Şimdi Ara

IR portu konusunda yardım istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben yeni bir psp aldım yani daha acemiyim orada IR PORTU var ama ne işe yaradığını bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

• evet ya biri bana da anlatsın
  • kumanda programında işe yaradığını biliyorum
  • süs olsun diye koymuşlar

programlar var IR portunu kullanarak data transferi sağlıyolar cep telefonuna falan data gönderebilirsin mesela

bi işe yarıyodur heralde koskoca sony bu
  • yasal olarak bişeye yaramıyor sony desteklemiyor zaten yeni slim psplerde bi halta yaramadıgı için kaldırıldı.ama homebrew programlar kullanabiliosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Snaqe

süs olsun diye koymuşlar

programlar var IR portunu kullanarak data transferi sağlıyolar cep telefonuna falan data gönderebilirsin mesela

bi işe yarıyodur heralde koskoca sony bu

• gerçekten çok saçma adamlar illa yasa dışı yollar kullan diyorlar. bu bu özellikleri koyduk ama kullanmak için yasadışı işler yapman lazım. halbuki koysalar dosya transferiydi kumandaydı orjinal versiyona. ya kopya oyun için değil de sırf bu extra programlar ve özellikler için istiyorum versiyon düşürmeyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sony'nin irda'yı süs iin koyduğu bir bakıma doğru aslında...

fakat birkaç programla işe yarar hala getirilebilir...

ama programların çalışması da kolay bir iş değil...çalışmaması olası olan çalışsa da işe yaraması pek mümkün değil...ama yine de siz bir deneyin versiyon farklılıklarından kaynaklanan bir durumsa kolayca çözülebilir...
  • Sony'nin sanirim bunula ilgili planlari vardi ama sanirim vazgecti sonradan, cunku yakinda cikacak "PSP slim"de kizilotesi yok

Kumanda programi cok eglenceli, deneyin kesin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.