Şimdi Ara

IQ'UM 124 MÜŞ İYİMİ KÖTÜMÜ YARDIM LÜTFEN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
10.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YA İNGİLİZCE Bİ İQ TSTİNE GİRDİM 124 DİYOR. İYİ MİDİR NEDİR SALMIYIZ AKILLIMIYIZ.
    BİDE İNGİLİZCE KELİMELER SORDU DEMEKKİ TÜRKÇESİNE GİRSEM DAHA YÜKSEK ALCAM DEMİ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [alex] -- 11 Temmuz 2005, 13:49:31 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

IQ 124: İyi mi Kötü mü?

IQ 124, ortalamadan yüksek bir zeka seviyesidir. Genel popülasyonun yaklaşık %10'u 124 IQ seviyesine veya daha yüksek bir seviyeye sahiptir.

İyi Yönleri:

• 124 IQ seviyesi olan kişiler genellikle iyi problem çözme ve analitik düşünme becerilerine sahiptir.
    • Bilgiyi hızlı bir şekilde kavrarlar ve karmaşık konseptleri anlarlar.
    • Akademik ortamlarda başarılı olma eğilimindedirler ve öğrenme konusunda heveslidirler.

Kötü Yönleri:

• 124 IQ seviyesi olan kişiler bazen geleneksel eğitim ortamlarında sıkılabilirler, çünkü materyali çok kolay bulabilirler.
    • Dikkat dağınıklığı veya hiperaktivite gibi bilişsel zorluklar yaşama olasılıkları biraz daha yüksek olabilir.
    • Mükemmeliyetçilik eğilimi olabilirler, bu da stres seviyelerini artırabilir.

Genel olarak, 124 IQ seviyesi hem iyi hem de zorluklar sunan bir özelliktir. Kişilerin bu zeka seviyesinden en iyi şekilde yararlanmak için güçlü yönlerini geliştirmeleri ve zayıflıklarını yönetmeleri önemlidir.

Sonuç:

124 IQ seviyesi, kişinin kapasitesinin bir göstergesidir. Bu seviyedeki kişiler, zorluklardan yararlanarak potansiyellerini ortaya çıkarabilir ve hem kişisel hem de profesyonel yaşamlarında başarılı olabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yanlış hatırlamıyorsam 130 un üstü üstün zeka idi.yani 124 iyidir.
  • sende biliyosun 124ün iyi olduğunuda burda soruyosun ki bizde görelim
    nerde yaptılar testi
  • yok ya yemin ederim internette yaptılar.
    hadi ya o kdr iyi diilmdir abi emin misin ya :)
  • IQ'un gerçekten 124 olsaydı foruma "iq'um 124 çıktı, iyimidir, yardım edermisiniz?" Yazmazdın
  • benim bildiğim ortalama ıq 100dür
  • 140'ın üstü abi o
  • ne alakası var kardeşim.
    akıllı bi insan illa iq nun dereceleri hakknda bilgisi mi olmas gerekir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [alex]

YA İNGİLİZCE Bİ İQ TSTİNE GİRDİM 124 DİYOR. İYİ MİDİR NEDİR SALMIYIZ AKILLIMIYIZ.
    BİDE İNGİLİZCE KELİMELER SORDU DEMEKKİ TÜRKÇESİNE GİRSEM DAHA YÜKSEK ALCAM DEMİ?

walla hiç belli olmuyo yazdıklarından:)))))))
  • yaş kaç birader
  • 20 noldu ki
  • iq testi okadar basit birşey değildir internette felan yapılanları ciddiye almayın gerçekten merak ediyorsan bir üniversiteye başvur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [alex]

ne alakası var kardeşim.
    akıllı bi insan illa iq nun dereceleri hakknda bilgisi mi olmas gerekir.

Hayır şart değil ama akıllı olan birisi araştırır bulur. Çok merak ediyorum iq testinde 80 çıksaydı gene buraya iq"um 80 çıktı, nasıldır? diye yazacakmıydın!!!!!!!!!
  • BABACAN SENI KAZIKLAMIŞLAR. NETTE IQ ÖLÜÇÜMÜMÜ OLUR YAHU.ADAMLAR BAYA HAZIRLANIYOR 140 160 YAPIO SEN NASIL 124 YAPTIN.(KÖTÜLEME AMAÇLI SÖLEMİYORUM BUNLARI)ASLINDA BU BİR BAŞARI BENIM GÖZÜMDE KUTLARIM SENI..
  • quote:

Orjinalden alıntı: caco2

IQ'un gerçekten 124 olsaydı foruma "iq'um 124 çıktı, iyimidir, yardım edermisiniz?" Yazmazdın

• Benimki 142 çıkmıştı, Kıbrıs ta Üniversitede yapılmıştı..
  • normalde 18 yaş ve üstü herkes için ortalama zeka yaşı 100 üzerinden 100 dür ama bu az-çok oynar.
    90 ile 110 arası normal sayılır ve insanların % 90 ı bu seviyededir.

daha üstü yüksek zeka daha altı düşük zekadır.

sorun şu ki ayaküzeri yapılan tek bir zeka tesitinde çıkan sonuçlar hiçbir şey ifade etmez.
    aynı kişi 1-2 gün farkla çok değişik zeka seviyeleri gösterebilir. hem piyasaya düşmüş
    zeka testleri uzmanlarca hazırlanmamış uyduruk şeylerdir.
    onlara kalırsa herkes süperzeka çıkıyor. hiçmi aptal yok bu dünyada yani.

gerçek seviyeyi anlamak için çok daha uzun zaman testleri tekrarlamak ve uzmanlarca incelemek gerekir.
    bir alanda çok bilmek zeki olmak demek değil. başka biri o konuyu bilmediği için düşük zekalı çıkabilir
    ama aslında daha yüksek zekalıdır. bu farkları ancak uzmanlar anlar.

• benimki 310 çıkmıştı en son...
  • atma niyazi din kardeşiyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: klonajinsky

benimki 310 çıkmıştı en son...

Benim 600'e dayanmıştı TMSF el koydu.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.