Şimdi Ara

İran’da doğalgaz faturaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye’de 1000 TL gelen fatura iran’da 150-200 TL geliyor diyorlar. İran’da doğal gaz ve elektrik gerçekten bu kadar ucuz mu?

• Bedava olsa ne olur? Ozgur degilsin. Turkiye'de hamam gibi evler olmasini simdi anliyorum. 1000 lira ne yahu? Nukleer santral mi isletiyorsun? Az kis kaloriferi, evde terlemeden otur.
  • İran ve Azerbaycan'da bulunan zengin doğalgaz yatakları Türkiye'de yok. Biz doğalgaz almak için kendi ülkemizde keşfedilen yatakları işlemek yerine Rusya'ya yüklü paralar bayılıyoruz. Fiyat farkı bundan kaynaklanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Bedava olsa ne olur? Ozgur degilsin. Turkiye'de hamam gibi evler olmasini simdi anliyorum. 1000 lira ne yahu? Nukleer santral mi isletiyorsun? Az kis kaloriferi, evde terlemeden otur.
    tr de geçim sıkıntısı çekerken özgürsün yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

tr de geçim sıkıntısı çekerken özgürsün yani

Alıntıları Göster
    Aklınca trollüyor.
    Küfür yeme fantazisi var. Hoşuna gidiyor belliki. Kimbilir daha ne fantazileri vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 7 Mart 2020; 8:15:26 >
  • Harbi 1000 lira fatura nasıl oluyor anlamadım? Ayrıca doğalgaz zengini bir ülke ile bizi karşılaştırman da dayanmaya çalıştığın mantığın temelsizliğini ortaya koyuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.