Şimdi Ara

İptv izleyememe (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
3
Favori
7.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar bendede aynı sorun var yayınlarda donma oluyor 100mbps uydunet kullanıyorum statık ıp gecsem sorun duzelırmı aylık 30 lira ücreti varmıs. kullananlar cevap verırse sevınırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sol fiber 500 mbit kullanıyorum.2 haftadır aynı sorunu yaşıyorum mobilden izlemek zorunda kaldım maçları ama bi yere kadar PC den DNS değişerek denedim olmadı.kurcalamaya devam çözüm bulursam buraya yazarım

• JacobTs kullanıcısına yanıt

bende uğraşıyorum

• arkadaşlar 10 gb lık aylık free vpnler var modeminizdestekliyorsa arayüzden giriş sağlayarak maç esnasında kullanabilrisiniz

• Bu haftasonu inanılmaz dalgalıydı veri akışı  

• Çözüm bulunamadı mı bu konuya ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Evolution13 kullanıcısına yanıt

Boşuna para ödemeyin bence çünkü sabit ip almanın bu konuda çözüm sağlayacağını sanmıyorum. İkisi çok alakasız şeyler. Sorunun kendi network ağınızdan kaynaklanıp kaynaklanmadığını araştırdınız mı? Mesela kablosuz mu bağlanıyorsunuz, kablolu mu? Kablosuz ise bence kablolu bağlantıyı bir deneyin.

• JacobTs kullanıcısına yanıt

Bir çözüm bulabildiniz mi? Ben de sol 500'lük tarifeye geçmeye düşünüyordum yorumu görünce merak ettim son durumu

• bacardi cola B kullanıcısına yanıt

hocam en son dns değiştim ama sorunu çözen dns mi tam olarak bilmiyorum.Şuanlık sorun yok gibi görünüyor.Tekrar olursa vpn ile bağlanmayı denerim durumu buraya yazarım.

• 30 mb vdsl ile eski evde (vodafone) hiç kasmadan cam gibi izliyordum. Yeni taşımdım tt fiber varmış. Yine vodafone üzerinden tt altyapısı fibere geçtim 100 mb modeme kadar fiber geliyor. Şuan Liverpool-City maçını telefonun mobil internetini tv ye paylaştım öyle izliyebiliyorum.

• sabit ip çözüm değil demedim olmadı malesef

• Çözüm;

1-Abonelik hizmeti aldığınız yeri değiştirmek (diğer firmalarda da aynı sorun ileride çıkabilir)

2-VPN kullanmak (iptv hizmeti aldığınız yer yurtdışı lokasyonundan bağlanmanıza izin vermeyebilir)

• konuyu hortlatıyorum ama

tv de google dns ile izleyebiliyorum en azından hız 3mb lerde sabit kalıyor ve çoğu zaman sıkıntı çıkmıyor arkadaşlar! Android box da var onda ve Pc de(genel anlamda), telefonda ise (hiç yaşamadım aynı wifi ile kullanmama rağmen) hiç yaşamıyorum aynı sıkıntıyı. Beni şaşırtan olay bu aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armyoflovers -- 27 Temmuz 2023; 0:23:8 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.