Arkadaşlar Irak-Erbil'de LigTv yayını almak istiyoruz şantiye'ye ancak Digiturk yurtdışına abonelik vermediğini söylüyor ! Peki herhangi bir kişi adına Türkiye'den abonelik alınsa burdan izleme imkanımız olur mu ? Digiturk bunun tespitini yapabilir mi? İnternet bağlantı hızı çok vasat olduğu için net üzerinden yapamıyoruz. Bu sorunu uydu üzerinden normal bir şekilde halletmeliyiz. Birde Arap Emirlikleri üzerinden abonelik yapılması gibi bir durum varmış Ortadoğu için bu konunun aslı nedir ? Yardımcı olursanız memnun olurum !!
quote:
Orijinalden alıntı: Serse****us
Arkadaşlar Irak-Erbil'de LigTv yayını almak istiyoruz şantiye'ye ancak Digiturk yurtdışına abonelik vermediğini söylüyor ! Peki herhangi bir kişi adına Türkiye'den abonelik alınsa burdan izleme imkanımız olur mu ? Digiturk bunun tespitini yapabilir mi? İnternet bağlantı hızı çok vasat olduğu için net üzerinden yapamıyoruz. Bu sorunu uydu üzerinden normal bir şekilde halletmeliyiz. Birde Arap Emirlikleri üzerinden abonelik yapılması gibi bir durum varmış Ortadoğu için bu konunun aslı nedir ? Yardımcı olursanız memnun olurum !!
CI+ modüllü üyelik imkanı var yurtdışı için... Sanırım avrupa'da satılıyor şimdilik. Belki arap emirliklerindeki satış şeklide öyledir.
CI+ özellikli uydu cihazı satın alıp, modüllü üye olabilirsiniz. Tabi emirliklerden almanız gerekebilir.
türkiyeden birisi üzerine alıp götürün ve kullanın bu kadar basit.Bunlar kim nerden izliyor kontrol edemiyorlar.edebilseler zaten kaçak izleyenleri engellerlerdi.Bu dolandırıcı firmaya o kadar para kaptırılmaz.
DigiturkAsia diye bişi buldum orjinal ve yasal diyor ama ben pek ihtimal vermesem de.. 295Dolar yıllık ücretle dt (ligtv) dahil sunuyor. HD olarak ben beğendim :D Sipariş vereceğim haber ederim durumu..
Dikkat et müşteri hizmetlerini arayıp teyit et
Evet arkadaşlar Müşteri hizmetlerini aradım DigiturkEuro üzerinden olan bir sistemmiş zaten Euro sitesine girip satış noktalarına bakınca çinden tacikistana kadar bayii listesi veriyor yani yurtdışında yasal olarak digiturk izlemek mümkünmüş ırakta bile olsanız.
Bilgilendireyim dedim.. Çok saolun..
Teknik olarakta mümkün zaten haber vermene gerek yok tr de abone ol al götür cihazı izle.