Bildirim
İran’da doğalgaz faturaları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bedava olsa ne olur? Ozgur degilsin. Turkiye'de hamam gibi evler olmasini simdi anliyorum. 1000 lira ne yahu? Nukleer santral mi isletiyorsun? Az kis kaloriferi, evde terlemeden otur. -
İran ve Azerbaycan'da bulunan zengin doğalgaz yatakları Türkiye'de yok. Biz doğalgaz almak için kendi ülkemizde keşfedilen yatakları işlemek yerine Rusya'ya yüklü paralar bayılıyoruz. Fiyat farkı bundan kaynaklanıyor. -
tr de geçim sıkıntısı çekerken özgürsün yaniquote:
Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca
Bedava olsa ne olur? Ozgur degilsin. Turkiye'de hamam gibi evler olmasini simdi anliyorum. 1000 lira ne yahu? Nukleer santral mi isletiyorsun? Az kis kaloriferi, evde terlemeden otur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aklınca trollüyor.quote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDa
tr de geçim sıkıntısı çekerken özgürsün yani
Alıntıları Göster
Küfür yeme fantazisi var. Hoşuna gidiyor belliki. Kimbilir daha ne fantazileri vardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 7 Mart 2020; 8:15:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Harbi 1000 lira fatura nasıl oluyor anlamadım? Ayrıca doğalgaz zengini bir ülke ile bizi karşılaştırman da dayanmaya çalıştığın mantığın temelsizliğini ortaya koyuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bedava olsa ne olur? Ozgur degilsin. Turkiye'de hamam gibi evler olmasini simdi anliyorum. 1000 lira ne yahu? Nukleer santral mi isletiyorsun? Az kis kaloriferi, evde terlemeden otur.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X