Şimdi Ara

İPTV KULLANANLAR KONUYA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
4
Favori
6.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben german ıp TV kullanıyorum 1 yıldır gayet memnunum sorun olduğunda site üzerinden veya WhatsApp hattından ulaşabiliyorum .aynı anda farklı platformlarda izleyemiyorum , yayınlar 50 sn geriden geliyor ıptv linkini kendin düzenleyebiliyorsun burası güzel bence aile içinde +18 leri ve gereksiz şeyleri çıkardım dizi film Netflix spor yeterli benim için tavsiye edebilirim
  • Hiçbiri IPTV normal TV yayını kadar güven vermez donma etme konusunda. Bu yüzden boşuna para vermeyin. Nette bolca site var. Eğer hızınız çok kötü değilse donmaz çoğu site.
  • fırtan kullanıcısına yanıt
    Hocam özel bakabilir misin ?
  • +
  • Ben IPTV kullanıyorum. Yardımcı olurum. Üyelik ücretleri tek kullanıcı ve çift kullanıcı olarak farklidir
    Referansimla üye olursanız artı 1 ay fazla izlersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemirci -- 3 Şubat 2021; 17:30:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdemirci kullanıcısına yanıt
    Hangi iptvyi kullanıyorsunuz hocam? İnternet hızımız cok iyi değilse donmalar yaşar mıyız ve tvde kullanabiliyor muyuz
  • Stb player ile hem pc hem tv de rahat rahat izliyorum. Hatta uzun süre kapanmıyor şuan 2 aydır bir iptv izliyorum beleş her türlü kanal var... Stb ye girilecek kodları telegram üstünden bir kanaldan temin ediyorum. Özelden yazarsanız yardımcı olabilirim.
  • Yardımcı olabilirim hocam. Özel mesaj atabilirsiniz.

• IPTV kasar genelde ama ona göre tam gol olucakken takılırsa sinirlenirsin.
    İnternet hızı önemli ama tek etken değil bazı hainler 20kişinin girebilceği server'a 50kişi sokuyor fazla para kazanmak için oyüzden donmalar olabiliyor.
    Bir tık fazla para isteyip seni premium az kişinin olduğu server'lara koyanda olur onlarda pek takılma olmaz.

Biraz şans işi denemeye başla birilerini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 6 Şubat 2021; 12:39:57 >
  • IP TV nerden alabilirim tavsiye edermisiniz.

• Özellikle güncel alt yazılı yabancı diziler lazım arkadaşlar. Yardımcı olabilirseniz sevinirim

• iptv tavsiyesi lazım özelden yeşillendirebilirsiniz.

• hocam 3 aylık 150 tl den temin ederim

• hatta 4 aylık süresi var. Benim üyeliğim varken yeni kampanyadan 1 yıllık almıştım. Şimdi 21,01,2024 e kadar geçerli bir üyelik boşta.

• Ücretsiz iptv var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arioiptv.com 2 yildir bu firimayi kullanıyorum gayet memnunum fiyat olarakda sektörde en iyileri gecikmesiz spor kanallarida var

• www.iptv.cam hocam bir göz at dilersen.

• 3 AYLIK İPTV HAFTA SONUNA ÖZEL SADECE 100 TL

• erdemirci kullanıcısına yanıt
    Daha önce hiç almadım ve kurulum nedir bilmem, yardımcı olursanız alıp denemek isterim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.