Şimdi Ara

İPTV KULLANANLAR KONUYA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
4
Favori
6.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Guek facede kotu ama millet parayi almis yayinlarini kapatmis oyle diyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • davut6767 D kullanıcısına yanıt

İademi yapmışlar hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekst79 T kullanıcısına yanıt
    Facebook uzerinden iptv alanlar odeme yspmis ama yayin alamamislar paralarini iade etmemisler

• davut6767 D kullanıcısına yanıt

Ben telegeamdan aldım hocam, 3-4 yıldır kullanıyorum, bir çok guek ismi ile satış yapan var

• Ben de iptv satin al mak istiyorum ip tv satıcılarını araştırdım en iyi iptv diye jürgen iptv den çok bahsediyorlar 2019 den bu yana güzel yorumları var acaba gerçek web sayfaları hangisi direk google da çıkan mı ?

• En iyi ip tv icin kullanip test etmek gerekiyor 1 aylik alip kullanmak ve deneyimlemek en iyisi yaklasik 2 aydir en son kullandigim beklentiminde ustunde gs bjk derbisinde en ufak sikinti olmadi umarim uzun yillar bole giderde arayis isine tekrar geri donmem ( isim isteyenler istemesin cok kisi olunca donabilir😁)

• bende bir süredir jurgen kullanıyorum . çok fazla kanal ve vod çeşiti var . gayet memnunum

• Kqpeli kullanıcısına yanıt

sormamak elden değil, öm atabilirseniz çok makbule geçer hocam

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt

ben de ÖM rica edebilir miyim, sağolun

• tamatum T kullanıcısına yanıt

Gönderdim

• bende öneri alabilirim, TV geldi ilk 1 ay test etmek isterim tabi almadan önce ücreti mukabilinde :)

• anillsayip A kullanıcısına yanıt

hocam satari iptv önerebilirim spor yayınları güzel gecikmesi düşük ve donma takılma nadir - film vod arşivi ise baya geniş ama kategori düzenlemesi daha iyi olabilirmiş aynı filmden 2-3 tane olabiliyor farklı kategorilerde, destekleri çok hoşuma gitti ne zaman yazarsam anında dönüş alıyorum , haricinde farklı firmalardanda test al kafana yatana bak.

• Elimde 2 tane 1 kullanıcılı 21 Ekim 2028'de bitecek guek iptv var birini uyguna elden çıkarmayı düşünüyorum.

• Ben bi torrent sitesinden aldım. Siteden SVIP satın alınca IPTV hediye ediyorlardı. 1 sene kullandım gayet memnundum. Hatta bu sene 2 yıllık aldım. Güncel VOD'lar var. Çalışmayan içerikler için bildirim yapılınca geri dönüyorlar. t.gram sayfaları var. İstenilen içeriği de kısa sürede yüklüyorlar.

Yorumlara pek aldanmayın. Orada fake yorum basan da oluyor. Kullanıp da memnun kalanların tecrübeleri çok daha önemli.

Maç yayınlarına gelecek olursak: Gayet makul. alternatif yayınları oluyor zaten. Maç kanallarının;

576p

HVEC

60 FPS

1080 gibi 3-4 kanalı oluyor.

• GUEK IPTV SATIN ALIN KEYFİNİZE BAKIN.

İPTV KULLANANLAR KONUYA
    İPTV KULLANANLAR KONUYAguek iptv, en iyi iptv, ücretsiz iptv,
    Ana Sayfa
    https://guektvpro.com
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.