Şimdi Ara

İPTV KULLANANLAR KONUYA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
4
Favori
6.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yardımcı olurum hocam, zaten kullanıcı panelinde tv, telefon bilgisayar vb kurulum rehberi bulunuyor. bilgisayarda windows media player veya vlc ile izleyebilirsiniz. tv de ise iptv player indirilip oradan izleniyor.

• erdemirci kullanıcısına yanıt
    Openbullet yada Qpython dan taradığını vermiyorsundur umarım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu sitede eski ve referanslı üye olarak yazıyorum,

donma vs olmayan, maçları kaliteli olarak seyredilebilen, filmlerin içinde kayboldugumuz bir platform kullanıyorum. fiyatı da uygun. whatsapp destekleri de çok hızlı.. tavsiye ettiklerim de çok memnun.. özel mesaj yazın size hangisi oldugunu söyleyebilirim isterseniz.

• Pc.programcı kullanıcısına yanıt

Bu arkadaşa mesaj atıp sormayın, dalga geçiyor, saçma sapan cevaplar yazıp duruyor ama IPTV hangisi onu yazmıyor. Zamanınız çoksa yazın siz bilirsiniz yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Vader

Bu arkadaşa mesaj atıp sormayın, dalga geçiyor, saçma sapan cevaplar yazıp duruyor ama IPTV hangisi onu yazmıyor. Zamanınız çoksa yazın siz bilirsiniz yani.

Bana emir verir gibi sorarsan cevap alamazsın.
    En az 20 kisi sordu, hepsi ile tek tek yazistim. Cevaplar verdim , hem de anında. Ama emir verir gibi kimse sormadı. Sorarsa cevap alamaz.. net..

• Arkadaşlar merhaba benimde yardıma ihtiyacım var iptv almak istiyorum özelden yardım edermisinşz

• erdemirci kullanıcısına yanıt

Merhaba özelden bana link atar mısınız inceleyeyim.

• Beyler şampiyonlar ligi ve elemeleri hangi yabancı kanalın verdigini nereden öğrenebiliriz. Sürekli takip için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kvardar77 kullanıcısına yanıt
    m.liveonsat.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dezenfekte39 -- 14 Ağustos 2024; 1:51:39 >
  • zippylink
    Alfa IPTV
    https://zippylink.io/z844qr

Yasal mı değil mi ben bilmem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pablo Vader -- 16 Ağustos 2024; 13:40:33 >
  • KıbrıslıErhan K kullanıcısına yanıt
    Test yayini verebilirim

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt
    Bu lar 3 kagitci ben 1 yil once kulla
    Niyordum uyeligim varkan serer degistirdik sizin uyeliginiz eski serverde yeni servere tasiriz ama 300 tl ist diler 300 tl de yeni abonelik ucreti idi

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt
    Yasal degildolandira bilirsiniz benim gibi

• referansı olmayan firmalara inanmayın güvenmeyin. en doğru bilgiyi kulanıcılardan oda uzun süreli kullananlardan öğrenirsiniz. ben çevremdeki yakın arkadaşlarıma danışarak alırım ki şükür 2 yıldır kullandıgım yer var. sizde bence öyle yapın para kolay kazanılmıyor

• Benim sürekli aldığım bir yer var hızı çözünürlüğü akıcılığı ve platform çeşitliliği vs herşeyi çok güzel ama +18 kapalı veriyor o yüzden çok uyguna veriyor sağolsun.

• davut6767 D kullanıcısına yanıt
    Bende 4 yıldır Alfa kullanıyorum .İnternette aradığınızda çıkan sayfa dolandırıcı sayfası.Aynen söylediğiniz şekilde milletten para alıyor.Alfa yı 8 yıldır kullanan arkadaşlarım var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.