Şimdi Ara

### ßir yudum tebessüm... ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

19:30 Akara ana haber bültenine hosgeldiniz.
    Ash slotunda yer bulamayıp slota Trol Warrior ceken okçu Guardlar tarfından yakalandı saat 17:35 civarı 42 levelli okcunun Troll Warrior cekmesi sonucu 3 civciv agır yaralandı,62 lik bufffer da hayatını kaybetti fakat birisi 30 tas diye 4 tasa kaldırınca buffer hayal kırıklıgına ugradı.Burdan Buffer a gecmiş olsun diyoruz.Hayırlı bi vatandaş sayesinde Gm e haber verilen okcu guardlar tarafından yakalanıp Xigenon agır ceza mahkemesine götürüldü.

Inn Hostesler Xigenon kralından zam istediler fakat kral bu teklifi sert bi şekilde reddetti.Bunun üzerine Inn Hostesler grev yapmaya basladılar ve kimsenin parasını ve esyalarını vermiyolar.Zam alıncaya kadar greve devam edeceklerini söylüyolar bunun üzerine Xigenon Gm i kral ile konusmaya gitti.

Bu seneki moda +7 full chitin set.Moradonda yapılan defilede chitinler ve chitin sheller göz kamastırdı.

Her yıl orc lar ile humanlar arasında düzenlenen futbol macı bu senede yapıldı.Macı orclar 3-2 lik bi skorla kazandı macta her sene oldugu gibi bu senede olaylar cıktı.Olaya müdahale yine Guardlarndan geldi.

Bu seneki Wimbledon okculuk turnuvasını qoLosTrofoBicwakaa isimli 66 levelli okcu kazandı.+7 eagle's eye ile göz kamastıran qoLosTrofoBicwakaa çok mutlu oldugunu ve turnuvayı kazanmak için çok çalıştıgını söledi.

Bugün pazar oldugu için herkes el morad plajına doldu.Plajda güneşlenerek günün keyfini çıkarırken provokesi olan bir wariror plaja bir slot harpy cekti.Plajdakilerin itemleri yanlarında olmadıgı için hazırlıksız yakalandılar ve bircok kişi hayatını kaybetti.(rezzerlere gün dogdu)Olaya Gm el koydu harpylerin hepsini öldürerek daha fazla can kaybı olmasını önledi.Harpyleri ceken wariror ise hala aranıyor.

Bugün hava sıcaklıgı 26 derece rüzgar karayelden esiyor.Meteoroloji bugün ve yarın havanın yagıslı olmasını bekliyor.önümüzdeki günlerde hava sıcaklıgının yükselecegini söylüyolar ve öğlen 12 ile 15 arası güneşin altında fazla kalmamalarını söylüyolar bu saatler arasında townda gölgelik bi yerde merchan kurabilirsiniz diyolar.

Moradonda ise hava sıcaklıgı +4 derece.Yetkililer elbise alacak parası olmayan civcivlere yardım cagrısında bulunuyolar.Yüksek levelli ve parası olan arkadslar moradondaki civcivlere bir elbise alarak onların donarak ölmesini önleyebilirsiniz diyolar.

Reklamlardan sonra Smilodonlar Vadisi adlı dizi başlayacaktır.İyi seyirler...

ALINTIDIR

• süper
  • :))))))))))))))) Süper Gerçekten :D
  • GüzeL Teşekkürler
  • Rica ederim , internette rastladım , daha önce bu forumda böyle şeylerin verildiğini biliyorum fakat bu verilmemişti henüz sanırım , o yüzden paylaşmak istedim.
  • smildon vadisi süper ya
  • güzel paylaşım saol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşk konusu kız falan
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • emege saygı güzel olmus:)
  • süperr olmuş
  • yapanın elıne saglık paylasım ıcın tesekkur ederız.
  • bunları Kim Yazmıssa Allah Onun Bela Vermeye

Moradonda ise hava sıcaklıgı +4 derece.Yetkililer elbise alacak parası olmayan civcivlere yardım cagrısında bulunuyolar.Yüksek levelli ve parası olan arkadslar moradondaki civcivlere bir elbise alarak onların donarak ölmesini önleyebilirsiniz diyolar.

Bugün pazar oldugu için herkes el morad plajına doldu.Plajda güneşlenerek günün keyfini çıkarırken provokesi olan bir wariror plaja bir slot harpy cekti.Plajdakilerin itemleri yanlarında olmadıgı için hazırlıksız yakalandılar ve bircok kişi hayatını kaybetti.(rezzerlere gün dogdu)Olaya Gm el koydu harpylerin hepsini öldürerek daha fazla can kaybı olmasını önledi.Harpyleri ceken wariror ise hala aranıyor.

Bu seneki Wimbledon okculuk turnuvasını qoLosTrofoBicwakaa isimli 66 levelli okcu kazandı.+7 eagle's eye ile göz kamastıran qoLosTrofoBicwakaa çok mutlu oldugunu ve turnuvayı kazanmak için çok çalıştıgını söledi.

• adam oturmuş yaznış yaa
  • baksanıza sıcaklar baya artmıs bende gidem moradon townda gölgelik bir yer bulamda pazar kuram koptum walla
  • Gercektende Süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lanquaté -- 27 Mayıs 2009; 10:49:29 >
  • Kurtlar Vadisi demek istiyor
  • Bu forumda misafirken üyeliğimi almamışken bile hep bu yazıları koyduklarında gülerdik okadar yıldan sonra değişen hiçbirşey olmamış anlaşılan
  • süper
  • Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.İnternette rastladıkça sizinle paylaşıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jevoons* -- 28 Mayıs 2009; 17:09:38 >
  • Şu K.O ile yapılmayan, yapmadıkları şeyde yoq süpeR olmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.