Şimdi Ara

Iraktan Ps4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iyi gunler arkadaslar Irakta babamin arkadasi var sifir getittircek kapali kutu garanti olarak oranin garantisi gecerli degilmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorun çıktığında ırağa götürmen lazım.Türkiyede geçerli olmaz.
  • Orasi kolay hocam irakta birsuru arkadasi var turkiyedeki cihazdan farki ney peki

• quote:

Orijinalden alıntı: byghost878

Orasi kolay hocam irakta birsuru arkadasi var turkiyedeki cihazdan farki ney peki

Şimdi 3 çeşit playstation var.ABD için 1.bölge ntsc,avrupa için 2.bölge pal,asya için ntsc-j 3.bölge.Oyunların hepsi artık all çıkıyor yani her bölge oyunu her ps ye uyuyor.Fakat bluray filmlerde farkediyormuş diye duydum hiç bakmadım.Film izlemedim. Irakta ntsc-j mi var bilmiyorum ama ntsc-j nin farkı O ve X tuşları ters işlev görüyor.O onaylama X çıkış yapıyormuş.Buda ters geliyor bazı oyunlarda.Bunlara dikkat etmek gerekir

Edit:Bu mesajımı 2 kişi eksilemiş.Yanlış bişey mi söyledim ? Yoksa zevk içinmi eksilediniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baytar. -- 3 Haziran 2015; 14:23:24 >
  • Hocam son guncellemeyle o ve x degistirilebiliyor diye duydum benim filmle isim olmayacak zaten oyun acisindanda zaten hepsi her makineye oluyor tesekkurler degerli yorunlarin icin

• quote:

Hocam son guncellemeyle o ve x degistirilebiliyor diye duydum benim filmle isim olmayacak zaten oyun acisindanda zaten hepsi her makineye oluyor tesekkurler degerli yorunlarin icin

Evet geldi öyle bir güncelleme.Bazı oyunlarda olmadığını ve her psye açıp kapadığında yapılan ayarların silindiğini duydum.Ben kullanmıyorum.Kullanan bir arkadaş yorum yaparsa daha iyi olur.Rica ederim.İyi oyunlar.
  • Hocam alacağınız ps4 canlı bomba olmasın? Malum Işid o bölgede aktif.

• Dostum ps4 almana gerek yok. Ps4 Alacagin parayla git irak'a, alsana canli canli mis gibi savas meydani atmosferi. Dolby digital 22k ses, 12k 5D Goruntu. Oh yemede yaninda yat

• Garantiyi türkiyede kullanamazsın sadece.
  • Hocam garanti orda gecsin onemli degil birsuru arkadasi var babamin sknti olmaz donanim ve yazilimsal olarak burdaki cihazlardan farki ney?

• Bomba çıkmasın içinden

• Ilahi siz ya yok canim oralar oyle degilmis ya bolge bolge oyleymis su sorularima cevap verseydiniz iyiydi
    "Hocam garanti orda gecsin onemli degil birsuru arkadasi var babamin sknti olmaz donanim ve yazilimsal olarak burdaki cihazlardan farki ney? "

• quote:

Ilahi siz ya yok canim oralar oyle degilmis ya bolge bolge oyleymis su sorularima cevap verseydiniz iyiydi
    "Hocam garanti orda gecsin onemli degil birsuru arkadasi var babamin sknti olmaz donanim ve yazilimsal olarak burdaki cihazlardan farki ney? "

Yazılımsam donanımsal hiçbir sıkıntısı olmaz.
  • Kutu içinden keleş mermisi çıkabilir.

• Hocam peki bu mavi isik hatasiyla karsilasirsam sorun felan olmaz ama hala devam ediyormu bu mavi isik hatasi baslarda vardi boyle birsey

• byghost878 B kullanıcısına yanıt
    Ağzı olan konuşuyor. Xbox fanları halen salak salak hatalar yazıyorlar. Cihaz robot gibi çatır çatır oynatıyo valllahi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tha Alumni

Hocam alacağınız ps4 canlı bomba olmasın? Malum Işid o bölgede aktif.

PS4 canlı mi ki canlı bomba olsun ? Bomba desen yine neyse

• Evet anladim hocam cok saol cok yardimci oldun

• byghost878 B kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim. Şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fox90

Kutu içinden keleş mermisi çıkabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.