlışlık bütün sınıfı altüst edebilir, olur da yanlışlık olursa nolacak? cevap lütfen

• sonuçta onları siz yapıştırmıyorsunuz mantıken ve vicdanen oluşabilecek bir hatada onlar sorumludur size bir şey olmaması lazım
  • Benim etiketimi yanlıs yere kodlamisti uyardim. Allahtan gordum yoksa bizim sinifta da boyle bi durum olabilirdi.

Sana gelirsek osym sknti cikarabilir ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AksoyQQ

Benim etiketimi yanlıs yere kodlamisti uyardim. Allahtan gordum yoksa bizim sinifta da boyle bi durum olabilirdi.

Sana gelirsek osym sknti cikarabilir ...

yanlışlık olup olmadığını anca sonuçlar açıklandığında mı öğrenebiliriz?

eğer yanlışlık varsa sonuçlardan sonra itiraz edebiliyor muyuz? süresi var mı? ne zamana kadar? cevaplayın lütfen
  • ragnarlove R kullanıcısına yanıt
    inşallah sıkıntı olmaz hocam
  • Kardesim hic bilmiyorum ben de senin gibi

• etiket yanlış yere yapışsa niye sınav iptal olsun ya senin hatan değil ki

bir sıkıntı olmasın diye dikkatle yapıştırıyorlar yanlışlık yapmamıştır yani sorun olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AksoyQQ A kullanıcısına yanıt
    hocam peki ösym'ye nasıl ulaşabilirim ?
  • bichpalinbideeinstein kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam sen pazartesi bi ara böyle böyle bir şey olabilir dilekçeyle filan ösym belki sonuç açıklamadan düzeltir hata varsa
  • şüşko kullanıcısına yanıt
    hocam yandaki beş sıraya sol elindekileri bizim sıraya sağ elindeki parmaklarına yapıştırdı ve sırasına geçti yapıştırdı

sıralar da sıralı değildi 3er 3er atlıyordu be 9. sıradaydım önümdeki 6. sıradaydı yandakiler de aynı şekilde, böyle olunca yanlışlık çok olası

acaba ösym optikte kodlanılan kitapçığa mı bakıyor yoksa etikentteki karekoda göre mi? cevaplayın lütfen
  • bir şeyler yazın beyler lütfen
    hocam o karekod kitapçığın kimliği gibi bir şey. gözetmen eğer yanlış yapıştırdıysa senin optiğinde yazan soru kitapçık numarasıyla karekodun ait olduğu kitapçık numarasının farklı olduğunu anlarlar, bunun da sana bir yaptırımı olmaz bence. bir yaptırımı varsa gözetmene olur, sınavın iptali/değerlendirilmemesi gibi bir şey olmaz.

içinin rahat etmesi için bir ara sor istersen ösymyi yoksa 11 temmuza kadar düşün düşün çıldırırsın
    hocam ösym bunu kopya olarak görebilir mi?

acaba yarın arasam ulaşabilir miyim yoksa illa haftaiçi mi olmalı?

itiraz etmemin bi süresi var mı? ve bu sonuçlardan önce mi olmalı sonra mı? cevaplayın lütfen

bir de numarası "444 6796" bu mu?
  • yorumlarınızı bekliyorum millet lütfen görüşlerinizi atın
    kopya olarak görmez. diyelim senin kitapçık numaran 1234 yazıyor optikte, ama karekodun ait olduğu kitapçığın numarası 5678. senin önünde arkanda ya da yanında oturan insanların kitapçıklarında da böyle tutarsızlıklar var. yani oradan gözetmenin hata yaptığını anlarlar, onun görevi çünkü o karekod olayı.

için rahat etsin istiyorsan ara ama yarın ulaşamazsın, pazartesi saat 10'dan sonra falan ara. numarasını bilmiyorum internette vardır. itirazın belli bir süresi var tabi de önce mi sonra mı bilmiyorum. arayınca sorarsın. panik yapma bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
  • hocam bu etiket işi önlem olsa gerek. soru kitapçık numarasını optiğe yanlış kodlama durumunda etikete bakıyorlardır. bence bi sıkıntı çıkmaz, zaten 2 senelik uygulama. öncesinde etiket yoktu.

yine de ösym'yi ara. kural hatası varsa bile senin suçun yok. olan gözetmene olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tazemeta- -- 17 Haziran 2017; 22:5:35 >
    çok teşekkür ederim gerçekten, allah razı olsun
  • çok teşekkür ederim kardeşim
    sağ ol hocam senden de. bir sıkıntı olmaz büyük ihtimal, rahat ol
  • Barkod sorunu olduğunda kitapçık numarası, kitapçık numarası sorunu olduğunda da barkoda göre okunuyor. Kafanızı sıkmayın ösym bilişim ağı gayet ileri seviyede.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.