arkadaşlar ben yeni bir psp aldım yani daha acemiyim orada IR PORTU var ama ne işe yaradığını bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
evet ya biri bana da anlatsın
kumanda programında işe yaradığını biliyorum
süs olsun diye koymuşlar
programlar var IR portunu kullanarak data transferi sağlıyolar cep telefonuna falan data gönderebilirsin mesela
bi işe yarıyodur heralde koskoca sony bu
yasal olarak bişeye yaramıyor sony desteklemiyor zaten yeni slim psplerde bi halta yaramadıgı için kaldırıldı.ama homebrew programlar kullanabiliosun
quote:
Orjinalden alıntı: Snaqe
süs olsun diye koymuşlar
programlar var IR portunu kullanarak data transferi sağlıyolar cep telefonuna falan data gönderebilirsin mesela
bi işe yarıyodur heralde koskoca sony bu
gerçekten çok saçma adamlar illa yasa dışı yollar kullan diyorlar. bu bu özellikleri koyduk ama kullanmak için yasadışı işler yapman lazım. halbuki koysalar dosya transferiydi kumandaydı orjinal versiyona. ya kopya oyun için değil de sırf bu extra programlar ve özellikler için istiyorum versiyon düşürmeyi
sony'nin irda'yı süs iin koyduğu bir bakıma doğru aslında...
fakat birkaç programla işe yarar hala getirilebilir...
ama programların çalışması da kolay bir iş değil...çalışmaması olası olan çalışsa da işe yaraması pek mümkün değil...ama yine de siz bir deneyin versiyon farklılıklarından kaynaklanan bir durumsa kolayca çözülebilir...
Sony'nin sanirim bunula ilgili planlari vardi ama sanirim vazgecti sonradan, cunku yakinda cikacak "PSP slim"de kizilotesi yok
Kumanda programi cok eglenceli, deneyin kesin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme