Şimdi Ara

İran'da gökten patlıcan yağdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• İranlı sosyal medya kullanıcılarının paylaştığı görüntülerde, başkent Tahran'da gökten patlıcan yağdığı iddia ediliyor. Konuya ilişkin herhangi bir doğrulama yapılmazken, söz konusu görüntüler Türkiye'deki sosyal medya kullanıcılarının da gündemine oturdu.

Koronavirüs salgınının en çok etkilediği ülkeler arasında yer alan İran'da sosyal medya kullanıcıları, 'gökten patlıcan yağdığı' iddiası taşıyan bazı videoları dolaşıma soktu.

Tahran'da çekildiği belirtilen söz konusu görüntülerde, 'vatandaşların üzerine gökten patlıcan yağdığı' iddia ediliyor.

Konuya ilişkin herhangi bir resmi makamdan açıklama yapılmazken, görüntüler Türkiye'deki sosyal medya kullanıcılarının da gündemine oturdu.

https://tr.sputniknews.com/yasam/202003151041601737-iranda-gokten-patlican-yagdi-iddiasi-sosyal-medyada-gundem-oldu/

• son 3 ayda olanlar hiç normal değil. Benfica 55 yıl sonra sahasında bragaya yenildi ertesi hafta fenerbahçe 21 yıllık büyüyü bozdu. 2 ayda dünyayı kıran salgın oldu. milyarlaca çekirge dünyayı kırmaya geliyor. bu patlıcan olayı gerçek olamaz ama olsada şaşırmıcak duruma geldim. kıyamet alametleri gibi
  • corona bereketi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi böyle şeyler paylaşmayın şimdi bunada inanıp mucize diye bir avuç tuzla koşacaklar
  • Birisi; "İran Sebze Hali Virali" yazmış

• Ayarını tutturamadım şakşuka

Tarık Mengüç bunu beğendi

• varlık yağmuru
  • bi hortum tarladaki tüm patlıcanları sökmüş galiba üreticiden son tüketiciye. hortumun adını robin koydum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem

bi hortum tarladaki tüm patlıcanları sökmüş galiba üreticiden son tüketiciye. hortumun adını robin koydum.
    nasıl güzel bir hortummuş ki patlıcanları tezgaha konulacak şekilde temizleyip götürmüş

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

nasıl güzel bir hortummuş ki patlıcanları tezgaha konulacak şekilde temizleyip götürmüş

Alıntıları Göster
    Doğru söylüyon Ozaman bi hasat deposundan yada kamyonun kasasından bile araklamış olabilir.

• Bu ve benzeri videolarda kamera direkt gökyüzüne çevrilmediği sürece daime şüpheyle yaklaşın, bir oyun bile olabilir diye düşünün.

Eş zamanlı belirli uzaklıktaki 5-10 kişinin aynı anda farklı yerlerden trafikte araçların üzerine patlıcan fırlattığını hayal edebilirsiniz.. Çünkü patlıcan şokları emebilen, süngerimsi yapıdadır ve araçlara zarar vermez
  • illuminati+haarp
  • son 3 ayda olanlar hiç normal değil. Benfica 55 yıl sonra sahasında bragaya yenildi ertesi hafta fenerbahçe 21 yıllık büyüyü bozdu. 2 ayda dünyayı kıran salgın oldu. milyarlaca çekirge dünyayı kırmaya geliyor. bu patlıcan olayı gerçek olamaz ama olsada şaşırmıcak duruma geldim. kıyamet alametleri gibi

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Tezgahtan veya tarla kenarına hazır koyulmuş olanları yukarıya almıştır. Bizzat kurbağa yağmurunun içinde kaldığım olmuştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Entel Maganda

abi böyle şeyler paylaşmayın şimdi bunada inanıp mucize diye bir avuç tuzla koşacaklar
    mucize tabiki allahın yarattığı her şey her olay bir mucizedir
  • Koks34 kullanıcısına yanıt
    hmm nerde gördün bizede söyle
  • Tanrılar çıldırmış olmalı.
  • Daft Punk D kullanıcısına yanıt
    Tanıralara şişeyi geri atıyor ya tanrılar almıyor ufağın kafaya düşüyor ne gülmüştüm ona ya... Hey gidi günler hey...

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

Alıntıları Göster
    Patlıcan ağaçtan kolay kopar ama ağacını elle sökemezsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.