Şimdi Ara

İPTV KULLANANLAR KONUYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
4
Favori
6.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar sadece maçları takip etmek için iptv satın almayı düşünüyorum. Kullanıp önerdiğiniz bir yer var mıdır ? İphone da uygulama kurulabiliyor mu ? Ve bir üyelikten iki kişi aynı anda maç izleyebiliyor muyuz ?

• Hocam amcam kullanıyor 1 yıldır. Ama her sene 300 Tl gibi bir fiyat ödemeniz lazım sanırım. Doğubank tan almıştı amcam ama internet ten de alabilirsiniz. Doğubank güvenilirdir, bir sıkıntı olduğunda yardım edebilirler ama kazıkçılar.

• Fiyatlardan haberim var ama aylık beinsports paketleri çok daha pahalı hocam. Doğubankın ne olduğuna dair bir fikrim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajorWindows

Fiyatlardan haberim var ama aylık beinsports paketleri çok daha pahalı hocam. Doğubankın ne olduğuna dair bir fikrim yok

Hocam Doğubank Sirkeci Eminönü nde bir işhanı. Amcam full paket aldı sanırım, spor dan, filmlere kadar her türlü kapalı kanal mevcut.  

• Hocam ben internetten kullanan birine denk gelsem bi kaç soru sorup hemen alıcam bakalım, denk gelir illa ki birisi burdan.
  • bizde var benim cahil babam bile internetten bulup alabildiyse sizde alabilirsiniz diye düşünüyorum.

aylık 15 tl lik falan almayın yalnız. maçlar donar.

o dedikleriniz aldığınız paketle alakalı.
    1 kişilik paket alırsan aynı anda hem tel hem pc den izleyemezsin ama sıra sıra istediğin alette izleyebilirsin herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 2 Şubat 2021; 19:3:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim için önemli olan iptv bulmak değil, ip tv'nin kalitelisini bulmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MajorWindows -- 2 Şubat 2021; 19:3:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    m8 kullanlar konuya lütfen
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajorWindows

Hocam benim için önemli olan iptv bulmak değil, ip tv'nin kalitelisini bulmak

o iş karışık hocam.

çok çok ucuz paket almayın problem olmaz bence.

şimdii interneten bi tavsiye görürsün ama o tavsiye %90 iptv sahibinin yaptırdığı reklamdır.

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Çok bi isteğim yok hocam maçları net bi şekilde izleyeyim yeter
  • ercanzzy E kullanıcısına yanıt
    Hiç bilmiyorum hocam böyle şeyleri
  • +
  • mobil uygulama var bende parasız donmadan maç izleyebiliyorum

telefonun android ise pm at sana linkini atayım.

Aynı zamanda diğer belgesel film dizi kanalları da var.

bir ara aliexpress üzerinden 1 aylığa 15 tl ye almıştım.

İş görebiliyor.

1 üyelikten 2 kişi izleyemez yayın kapanıyor anında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhacker09x -- 3 Şubat 2021; 0:41:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercanzzy

Bu mesaj silindi.
    Beinconnecte oluyo
  • xhacker09x X kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonum iphone hem de televizyondan da izlemek istiyorum onun için iyi bi ip tv edinmek istiyorum ama hiç kullanan yok galiba
  • Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt
    Hocam ben sitelerden daha iyi oldugunu biliyorum iptvnin hem de reklam falan uğraşmıyosun orası iyi. Şöyle kaliteli bi iptv kullanan çıksa iyi olacak ama bir türlü denk gelmedi
  • Hocam bende araştırıyorum bu konuyu 2 gündür. Androidbox aldım ve içinde hayrına üyelik vermişler ama futbol kanalları açık değil. Daha önce illegal olduğundan dolayı server ları kapanan firmalar olmuş. Dolayısıyla ben muhattabı olan bir firma arıyorum. Androidbox aldığım yer yıllık 200 tl. Kapanırsa paranı alırsın abi dedi. Yarın onu aramayı düşünüyorum. Tek bir cihaz girebiliyor bu bağlantılara, 2 cihaz olursa biraz daha indirim oluyor, 200+200 400 değilde 350 tl gibi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.