Şimdi Ara

IQ'UM 124 MÜŞ İYİMİ KÖTÜMÜ YARDIM LÜTFEN? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
11.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buraya bu sebepten konu açan adamın iq su 124 cıkarsa way halmize..
    inanmayın iq testlerine..o tip sorular çözmeyi cok seferim..hatta int indirdigim testte iqum 141 çıkmıştı..
    ama bugün girdigim sınavla birlikte 5 dersten kaldım..
    141 iq ya sahip adam 5 dersten kaldıgın dü$ünürseniz hiçbi kimsenin okulu biteremesi lazım..
    taqmayın iq ya felan..
  • gicikoldugum birinin normal cümlelerinden birine benzemis bu baslik,

ay sizce ben güzel miyim?bu gün beni sinifin en güzeli sectiler

konuyu acan arkadas alinmasin,ben ortaya söyledim

bu arada iq testini tam adam gibi yaptirmadim hic,ama 124 bile cikmaz herhalde,bayagi düsük cikma ihtimali var.Ama bir gün bende adam akilli yaptirmak istiyrum.

• @elec bırak farkın olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

buraya bu sebepten konu açan adamın iq su 124 cıkarsa way halmize..
    inanmayın iq testlerine..o tip sorular çözmeyi cok seferim..hatta int indirdigim testte iqum 141 çıkmıştı..
    141 iq ya sahip adam 5 dersten kaldıgın dü$ünürseniz hiçbi kimsenin okulu biteremesi lazım..
    taqmayın iq ya felan..

aynen aynen, sonra bende üni yi 5,5 yılda zor bitirmiştim kıbrısta, 142iq nun pek bi faydasını görmedim yani açıkçası

• aynen ben de uni yi 9 sene de bitirdim 194 iq hiç bi işe yaramadı açıkçası..
  • üni 9 senede nasil bitiyor? sinir 8 degil miydi? ya da 7 miydi acaba?
  • üniye göre sıra degi$irde 194iq ya ancak $öyle bi hareket yapılır.
    sınır 190 karde$im bu kadarda atma..
  • şimdiye kadar ciddi araştırmlarda en fazla 160 IQ a ulaşıldı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: barsgan

şimdiye kadar ciddi araştırmlarda en fazla 160 IQ a ulaşıldı.

einstein amcanınki 200
  • quote:

Orjinalden alıntı: barsgan

şimdiye kadar ciddi araştırmlarda en fazla 160 IQ a ulaşıldı.

ben insanın son kapasitesinin 190 oldugun duymu$tum..
    bi japon welet wardı 12 ya$ında tıp okuyodu onunki 161 di galiba yanlı$ hatırlayabilio olabilirim..
  • böle soruda olmaz ya IQ um 124 dion bide böle bişi için yardım istion

• quote:

Orjinalden alıntı: caco2

IQ'un gerçekten 124 olsaydı foruma "iq'um 124 çıktı, iyimidir, yardım edermisiniz?" Yazmazdın

walla agzimdan aldin

• einsteini bilmiyorum...???
    onun için yorum yapamıycam.

japon velet de bir şey ifade etmez. 12 yaş için yapılan IQ testleri farklı.
    18 ve daha yukarısı yetişkin sayılıyor.

insanlarda zeka 20li yaşların sonuna doğru doruğa çıkar sonra çok yavaşça azalırmış.

ama yaşlanınca bunayanlarda hızla düşüyor tabi.
    bunlar kesin olmayan işler. öyle şurdan-burdan kağıtlardaki testleri çözmekle
    bir şey olunsaydı bütün dünya dahi olmuştu zaten. böyle şeylerin doğru olamayacağı çok belli değilmi.
    ciddiye almayın bu gibi haberleri.
  • son paragrafa +1
  • evet orta zeka derecesi yani normal bir insanın ıq su 90-100 civarından başlıyor 130 a kadar.130 dan sonrası üstün zeka bölümüne geliyor.

benim ıq da 127 çıkmıştı kanald de yapılan türkiye ıq maratonu falan varya orda işte.

yaşımda 17

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 11 Temmuz 2005, 22:53:49 >
  • quote:

buraya bu sebepten konu açan adamın iq su 124 cıkarsa way halmize..
    taqmayın iq ya felan..

ya dostum zaten iq ile derslerrin hiç alakası yok ki.çalışmıyosan anlamazsın ama zekisindir yada çalışyosundur yine anlamıyosundur buda salak olduğun anlamına gelmezki mesela ben matematikten siti sene anlamam ama etrafıma sorsan zeki olduğumu söylerler yani.buda böyle bişey.

sonra mesela bi sınavdan 0 aldığımda annemler salakmısın diyolar sinir oluyom ne alakası var diye sonra düzeltiyom iyi alıyom aferin zeki çocuk diyolar buna dahada çok sinir oluyom.

• Benim bildiğim Jim Morrison'un iq'su 149 ve bu çokk yüksek falan deniyordu. Artık sayılar değişiklik gösterebiliyor, tıpkı termometreler gibi, ama pek de güvenilir değil tabi.

Bu arada benim yukardaki yazımı ciddiye alıp cevap verenleri de tebrik ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugay16

ya dostum zaten iq ile derslerrin hiç alakası yok ki.çalışmıyosan anlamazsın ama zekisindir yada çalışyosundur yine anlamıyosundur buda salak olduğun anlamına gelmezki mesela ben matematikten siti sene anlamam ama etrafıma sorsan zeki olduğumu söylerler yani.buda böyle bişey.

sonra mesela bi sınavdan 0 aldığımda annemler salakmısın diyolar sinir oluyom ne alakası var diye sonra düzeltiyom iyi alıyom aferin zeki çocuk diyolar buna dahada çok sinir oluyom.

yok ya ortalam 1 2saat çalışıyorum..
    daha fazlası olmuyor..bi laf wardır zeki insanlar genelde tembeldir diye..aha o laf benim için yapılmı$..hayatımda bi kere bile adam gibi oturup günü günene veya 1hafta önceden sınawa çalı$tıgımı hatırlamıyorum..
    öss sınawına girecegim yıl bile öss denemelerinden kaçıp generals oynamaya int. cafeye giderdik..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tugay16

yok ya ortalam 1 2saat çalışıyorum..
    daha fazlası olmuyor..bi laf wardır zeki insanlar genelde tembeldir diye..aha o laf benim için yapılmı$..hayatımda bi kere bile adam gibi oturup günü günene veya 1hafta önceden sınawa çalı$tıgımı hatırlamıyorum..
    öss sınawına girecegim yıl bile öss denemelerinden kaçıp generals oynamaya int. cafeye giderdik..

işte aynen bende lgs ye bir gün kalmış ben hiç oturup bi tane test çözmemişim annem sinirden tırnaklarını yiyor ve ben pc nin başında hiç bişey olmamış gibi umursamazca diablo oynuyom gerçi lgs yi de kaZAnamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 11 Temmuz 2005, 23:23:56 >

• merak ediyorum o zaman o kanal d nin yaptigi iq testinin asli var miydi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.